én ezt úgy olvastam, hogy a 10millió eurót azt a korrigálásra fizette be Leonidász.Jester írta:Lionel Messi a napokban mutatta be 2010-es és 2011-es jövedelemadó bevallását, amely azt mutatja, hogy 10 millió eurot pótadót fizetett be. .

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 24., hétfő 15:43
én ezt úgy olvastam, hogy a 10millió eurót azt a korrigálásra fizette be Leonidász.Jester írta:Lionel Messi a napokban mutatta be 2010-es és 2011-es jövedelemadó bevallását, amely azt mutatja, hogy 10 millió eurot pótadót fizetett be. .
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 24., hétfő 15:40
Ki gondolta volna, hogy ez lesz.Jester írta:Lionel Messi a napokban mutatta be 2010-es és 2011-es jövedelemadó bevallását, amely azt mutatja, hogy 10 millió eurot pótadót fizetett be. A dokumentumok bizonyítják, nem csak hogy nem csalt adót a játékos, de minden esetben eleget tett adófizetési kötelezettségének, sőt túl is fizette azt.
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. június 24., hétfő 15:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 24., hétfő 15:08
Én biztos vagyok hogy nagy hatással volt rá...akár szereti Zidanet akár nem,az biztos hogy átvillant az agyán,hogy nem-e szórakozik vele valaki...Nyilván Ő közel van ehhez a világhoz, máshogy éli meg, esetleg lehet, hogy nem is különösebben kedvelte Zidanet játékosként (lehet ilyet? :) ), de azért csak a világ valaha volt egyik legnagyobb játékosa! Nagyon komoly ez számomra.![]()
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 24., hétfő 15:00
Mourinhoról is ezt írta mindenki. Ettől még lehet, hogy nem fog Ancelotti védekezni, de ezt ne vegyük már biztosra.Szerintem Ancelotti sem fafejű ráadásul, nem hinném, hogy védekezni fog itt, annak ellenére sem, hogy olasz.
Mindkettőt adom, nem valószínű, hogy bele fog esni konkrétan ezekbe a hibákba. De Vannak egyéb lehetséges hibák, amikbe ő beleeshet, és ne felejtsük el, hogy ez az első ilyen munkája. Optimista vagyok vele kapcsolatban, de tudom, hogy senki sem tévedhetetlen, és tisztában vagyok azzal is, hogy a jelenlegi piacon nagyon nehéz egy Real Madrid megfelelő erősítést igazolnia. Én például Iscotól sem vagyok elájulva. Örülök az érkezésének, de én rá inkább egy hosszútávú befektetésként tekintetek, semmint egy azonnali sztárra.Pontosan tudja, hogy mire vágynak a madridisták, ahhoz meg kellően intelligensnek tartom, hogy ne essen a korábbi hibákba, amikor orrnehéz lett a csapat.
Csak vinné már el. Egyedül ez a vakegér képes fizetni Callejonért, sebtében el kell passzolni.Közben Callejónt vinné Benítez és a Nápoly -->
Lesz itt még elegánsabb jelző is az első 1-2 győzelem illetve trófea után. Pep beleült a tutiba, bukni nem igazán tud, a lerabolt BVB után nem lesz ellenfél Németországban, míg a BL meg lutri. Ha 3-4 év alatt sem nyeri meg, de otthon arat, akkor elégedett lesz vele a sajtó.adamzz írta:Az NSO nemes egyszerűséggel le futballmágusozta gárdiólát. Atyaég.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 24., hétfő 14:54
Pont ma jelent meg egy cikk ezzel kapcsolatban az El Confidencialon, miszerint Carlo pontosan tök ellentéte Josénak; mind emberileg, mind pedig szakmai téren!Szerintem Ancelotti sem fafejű ráadásul, nem hinném, hogy védekezni fog itt, annak ellenére sem, hogy olasz. Meg elvileg Ő játékosként is kreatív középpályás volt, ha van ennek bármi jelentősége.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 24., hétfő 14:43
De lényeg a lényeg,az a fontos hogy madrid fehér felén szép,eredményes foci legyen,akár Bale-el,akár nélküle...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 24., hétfő 14:34
Igen igaz,csak ennek bedaruljuknak van egy ilyen negativ visszhangja,hogy nagy nehezen hozzuk nyögvenyelősen 1:0-ra...a lelépjük elegánsabban hangzik...Persze, de szerintem itt a bedaráljuk nem feltétlen erőfocira apellál. Be lehet darálni az ellenfelet folyamatos, nagy nyomás kifejtésével is, ami technikailag kiemelkedő megoldásokkal is elérhető. Hogy ebbe Bale mennyire passzolna, azt meg mindenki maga ítéli meg természetesen.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 24., hétfő 14:30
A La Gazzetta dello Sport szerint Cavani "picikét" kiakadt De Laurentiis "máskülönben lekapom a fejét" poénján és face to face kíván beszélni az elnökkel (ezek után nehezen tudom elképzelni, hogy maradni akar majdCavani responde a De Laurentiis: "Quiero hablar cara a cara"
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 24., hétfő 14:01
És te ezen csodálkozol? Nem újdonság az efféle dolgok tőlük. Komolytalan.adamzz írta:Az NSO nemes egyszerűséggel le futballmágusozta gárdiólát. Atyaég.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 24., hétfő 14:00
Nem is igaz, most nem írtam mellé érveket!.ehhez képest hosszu sorokban fejtegetted hogy miért kell Bale...
Persze, de szerintem itt a bedaráljuk nem feltétlen erőfocira apellál. Be lehet darálni az ellenfelet folyamatos, nagy nyomás kifejtésével is, ami technikailag kiemelkedő megoldásokkal is elérhető. Hogy ebbe Bale mennyire passzolna, azt meg mindenki maga ítéli meg természetesen.kiscsapatokat is bedaráljukBale-lel ütötte meg a fülem...ez elég siralmasan hangzik.Nekem...
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 24., hétfő 14:00
The new Verebesadamzz írta:Az NSO nemes egyszerűséggel le futballmágusozta gárdiólát. Atyaég.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 24., hétfő 13:57
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 24., hétfő 13:30
Nem,nem kell győzködni a másikat...ehhez képest hosszu sorokban fejtegetted hogy miért kell Bale...Fogadjátok el, hogy máshogy látjuk. Van aki szerint (érzésem szerint nagyon tévesen) Bale egy darálós futógép, semmi több. Szerintem nem követték eléggé, vagy alábecsülik.
Nem kell győzködni a másikat.
Bale-lel is ugyanúgy lehetne szép foci.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 24., hétfő 13:25
numberone1 írta:Hol megy? Itt a forumon? Szerintem ezt csak te nyomatod lassan mar mindegyik topicban.R.M.C.F írta:Két baromság lett a divat.......neymar felfelé...bale lefelé.......ez megy most.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 13:13
Akkor lenne rakkolos ha az angol U-21el allnank ki. Egy britt leigazolasaval(raadasul a jobbik fajtabol) nem lesz rakkolos a csapat.morientes írta:Na most akkor darállós foci,vagy élvezhető foci...ez itt a nagy kérdés...Ezt adom... nagyon megkedveltem Iscot és latok benne nagy jovot(potencialt), de izmosabb csapatok(MU,Bayern,Juve, Barca, Chelsea!!)ellen Bale nagy fegyver lehet és jelenleg ez a fontosabb. A tobbi kiscsapatot is bedaralnank Bale-l is.
Persze lehet különféle felállításokat,meg szerkezeteket vázolni,de marad a kérdés...darállós vagy élvezhető?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 24., hétfő 13:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 24., hétfő 13:11
Persze igaz,de én itt a bedaráljukra tettem a hangsúlyt...Bale-el is elképzelhető,a látványos foci,még akkor is ha a magam részéről kevésbé látom így...Zidane írta:Hát erről Ancelotti fog dönteni.Na most akkor darállós foci,vagy élvezhető foci...ez itt a nagy kérdés...
Persze lehet különféle felállításokat,meg szerkezeteket vázolni,de marad a kérdés...darállós vagy élvezhető?
Természetesen mindenki évezhető focit akar, de az nem garantált se akkor ha jön Bale, se akkor ha nem jön....
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 24., hétfő 13:04
Hát erről Ancelotti fog dönteni.Na most akkor darállós foci,vagy élvezhető foci...ez itt a nagy kérdés...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 24., hétfő 13:01
Na most akkor darállós foci,vagy élvezhető foci...ez itt a nagy kérdés...Ezt adom... nagyon megkedveltem Iscot és latok benne nagy jovot(potencialt), de izmosabb csapatok(MU,Bayern,Juve, Barca, Chelsea!!)ellen Bale nagy fegyver lehet és jelenleg ez a fontosabb. A tobbi kiscsapatot is bedaralnank Bale-l is.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem