nmate írta:Egy normális világban most az lenne, hogy Perez leül vele, megbeszélik mi volt a baj, hol hibáztak...aztán megpróbálják együtt kijavítani, kemény munkával egész nyáron. Mint 2012/13-ban a BM a bukott BL döntő után.
Igen ez lenne, de Perez mentalitása úgyis azt fogja kihozni, hogy Carlo távozik, akármi fog történni a BL-ben.
tucsoki írta:Marky írta:a rotálást említitek sokszor.. de valószínűleg nem hiába nem cserélgette a játékosokat. a középpályán meglátszik, mennyit érünk modric vagy éppen kroos nélkül.
Én egy szót nem szólnék, ha pl. nem kellett volna végigjátszatni Kroos-al egy többszörösen lefutott kupameccsnek a visszavágóját, és még sorolhatnám...
Én sokszor gondoltam, hogy Di María eladása, valamint James megszerzése hiba volt. Nincs bajom James-szal, mert ha valaki kellemes meglepetést szerzett ebben az idényben, az számomra ő volt. Sokkal kevesebbet vártam volna tőle. De és itt jön a DE. Modricon és Krooson kívül tényleg nincs más igazi középpályásunk, ha ők kiesnek, akkor csak az epizód szereplőink maradnak... Di María a Carlo által megtalált posztján tudta kamatoztatni azt, hogy egy "futóbolond", dolgozott szépen vissza is és az ún. "második hullámos" támadásai nagyon beváltak a felállt védelmek ellen. Nem azt mondom, hogy őt vissza kell hozni, mert 1 szezonja volt itt jó, az is az új posztján, de nagyon hasznos volt és jól teljesített... Nélküle olyan játékosokat kell védekező szerepre kényszeríteni mint Isco és James. Tudom a modern futballban már csapatként megy ez, de őket sokkal feljebb kéne tolni. Nyáron vissza kell hozni Casemirot, Lucas Silvat "Portoztatni" kell, valamint nagyon fontos, hogy a középpályára érkezzen egy olyan szervező típusú játékos mint Modric. Nekem teljesen mindegy, hogy Verratti vagy Pogba, de valaki jöjjön közülük. Továbbá itt lenne az ideje, hogy Balen tényleg túladjunk, ha olyan szerepben akarjuk látni Iscot vagy Jamest, amilyenbe tényleg valók...