És te ezen csodálkozol? Nem újdonság az efféle dolgok tőlük. Komolytalan.adamzz írta:Az NSO nemes egyszerűséggel le futballmágusozta gárdiólát. Atyaég.
Kíváncsi leszek azért, hogy mire fog menni a bajorokkal...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 24., hétfő 14:01
És te ezen csodálkozol? Nem újdonság az efféle dolgok tőlük. Komolytalan.adamzz írta:Az NSO nemes egyszerűséggel le futballmágusozta gárdiólát. Atyaég.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 24., hétfő 14:00
Nem is igaz, most nem írtam mellé érveket!.ehhez képest hosszu sorokban fejtegetted hogy miért kell Bale...
Persze, de szerintem itt a bedaráljuk nem feltétlen erőfocira apellál. Be lehet darálni az ellenfelet folyamatos, nagy nyomás kifejtésével is, ami technikailag kiemelkedő megoldásokkal is elérhető. Hogy ebbe Bale mennyire passzolna, azt meg mindenki maga ítéli meg természetesen.kiscsapatokat is bedaráljukBale-lel ütötte meg a fülem...ez elég siralmasan hangzik.Nekem...
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 24., hétfő 14:00
The new Verebesadamzz írta:Az NSO nemes egyszerűséggel le futballmágusozta gárdiólát. Atyaég.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 24., hétfő 13:57
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 24., hétfő 13:30
Nem,nem kell győzködni a másikat...ehhez képest hosszu sorokban fejtegetted hogy miért kell Bale...Fogadjátok el, hogy máshogy látjuk. Van aki szerint (érzésem szerint nagyon tévesen) Bale egy darálós futógép, semmi több. Szerintem nem követték eléggé, vagy alábecsülik.
Nem kell győzködni a másikat.
Bale-lel is ugyanúgy lehetne szép foci.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 24., hétfő 13:25
numberone1 írta:Hol megy? Itt a forumon? Szerintem ezt csak te nyomatod lassan mar mindegyik topicban.R.M.C.F írta:Két baromság lett a divat.......neymar felfelé...bale lefelé.......ez megy most.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 13:13
Akkor lenne rakkolos ha az angol U-21el allnank ki. Egy britt leigazolasaval(raadasul a jobbik fajtabol) nem lesz rakkolos a csapat.morientes írta:Na most akkor darállós foci,vagy élvezhető foci...ez itt a nagy kérdés...Ezt adom... nagyon megkedveltem Iscot és latok benne nagy jovot(potencialt), de izmosabb csapatok(MU,Bayern,Juve, Barca, Chelsea!!)ellen Bale nagy fegyver lehet és jelenleg ez a fontosabb. A tobbi kiscsapatot is bedaralnank Bale-l is.
Persze lehet különféle felállításokat,meg szerkezeteket vázolni,de marad a kérdés...darállós vagy élvezhető?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 24., hétfő 13:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 24., hétfő 13:11
Persze igaz,de én itt a bedaráljukra tettem a hangsúlyt...Bale-el is elképzelhető,a látványos foci,még akkor is ha a magam részéről kevésbé látom így...Zidane írta:Hát erről Ancelotti fog dönteni.Na most akkor darállós foci,vagy élvezhető foci...ez itt a nagy kérdés...
Persze lehet különféle felállításokat,meg szerkezeteket vázolni,de marad a kérdés...darállós vagy élvezhető?
Természetesen mindenki évezhető focit akar, de az nem garantált se akkor ha jön Bale, se akkor ha nem jön....
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 24., hétfő 13:04
Hát erről Ancelotti fog dönteni.Na most akkor darállós foci,vagy élvezhető foci...ez itt a nagy kérdés...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 24., hétfő 13:01
Na most akkor darállós foci,vagy élvezhető foci...ez itt a nagy kérdés...Ezt adom... nagyon megkedveltem Iscot és latok benne nagy jovot(potencialt), de izmosabb csapatok(MU,Bayern,Juve, Barca, Chelsea!!)ellen Bale nagy fegyver lehet és jelenleg ez a fontosabb. A tobbi kiscsapatot is bedaralnank Bale-l is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 24., hétfő 12:51
Már nincs miről írni a lapoknakNem értem miért szajkózzák egyes helyeken Aguero nevét még mindig, most hosszabbított nem rég, ki is jelentette, hogy boldog és nem áll szándékába távozni, erre ha nem sikerül Cavani, Bale leigazolása őt szeretnénk megszerezni
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 12:51
Ezt adom... nagyon megkedveltem Iscot és latok benne nagy jovot(potencialt), de izmosabb csapatok(MU,Bayern,Juve, Barca, Chelsea!!)ellen Bale nagy fegyver lehet és jelenleg ez a fontosabb. A tobbi kiscsapatot is bedaralnank Bale-l is.Zidane írta: Ez oké, nagyjából egyet is értek, ezért is mondtam, h kockázatos Bale megvétele, főleg az ára miatt.
De azt ne várja senki, h Ancelottival 1 hónap után olyan rövipasszos játékot nyomatunk, h mindenkit beszorítunk a 16osára....a nagy csapatok ellen ez nem fog müködni, max idővel....ezért is gondolom, h Bale valszeg pont a nagyok ellen lehet majd nagyon fontos fegyverünk.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 24., hétfő 12:48
Értem, köszönöm.Realista24 írta:Téged is felvehetnek úgy, hogy a munkaszerződésed csak egy későbbi dátumtól szól. Lásd Guardiola.ost azt nem értem, ha szerdán bejelentik Ancelotti-t akkor nem esünk el az adókedvezménytől?, ezidáig azt szajkózták, hogy július 3-5-én jelentik/jelentenék be mivel akkor 'csak' 24%-os adó terhelné a klubot és nem 55%.
Idáig is csak az volt a kerékkötője a dolognak, hogy meg akarták várni, amíg hivatalosan lesz edzője a PSGnek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 24., hétfő 12:43
Téged is felvehetnek úgy, hogy a munkaszerződésed csak egy későbbi dátumtól szól. Lásd Guardiola.ost azt nem értem, ha szerdán bejelentik Ancelotti-t akkor nem esünk el az adókedvezménytől?, ezidáig azt szajkózták, hogy július 3-5-én jelentik/jelentenék be mivel akkor 'csak' 24%-os adó terhelné a klubot és nem 55%.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 24., hétfő 12:40
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 24., hétfő 12:34
És akkor ehhez még jön,hogy pedig nem is barcásnumberone1 írta:Hol megy? Itt a forumon? Szerintem ezt csak te nyomatod lassan mar mindegyik topicban.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 24., hétfő 12:33
Ezt leírtam én is már vagy 50-szer,de a legtöbbeknek az jött le hogy utálom Balet...Lehet azon vitatkozni, hogy mi a játéka, egy dolog szinte biztos, nem illik bele ebbe az épülő Madridba, legalábbis az én szememben.
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 24., hétfő 12:33
Így is van. MÉg nem tudhatjuk, h mit is fog a csapattal játszatni Ancelotti, de remélem h nem az lesz ami Mounál tavaly, h lesz egy végletekig begyakorolt taktikánk és azt nyomatjuk mindenki ellen.Persze az arányok nem szélsőségesek, nincs olyan, hogy csak kontráz egy csapat, és még a barca is néha csinál gyors támadásokat...
Ez oké, nagyjából egyet is értek, ezért is mondtam, h kockázatos Bale megvétele, főleg az ára miatt.Itt arról van szó, hogy ha vannak olyan játékosaid, hogy egy adot stílusban, taktikában kiemelkedőek, akkor azt fogod velóük játszani. Minek eröltessenek mást? Lehet velük poersze labdatartásos, sokpasszos játékot is játszani, nem lesznek hozzá tök hülyék, csak nem lesznek annyira jók sem, ami mondjuk az árukból következne. Teszem azt Isco abban a stílusban legaláb azt hozná, mint Bale, ellenben egy kontrázós stílusban, távoli bombákkal tarkítva, nyilván Bale-lel lesz lényegesen eredményesebb a játék. És ha méár kifizettek Bale-ért ennyit, nem lesz kérdés, hogy mit kell játszatni velük.
így van. jó példa ibra a barcában. ibra nagyon is jó játékos, csak épp nem illett oda
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. június 24., hétfő 12:27
Köszönöm!Majd ha meglesznek a konkret igazolasok(nem lesznek mar pletykak) akkor mar lehet sejteni mi(k) lesz(nem) taktika(k), mire fogjuk szanni az evet.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem