Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 10., vasárnap 12:04

én is azon a véleményen vagyok, h Carlo bizony vastagon benne van az idei szenvedésünkben. Többször leírtam azt is, h nem ejtenék könnyeket ha távozna, DE...

van még idén 2 fontos meccsünk jó esetben. Ha azokat hozzuk, akkor egyefene, leszarom az egész éves balfaszkodást. Bár jövőre azért illene jobbat alakítani.

Első állomás a Juve elleni visszavágó. Oda kell tenni magunkat, nem megoldhatatlan feladat, még esetlegesen Kroos nélkül sem.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 11:58

ez nem trollkodás de én azt írtam hogy az volt a hiba hogy khedira kezdett. erre írtad te hogy nem ez volt a hiba. ezért nyertük meg. ezt máshogy nem tudom értelmezni. vagyis de lehet. ha te az egész BL-re általánosan gondoltál és nem a BL döntőre. én viszont csak arról írtam. a döntőről. szóval akkor elbeszélés lehetett egymás mellett

szerintem nagyon nagy hiba volt khedira kezdetése de ezzel nem vagyok egyedül. szerencsére szünetben kapcsolt és lecserélte. meg is nyertük emiatt a meccset mert a 2. félidőben náluk sem volt a labda.

valami ilyet akarok látni a juve ellen is. persze emberünk az nem lesz hozzá hogy ilyet játszunk.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 10., vasárnap 11:55

Ez már provokálás, trollkodás, innentől befejeztem. Vagy tényleg ennyire sötét vagy, de azt sem hinni sem leírni nem akarom.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 10., vasárnap 11:52

:'( :'( :'(
Ne már, de komolyan. Nem azt írta hogy Khedira miatt nyertünk. Azért nyertük meg mert mi volt a legjobb csapat. :kivagyhe:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 11:49

nmate írta:Ráadásul a padon is volt így két emberünk akik felpörgették a játékot.

Segítek BBeno: BL-ben nem hibázott Ancelotti. Azért nyertük meg, több év szenvedés utána először.

tehát azért nyertük meg mert khedira kezdett. oké.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 10., vasárnap 11:47

itt arról van szó hogy el kell dönteni hogy mi a fontos és mi a reális cél.
nevetséges vagy, de most ezt teljesen komolyan mondom
szerencse, hogy az edzőnk nem egy ilyen beszari, fm huszár, mint te
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 10., vasárnap 11:47

Ráadásul a padon is volt így két emberünk akik felpörgették a játékot.

Segítek BBeno: BL-ben nem hibázott Ancelotti. Azért nyertük meg, több év szenvedés utána először.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 10., vasárnap 11:46

Mert a Real Madrid megteheti, hogy csak úgy elenged kupákat, mert minek az . Még az FM-ben is azok a célkitűzések minden évben hogy nyerjél meg minden kupát, de Carlo hibája, hogy ha már a való életben is edző nem csak FM előtt ül, a szemét fordítani is akart :kivagyhe: Bezzeg ha kiállt volna a fél Castillával azért ment a mocskolódás. Uncsi. Mourinho volt a tökös amikor fél lábbal a BL döntőben voltunk 2-0 után a Bayern ellen majd mit ad isten vissza lett zavarva mindenki méghátrébb. Annyira fárasztó már ez az egész.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2015. május 10., vasárnap 11:48-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 10., vasárnap 11:43

BBeno írta:khedira a kezdőben 6 hónap nulla playtime után a BL döntőben. mekkora húzás volt.
Nem jött össze, de az elgondolás jó volt. A jó fejelő Atleti ellen be keleltt tenni plusz még egy magas játékost. Az, hgoy szarul sült el, megesik... Bár emlékeim szerint nem Khedira miatt volt meleg a pite, hanem Iker miatt, mert sikerül neki a fél Atletico helyzetből kapitulálnia.
Merci Zizou!

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 10., vasárnap 11:41

kicsinálta ramost az atma elleni vv-n a kupában mert ő vissza akart jönni 0-2 ről. hát az első percben már 0-3 volt. ramos utána X hétre kidőlt.

tegnap elment az esély a bajnokságban. kroosról még nincs hír. ami elvileg jó hír.
Én azért büszke vagyok rá, hogy az edzőnk nem ilyen örökvesztes.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 10., vasárnap 11:41

tök őszintén te hittél egy picit is abban hogy az atma megteszi nekünk azt hogy pontot lop a barcától? függetlenül attól hogy amúgy képes-e rá vagy sem. ha legyőzzük a valenciát. akkor ismét nincs versen a harmadik helyért. ma megverik a levantét és úgy fekszenek le a barcának ahogy nem szégyellik. itt egyedül a sociedad volt az utolsó reális remény a bajnoki címre hamár kiadtuk a kezünkből az irányítást a remek villarreal és bilbao elleni meccs után.
Jobban, mint abban, hogy a hótgyenge Sociedadban, mely már igazi tét nélkül tolja, majd bravúrt csinál a Nou Camp-ban. Az Atleti meg...utálják a katalánokat is, nyilván minket jobban. De a kupában a Barca nagyjából az egyetlen reális esélyüket vette el a trófeaszerzéstől. Lett volna miért revansot venni.
tavaly szerintem a BL-re egy szavam nem volt de a bajnokságot szintén ancselotti bukta el hogy egyszer nem tudtunk nyerni mikor mindenki botlott rajtunk kívül. nevetséges döntések voltak ott is.
A tavalyi bajnoki hajrában végül is csak a fél csapat volt táppénzes...Benzema és CR is sérüléssel tolták a BL döntőt. Ha csak CR ott van, triplázunk.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 11:39

vayg lehet hoyg a BL-ben rendre jó döntéseket hozott?

ja és eszembe jutott a legnagyobb fail amire ráment a BL majdnem.

khedira a kezdőben 6 hónap nulla playtime után a BL döntőben. mekkora húzás volt.

itt arról van szó hogy el kell dönteni hogy mi a fontos és mi a reális cél.
kicsinálta ramost az atma elleni vv-n a kupában mert ő vissza akart jönni 0-2 ről. hát az első percben már 0-3 volt. ramos utána X hétre kidőlt.

tegnap elment az esély a bajnokságban. kroosról még nincs hír. ami elvileg jó hír.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 10., vasárnap 11:36

Kíváncsi lettem volna rá, hogy a barca mire ment volna, ha Messi meccsekig nem lett volna, vagy Neymar (Suarezt nem írom mert ő eleve nem volt, de nem is ment ennyire a szekér...), vagy a kp-ról fél évre kidőlt volna Iniesta meg Rakitic. Ez a foci olyan része amit nem lehet előre tudni. Azt viszont tudom, hogy szerintem jelenleg nincs Carlónál jobb a padunkra. Ide olyan kell aki nyugalmat sugároz, mert a klubbal járó nyomást kevesek képesek kezelni (Mou se tudta...)

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 10., vasárnap 11:32

tavaly szerintem a BL-re egy szavam nem volt
Pont erről papolok. Ha szar van a palacsintában, könnyű eljátszani a megmondóembert, majd ha jön a siker, csendben maradni, és azzal takaródzani, hogy hál' Istennek, hogy nem lett igazam.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 11:29

Azért látszik Benő, hogy nem semmi szinten pengeted az FM-et. Nem véletlen ez a nagy rutin a szakmában ilyen fiatalon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 11:27

ez így marhaság. nem a sociedadban kellett bízni. középmezőnyben vannak, nemzetközi porondra esélytelenek, kiesési gondjaik nincsenek. nyilvánvaló volt, hogy nem fognak csodát tenni. a matracosok voltak a halovány esély. elvileg még mindig azok, csak ugye most már a depor is kellene a csodához.
tök őszintén te hittél egy picit is abban hogy az atma megteszi nekünk azt hogy pontot lop a barcától? függetlenül attól hogy amúgy képes-e rá vagy sem. ha legyőzzük a valenciát. akkor ismét nincs versen a harmadik helyért. ma megverik a levantét és úgy fekszenek le a barcának ahogy nem szégyellik. itt egyedül a sociedad volt az utolsó reális remény a bajnoki címre hamár kiadtuk a kezünkből az irányítást a remek villarreal és bilbao elleni meccs után.
Tavaly ugyanez ment tőled is, meg Matt haverodtól is, aztán a 10. megnyerése után szépen elkussolatatok 3 hónapra,
tavaly szerintem a BL-re egy szavam nem volt de a bajnokságot szintén ancselotti bukta el hogy egyszer nem tudtunk nyerni mikor mindenki botlott rajtunk kívül. nevetséges döntések voltak ott is.

és amúgy itt ha BL döntőbe jutunk ott 1 meccsen minden lehet. főleg ha lesz modric.

Rotálással csak reménykedni lehet, hogy a csapatra jó hatással lesz, és nem azt érjük el, amit pl. tavaly a Bayern, hogy tavasz végére a kulcsemberek totál formán kívül találják magukat.
itt guardiola a kulcs aki a valaha volt legnagyobb edző... de idén még közrejátszott nekik a ribery robben off is. pedig most legalább a bajnokság csak áprilisban dőlt el.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 10., vasárnap 11:21

ericco írta:Remélem, kedden továbbjutunk
szerdán :mrgreen: a többi részével meg teljesen egyetértek. :salute: :)

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 10., vasárnap 11:16

Jólvan Benő. Tavaly ugyanez ment tőled is, meg Matt haverodtól is, aztán a 10. megnyerése után szépen elkussolatatok 3 hónapra, szeptemberben pedig újra nyomtátok a sok semmit. Én már rohadtul unom ezt, és szerintem a fórum többsége is, csak már senkinek sincs titeket kedve helyrerakni ezerszerre is. Remélem, kedden továbbjutunk, és majd jön a szöveg, hogy a döntőben úgy sem lesz esélyünk. Rossz nézni a vergődéseteket ezen a fórumon. Most is nyomod a sok sületlenséget, közben pedig olyan dolgot nem veszel figyelembe, hogy a spanyol bajnokságon kívül minden nagy bajnokság lényegében már hetekkel ezelőtt eldőlt, nekünk pedig ismét pont azzal a Barcával kell versenyezni, akik fél lábbal már BL-döntősök, Messi élete fomájában, ráadásul itt van az az Atletico is, aki simán partyban lenne akármelyik európai csapattal, még szpésölvan Chelseajével is. Te meg csak állandóan Ancelotti basztatod, mintha a foci valami olyan dolog lenne, mint mondjuk egy szekrény legyártása, hogy ha jó sorrendben csavarod be a csavarokat, akkor lesz egy fasza kis szekrényed. A foci ennél jóval bonyolultabb, nem lehet előre tervezni, mint ahogy abban sem lehetsz biztos, hogy ha Ancelotti mindent máshogy csinál, pl. a Te szádnak íze szerint, akkor sikeresebb lett volna a szezonunk.
A foci apróságokon múlik, szisztematikusan tervezni nagyon nehéz. A bajnokság a 30 kapufákon múlik, vagy pl. Busquets utolsó utáni pillanatban szerzett gólján a Valencia ellen. Rotálással csak reménykedni lehet, hogy a csapatra jó hatással lesz, és nem azt érjük el, amit pl. tavaly a Bayern, hogy tavasz végére a kulcsemberek totál formán kívül találják magukat.
De legegyszerűbb akkor hagnosnak és megmondóembernek lenni, amikor nem megy a szekér. Kiállni a csapat mellett minden körülmény közt, azt már nehezebb.
Merci Zizou!

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 10., vasárnap 11:15

csak ancselottit tudom hibáztatni. és nem a tegnapi meccsért hogy nem nyertünk mert minden ellenünk játszott.
de már leírtam hogy lényegében az utolsó esélyt a sociedad hozhatta volna el nekünk. nem tette. így fixen eldőlt 20:00 előtt hogy a bajnokságnak vége.
ez így marhaság. nem a sociedadban kellett bízni. középmezőnyben vannak, nemzetközi porondra esélytelenek, kiesési gondjaik nincsenek. nyilvánvaló volt, hogy nem fognak csodát tenni. a matracosok voltak a halovány esély. elvileg még mindig azok, csak ugye most már a depor is kellene a csodához.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 10:41

csak ancselottit tudom hibáztatni. és nem a tegnapi meccsért hogy nem nyertünk mert minden ellenünk játszott.
de már leírtam hogy lényegében az utolsó esélyt a sociedad hozhatta volna el nekünk. nem tette. így fixen eldőlt 20:00 előtt hogy a bajnokságnak vége. lehet csak a juvéra koncetrálni, rotálni a kp-n is. de nem. inkább hajtsuk szét a fix kezdőt mert a remény hal meg utoljára. hát megtörtént. sikerült végleg szétvernie kroost aki nem bírt ki egy egész szezont egy levegővétellel. főleg hoyg modric 4 hónapot nincs kroos még jobban le lett terhelve. nulla kp sorral fogunk nekimenni a juvénak és majd jön a meccs után a magyarázkosás meg a bullshit hoyg folytatjuk tovább és bízunk a bajnoki címben. az mindig megy. csak gondolkozni felejt el mindig meg rotálni. 5 napon belül elbukjuk mindkét kupát ha csak nincs valami oltári nagy barcamakkunk a juve ellen. de kroos nélkül már csodát sem tudok várni

lucas silva kinek a kérésére jött? ancselotti vagy perez embere?

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Vissza: