Két hete ezt írtad:
Címvédés esetén határozatlan idejű szerződést is aláfirkantanám.És ez most nem kamu.
Most bas.ottul magasan van a léc és Carlo átugorja, ha BL címvédés lesz, és akkor nem egy nímand? Vagy ha döntőbe jutunk, rúgunk hat kapufát, Cé kihagy egy tizenegyest és a Barca/BM nyer egy lesgóllal akkor az olasz egy nímand?Carlo nálam eleve handycappel indul, és szerintem "csak" egy pszichológus, de ha megnyerjük a BL-t, akármilyen makkal is, az elég erősen azt bizonyítja, hogy egy ilyen szintű csapatnak inkább egy kitűnő pszichológus kell, mint egy kitűnő edző, kevés pszichológiai érzékkel. Többször is leírtam, hogyha ide elég egy pszichológus, akkor Carlo a megfelelő edző. 2 BL győzelem zsinórban (ismerve milyen mélységeket jártunk meg mindkét szezonban) nekem elég érv ennek a tételnek a bizonyítására. Amúgy meg ebben az esetben Carlo mosolyogva széttárhatja a kezét: "Tessék utánam csinálni!" Nem hiszem, hogy hamar lesz valaki, akinek ez sikerülni fog. Ez egy olyan érdem, amelyet illik megfelelően jutalmazni. Én elég kritikus ember vagyok, de ha valaki valamit elért, azt el szoktam ismerni. Csak nálam néha baszottul magasan van az a léc.
Anno is bujkáltál a BM meccs és az Atma elleni döntő után, remélem idén sem lesz másképpen.