...azért elképzelem az angol szurkolókat, akik egy bedobásnak vagy ütközésnek is úgy örülnek mint egy gólnak, mikor meglátják Pep passzolgatós fociját...lehet, hogy 2 hónap után úgy elverik a parkolóban, hogy hazáig futni fog...

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 9., szombat 22:53
HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. május 9., szombat 22:45
De ha csapatként gyengék, és esetleg Peppel jók lennének, csak elért valamit.MesQueUnClub írta:Én is olvastam a véleményeket, ők nem az egyéni teljesítményeket szólták meg, hanem hogy csapatként 1 kalap lópikula.. mert hiába a pénz ha a csapat életkora is lassan átlag 30.. összevásárolták a neveket, de csapatként BL porondon nullák, a többi PL csapattal egyetemben.Matyi írta:Azt is odaírta, hogy minőségi játékosokkal van tele...
Csak mert ellenünk lehetett olyanokat olvasni, hogy milyen gyengék a City játékosai...
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. május 9., szombat 22:42
Én is olvastam a véleményeket, ők nem az egyéni teljesítményeket szólták meg, hanem hogy csapatként 1 kalap lópikula.. mert hiába a pénz ha a csapat életkora is lassan átlag 30.. összevásárolták a neveket, de csapatként BL porondon nullák, a többi PL csapattal egyetemben.Matyi írta:Azt is odaírta, hogy minőségi játékosokkal van tele...
Csak mert ellenünk lehetett olyanokat olvasni, hogy milyen gyengék a City játékosai...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:40
És ezt tőle olvastad?Matyi írta:Azt is odaírta, hogy minőségi játékosokkal van tele...
HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. május 9., szombat 22:40
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. május 9., szombat 22:39
Majd Mr.Bee karöltve Inzaghival mutatják a fukkot.sebydani írta:Matyi írta: Eddig még a City is gyenge csapat volt.Nagyon nehéz megérteni amit írt a kolléga ugye? Mert a Citynél bizony szerények a kilátások és a körülmények, bezzeg a Milannál fenékig tejfel mindenNem értem hogy ekkora edzőzseni miért nem bizonyítja be egy szerényebb kilátásokkal rendelkező klubnál is
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 9., szombat 22:38
tucsoki írta:Nem értem hogy ekkora edzőzseni miért nem bizonyítja be egy szerényebb kilátásokkal rendelkező klubnál is (pl. ott van a Milan...), hogy nem csak pénzzel és minőségi játékosokkal tud felmutatni eredményeket.MesQueUnClub írta:Süllyed a hajó
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 9., szombat 22:37
Matyi írta: Eddig még a City is gyenge csapat volt.
Nagyon nehéz megérteni amit írt a kolléga ugye? Mert a Citynél bizony szerények a kilátások és a körülmények, bezzeg a Milannál fenékig tejfel mindenNem értem hogy ekkora edzőzseni miért nem bizonyítja be egy szerényebb kilátásokkal rendelkező klubnál is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:35
Olvasd végig amit írt, értelmezd, aztán szólj hozzá.Eddig még a City is gyenge csapat volt.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. május 9., szombat 22:35
Eddig még a City is gyenge csapat volt.tucsoki írta:Nem értem hogy ekkora edzőzseni miért nem bizonyítja be egy szerényebb kilátásokkal rendelkező klubnál is (pl. ott van a Milan...), hogy nem csak pénzzel és minőségi játékosokkal tud felmutatni eredményeket.MesQueUnClub írta:Süllyed a hajó
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 9., szombat 22:35
Mert nem az. A Bayernnél megbukott, a Citynél meg mégjobban kijön majd, hogy honnan jönnek az ő eredményei. Jesús Navas lesz a jhv, Clichy meg a tkpNem értem hogy ekkora edzőzseni miért nem bizonyítja be egy szerényebb kilátásokkal rendelkező klubnál is (pl. ott van a Milan...), hogy nem csak pénzzel és minőségi játékosokkal tud felmutatni eredményeket.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. május 9., szombat 22:34
Lesz ott még "But we had possession" jövőre, csak figyeld.
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 9., szombat 22:33
Jogos, tényleg, erre elsőre nem is gondoltam, annyira ideges vagyok Kroos miatt.Realista24 írta:Elvileg egy nap kell, hogy lenyugodjon a sérülés, akkor lehet pontos diagnózist felállítani.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 9., szombat 22:33
Nem értem hogy ekkora edzőzseni miért nem bizonyítja be egy szerényebb kilátásokkal rendelkező klubnál is (pl. ott van a Milan...), hogy nem csak pénzzel és minőségi játékosokkal tud felmutatni eredményeket.MesQueUnClub írta:Süllyed a hajó
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 9., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 9., szombat 22:31
HétfőnRealista24 írta:Hétfőn lesz vizsgálat....Kroos-ról mit tudni?...csak elővigyázatosság vagy ő is kiszállt?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:28
Az ilyenek mentek haza a 88. percben a BL döntőn a stadionból.hunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez...teljesen megérdemelték...szerencse ide vagy oda...jövőre újra próbálkozunk!
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. május 9., szombat 22:28
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 9., szombat 22:13
mondjuk nem ilyen kommentekben hanem a csapatunkban aki történelmet írhat és akkora fukkot mutathat amekkorát még sosem ?adamzz írta:miben bíztok egy ilyen meccs után?![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem