MesQueUnClub írta:Süllyed a hajó
A City hajója

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 9., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 9., szombat 22:31
HétfőnRealista24 írta:Hétfőn lesz vizsgálat....Kroos-ról mit tudni?...csak elővigyázatosság vagy ő is kiszállt?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:28
Az ilyenek mentek haza a 88. percben a BL döntőn a stadionból.hunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez...teljesen megérdemelték...szerencse ide vagy oda...jövőre újra próbálkozunk!
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. május 9., szombat 22:28
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 9., szombat 22:13
mondjuk nem ilyen kommentekben hanem a csapatunkban aki történelmet írhat és akkora fukkot mutathat amekkorát még sosem ?adamzz írta:miben bíztok egy ilyen meccs után?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:13
Hétfőn lesz vizsgálat....Kroos-ról mit tudni?...csak elővigyázatosság vagy ő is kiszállt?
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 9., szombat 22:11
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 9., szombat 22:10
A csapatunkban. Mindig, minden korulmenyek kozott.adamzz írta:miben bíztok egy ilyen meccs után?
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. május 9., szombat 22:08
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 9., szombat 22:06
Mathers, rád is vonatkozikziro4vr írta: Csak kérlek, ne írd be meccs előtt hogy mi lesz, mert rohadtul balszerencsét hoz. Két BL meccs, annyit bírj ki.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 9., szombat 22:02
Csak kérlek, ne írd be meccs előtt hogy mi lesz, mert rohadtul balszerencsét hoz. Két BL meccs, annyit bírj ki.Remy írta:Pont múltkor linkeltem egy képet, hogy az utolsó 5 fordulóban nagy előnyről buktunk bajnokságot. Még van matematikailag esély, szóval várjuk ki a kövi meccs végét. Atletico ellen kikapnak, Deport ellen X és szevasz. Bár erre az esély már nagyon kevés, de MÉG nincs vége!hunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez...teljesen megérdemelték...szerencse ide vagy oda...jövőre újra próbálkozunk!
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 9., szombat 22:01
Pont múltkor linkeltem egy képet, hogy az utolsó 5 fordulóban nagy előnyről buktunk bajnokságot. Még van matematikailag esély, szóval várjuk ki a kövi meccs végét. Atletico ellen kikapnak, Deport ellen X és szevasz. Bár erre az esély már nagyon kevés, de MÉG nincs vége!hunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez...teljesen megérdemelték...szerencse ide vagy oda...jövőre újra próbálkozunk!
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 9., szombat 21:58
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 9., szombat 16:35
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 9., szombat 11:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 9., szombat 10:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 9., szombat 10:46
De ezt letudom, csak azt nem szeretem amikor egy szar az egyik oldalon büdös a másikon meg illatos(most ezt nem Suarezre írom).És a két klub megítélésében ezt sokszor látni.nmate írta:Ezt RMCF mellett látom te sem tudod lenyelni, hogy a nagy gazdag mindenkinél sikeresebb klub sosem lesz közönségkedvenc és nem szívesen ismerik el bizonyos rétegek
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 9., szombat 10:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 9., szombat 10:36
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 9., szombat 10:32
Én ezt értem, de a világklasszist ugyanúgy odabökik Suareznek és a zsenit is, én nagyon jó játékosnak tartom de nálam egyikbe sem illik bele, egy nagyon jó befejező.Szerintem modric Zseni és világklasszis, egy Gerrard Klasszis egy Zidane zseni és klasszis... csak Real játékosokra valamiért mostanában ezt nem hallom.nmate írta:Tisztázzunk valamit... zseni ill. világklasszis definíció. Nálam pl. a világklasszis/klasszis magasabb rendű, az idő múltával érdemli ki pár zseni. Vegyük Gutit, zseni volt, de szerintem nem volt világklasszis.dzsi91 írta:+1 ha valaki a barcába megy az alapjáraton megkapja a zseni titulust.Én Real Madrid játékosra,mindig csak annyit hallok,hogy világklasszis, Suarez zseni, Modric klasszis... ez lehet csak nekem szúrt szemet annyira nem is izgat,csak feltűnt
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem