Matt009 írta:2 Olyan meccs volt a sorozatban, ahol nem a Real volt az egyértelmű esélyes.
Egyébként melyik 2? Legyünk igazságosak, max. 1, és ha 0-1-nél belövi Messi a ziccerét, akkor ugye ott is megbukik Carlo taktikailag.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 10., vasárnap 14:31
Matt009 írta:2 Olyan meccs volt a sorozatban, ahol nem a Real volt az egyértelmű esélyes.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 10., vasárnap 14:31
Nem ferdítsük el, de a múltból nem lehet építkezni. Engem az irány aggaszt amerre tartunk, persze sok a sérült de bőven van hiányérzetem. Én bele sem merek gondolni mi lesz ha Bale marad jövőre is.Ancelottinak ha nem lesz töke/szeme orvosolni ezt akkor hatalmasat csökken a szemembe.Úgy megyünk neki a szezonnak megint, hogy 10 emberrel állunk ki a legtöbb meccsen.Nehogymár edzői képesítés kelljen ehhez, a hülye is látja ezt.Ez azért óriási hiba, hiába a pozitívumok. Beárnyékolja az egészet. Aztán még ott van a rotáció, a szar cserék, felesleges igazolások stb.nagy ferdítések mennek itt.. én azt értem, hogy vannak hibái, de azért a pozitív oldalt ne ferdítsük már el..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 10., vasárnap 14:21
Nem tudom, hogy miért álltok le vele még ebben a témában. Én annyit tudok mondani, hogy mióta Carlo az edzőnk, azóta érzem először, hogy bárki ellen mi vagyunk az esélyesebbek. Nem kedveltem soha, nem is szerettem volna őt itt látni, de örülök, hogy végül itt kötött ki és, ha kiesünk vagy nem lesz BL siker, akkor sem küldeném el.nmate írta:Egyéni hiba miatt "kaptunk ki" (amúgy nyertük, de nem baj), esélyük nem volt.Matt009 írta:Miért nem tudta meglepni az Atmát idén? A döntőben is kikapott tőlük taktikailag.
3 kapufa, elhibázott 11-es. Mindet Carlo rúgta.Matt009 írta:Kikap a Valenciától taktikailag, kikap a Juvétól.
Itt jobban felkészíthette volna a játékosokat fejben, ez tény, mert szokásuk lazán venni a dolgokat kényelmes helyzetben.Matt009 írta: Majdnem kiestünk a Schalke ellen (tavaly a BVB ellen).
Tehát taktikai siker volt, vagy nem? BM-t is meg kellett verni, ne vegyük már el tőleMatt009 írta:A BM-et meg itt olyan nagy sikereként emlegetitek, amikor az itt nem elismert Pep az edző, aki olyan stílust erőltet a BM-re, ami nem passzol a csapatához. Lehet azon vitatkozni, hogy a két edző közül melyik a nagyobb balek.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 10., vasárnap 14:19
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. május 10., vasárnap 14:15
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 10., vasárnap 14:14
sok a ha, meg a volna, ráadásul ez az állítás sem biztos egyáltalánHa egészséges lett volna a hiányzó játékos, akkor nem ez lett volna
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 10., vasárnap 14:08
Egyéni hiba miatt "kaptunk ki" (amúgy nyertük, de nem baj), esélyük nem volt.Matt009 írta:Miért nem tudta meglepni az Atmát idén? A döntőben is kikapott tőlük taktikailag.
3 kapufa, elhibázott 11-es. Mindet Carlo rúgta.Matt009 írta:Kikap a Valenciától taktikailag, kikap a Juvétól.
Itt jobban felkészíthette volna a játékosokat fejben, ez tény, mert szokásuk lazán venni a dolgokat kényelmes helyzetben.Matt009 írta: Majdnem kiestünk a Schalke ellen (tavaly a BVB ellen).
Tehát taktikai siker volt, vagy nem? BM-t is meg kellett verni, ne vegyük már el tőleMatt009 írta:A BM-et meg itt olyan nagy sikereként emlegetitek, amikor az itt nem elismert Pep az edző, aki olyan stílust erőltet a BM-re, ami nem passzol a csapatához. Lehet azon vitatkozni, hogy a két edző közül melyik a nagyobb balek.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 10., vasárnap 14:01
Leírtad, mit unsz abban, amit írok. Én leírtam, mit unok abban, amit olvasok.Ez hogy jön ide?
Miért nem tudta meglepni az Atmát idén? A döntőben is kikapott tőlük taktikailag. Kikap a Valenciától taktikailag, kikap a Juvétól. Majdnem kiestünk a Schalke ellen (tavaly a BVB ellen). Sorra hozza a taktikai vereségeit, itt meg sokak által a legjobb edzőnek van tartva. A BM-et meg itt olyan nagy sikereként emlegetitek, amikor az itt nem elismert Pep az edző, aki olyan stílust erőltet a BM-re, ami nem passzol a csapatához. Lehet azon vitatkozni, hogy a két edző közül melyik a nagyobb balek.Össze-vissza beszéltek. Tavaly egész évben 433, BM ellen váltottunk 442-re, gondolom az csak véletlen volt. Meg az is hogy nem azt nyomtuk amire számított a München.
2 Olyan meccs volt a sorozatban, ahol nem a Real volt az egyértelmű esélyes.22 meccses sorozat: 442->kényszer, győzelmek->mák
Kényszer döntések. Ha egészséges lett volna a hiányzó játékos, akkor nem ez lett volna. Ráadásul a tavalyi BL-ben egyedül a BM volt olyan csapat amelyik ellen nem mi voltunk az esélyesek. Attól valaki nem nagy edző, hogy hozza a kötelezőt. De a bajnokságban már nem sikerül neki a nehezebb kötelezőket hozni.tavalyi bl->mák.
dm posztja->kényszer
atleti elleni visszavágó: Ramos->kényszer; továbbjutás->má
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 10., vasárnap 13:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 10., vasárnap 13:40
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 10., vasárnap 13:34
Sajnos ez itt a lényeg. Carlo egy "one trick pony". Csapassuk a 433-at akárhol, akárkikkel, szoktassuk át a játékosokat más posztra, hogy mehessen a 433. Mindenkinek nyitott könyv Carlo csal vannak csapatok, akik a játékosokból adódó különbségek miatt nem vehetik fel a versenyt a Reallal. De ha már kicsit is neccesebb az ellenfél akkor jönnek a gondok.Matt009 írta:Hogy van az, hogy az edzőnk az összes fontos meccsen taktikailag kikap. Mióta itt edző, volt kb. 20 fontos meccs, azokból kb. 4 meccsen nem kapott taktikailag. Ez edző?
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 10., vasárnap 13:23
Ez hogy jön ide? CR magához képest fos idén, ezt senkis em vitatja. Lehet a sérülése miatt, lehet azért, mert öregszik, de tett le már annyit az azstalra, hogy egy kevésbé sikerül 50 gólos szezon után ne kívánjuk a halál faszára. Iker is csak fél évtizedes mélyrepüléssel érdemelte ki a rendszeres füttyszót. Messi sem volt az igazi két évig, ő is csak sétálgatott, stb. Ez benne van a fociban, ezért CR-ből még nem lesz rossz. Ott van Bale vagy az általad említet Isco, aki átvehetné a vezérbika szerepét, csak ahhoz rendszeres teljesítmény is kell, amit Ronaldo már nem egyszer letett az asztalra.Matt009 írta:Unhatjátok azt amit írunk, én meg azt unom, hogy a kis CR noname csapatok elleni mesterhármas után a világ legjobbja, de amikor a világ legjobbjának elő kellene lépnie, még egy tizenegyest sem tud berúgni. Messi eldöntötte egyedül a BM ellen. CR még a Valencia ellen sem képes.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 10., vasárnap 13:19
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 10., vasárnap 13:04
A Real nem engedhet el kupát, a meccs előtt akarjon nyerni, ez elvárás. De akkor rakja be a kezdőbe Danit és Marcit, és menjünk teljes erővel neki a Valenciának. Ne 0-2 után, kihagyott tizi után, Kroos nélkül akarjon hirtelen nyerni. A csapat meg kihajtotta magát, és kibaszott nagy baj lesz, ha szerdán véletlenül 120 percet kell nyomni, mert arra is van reális esély. 90-et sem fogunk bírni a tegnapi után, nemhogy 120-at. Az ellenfél meg egy Pogbával még erősebb is lesz.sebydani írta:Mert a Real Madrid megteheti, hogy csak úgy elenged kupákat, mert minek az . Még az FM-ben is azok a célkitűzések minden évben hogy nyerjél meg minden kupát, de Carlo hibája, hogy ha már a való életben is edző nem csak FM előtt ül, a szemét fordítani is akartBezzeg ha kiállt volna a fél Castillával azért ment a mocskolódás. Uncsi. Mourinho volt a tökös amikor fél lábbal a BL döntőben voltunk 2-0 után a Bayern ellen majd mit ad isten vissza lett zavarva mindenki méghátrébb. Annyira fárasztó már ez az egész.
Persze, hogy nem az, de Kroos nélkül az esélyeink jelentősen csökkennek. Illara elvolt a valencia ellen, de nem véletlen, hogy a Juve van a BL elődöntőben, és nem a Valencia. A Juve (pláne a kp közepén) sokkal erősebb a Valenciánál.nem megoldhatatlan feladat, még esetlegesen Kroos nélkül sem.
Ebben nem értek egyet Bbenoval. Khedira volt az egyetlen értelmes opció. Illarában nem bíztunk, Isco túl támadó lett volna, Ramos/Pepe meg hát látjuk mire képesek kp-sként. Maradt Khedira, aki addig élvezte Carlo bizalmát.ez nem trollkodás de én azt írtam hogy az volt a hiba hogy khedira kezdett. erre írtad te hogy nem ez volt a hiba
Ez kb. a realitás. Az Atma úgy sem tudta megverni a Barcát, hogy számított neki a meccs. A bajnokságban és a kupában relative simán alulmaradtak. Majd pont egy számukra tét nélküli meccsen fogják megverni a Barcát, amelyik 100%-on fog pörögni?tök őszintén te hittél egy picit is abban hogy az atma megteszi nekünk azt hogy pontot lop a barcától? függetlenül attól hogy amúgy képes-e rá vagy sem. ha legyőzzük a valenciát. akkor ismét nincs versen a harmadik helyért. ma megverik a levantét és úgy fekszenek le a barcának ahogy nem szégyellik. itt egyedül a sociedad volt az utolsó reális remény a bajnoki címre hamár kiadtuk a kezünkből az irányítást a remek villarreal és bilbao elleni meccs után.
Unhatjátok azt amit írunk, én meg azt unom, hogy a kis CR noname csapatok elleni mesterhármas után a világ legjobbja, de amikor a világ legjobbjának elő kellene lépnie, még egy tizenegyest sem tud berúgni. Messi eldöntötte egyedül a BM ellen. CR még a Valencia ellen sem képes. De világ legjobbja. Meg azt is unom, hogy minden meccs után a fórum fele Carlo hibáiról beszél, de csak azért akarjátok megtartani, mert összemákolta a Realnak a BL győzelmet. Hogy van az, hogy az edzőnk az összes fontos meccsen taktikailag kikap. Mióta itt edző, volt kb. 20 fontos meccs, azokból kb. 4 meccsen nem kapott taktikailag. Ez edző? Ez csak egy pszichológus, akinek a segge alatt klasszis csapatok vannak, és lepottyan 1-2 kupa. De csak azért, mert jó a csapat hangulata.Jólvan Benő. Tavaly ugyanez ment tőled is, meg Matt haverodtól is, aztán a 10. megnyerése után szépen elkussolatatok 3 hónapra, szeptemberben pedig újra nyomtátok a sok semmit. Én már rohadtul unom ezt, és szerintem a fórum többsége is
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 10., vasárnap 12:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 11:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 10., vasárnap 11:55
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 10., vasárnap 11:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 11:49
nmate írta:Ráadásul a padon is volt így két emberünk akik felpörgették a játékot.
Segítek BBeno: BL-ben nem hibázott Ancelotti. Azért nyertük meg, több év szenvedés utána először.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 10., vasárnap 11:47
nevetséges vagy, de most ezt teljesen komolyan mondomitt arról van szó hogy el kell dönteni hogy mi a fontos és mi a reális cél.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem