dzsi91 írta:De.Remélem szerdán 8:45kor kisétál a kezdőkörbe, rágyújt egy szivarra és egy "Sorry Matt" feliratú pólóban elhagyja a stadiont.Matt009 írta:Állandóan azt olvasom, hogy CA hibája, CA hibája... Nem kéne már lemondania?

GGBB
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:22
dzsi91 írta:De.Remélem szerdán 8:45kor kisétál a kezdőkörbe, rágyújt egy szivarra és egy "Sorry Matt" feliratú pólóban elhagyja a stadiont.Matt009 írta:Állandóan azt olvasom, hogy CA hibája, CA hibája... Nem kéne már lemondania?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 9., szombat 22:22
De.Remélem szerdán 8:45kor kisétál a kezdőkörbe, rágyújt egy szivarra és egy "Sorry Matt" feliratú pólóban elhagyja a stadiont.Matt009 írta:Állandóan azt olvasom, hogy CA hibája, CA hibája... Nem kéne már lemondania?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 9., szombat 22:21
Ne viccelj, hoztuk volna 4-0-ra, közben meg Löw az orrát túrja... Easy peasy.ziro4vr írta:Ha Joachim Löw lenne az edző, akkor bement volna a tizi és az egyik kapufa..tök evidens szerintem.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. május 9., szombat 22:21
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 9., szombat 22:21
ziro4vr írta:Ha Joachim Löw lenne az edző, akkor bement volna a tizi és az egyik kapufa..tök evidens szerintem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 9., szombat 22:19
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 9., szombat 22:18
Jobb ez gyerekek mint a matek érettségi. Kroos meg tuti hogy elővigyázatosságból jött le, szerdán mutattja majd azt a bizonyos fakkot( azaz remélem.. )Amúgy ezen meccsen nem tudok az edzőn kívül senkit hibáztatni. 3 kapufával + 1 kihagyott tizivel, Kroos nélkül nehéz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:18
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 9., szombat 22:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 9., szombat 22:17
Ez Még Matt-től is erős volt. Kibaszott erős.Kerlon írta:HE? MI?Amúgy ezen meccsen nem tudok az edzőn kívül senkit hibáztatni. 3 kapufával + 1 kihagyott tizivel, Kroos nélkül nehéz.Carlo=Antifortuna?
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 9., szombat 22:17
Tudod, Carlon múlik, hogy a játékosaink sorra kihagyják a helyzeteket, a tizenegyest, meg hogy fogalmatlan hibákat vét a védelem. Fuck logic.Kerlon írta:HE? MI?Amúgy ezen meccsen nem tudok az edzőn kívül senkit hibáztatni. 3 kapufával + 1 kihagyott tizivel, Kroos nélkül nehéz.Carlo=Antifortuna?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:16
Ezt próbálom megfejteni én is.Kerlon írta:HE? MI?Amúgy ezen meccsen nem tudok az edzőn kívül senkit hibáztatni. 3 kapufával + 1 kihagyott tizivel, Kroos nélkül nehéz.Carlo=Antifortuna?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 9., szombat 22:16
HE? MI?Amúgy ezen meccsen nem tudok az edzőn kívül senkit hibáztatni. 3 kapufával + 1 kihagyott tizivel, Kroos nélkül nehéz.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 9., szombat 22:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 9., szombat 22:12
ziro4vr írta:Csicsarito egy hajtós, küzdős játékos, de elment rajta ma pár ziccer. És amikor 2 méterre pattant tőle a labda és bedobás lett...ott sírtam.
Bale nagyon kevés, James is az volt ma, bár voltak jó megmozdulásai.
Cé..ez ma nagyon nulla volt. Messi kulcspillanatban átlendítette a csapatát, ez ma elmaradt tőle. A kibaszott szabadokat hogy a nagy egója miért nem engedi másnak hagyni...hány aranylabda kell még ahhoz.
Illarra..ilyen gyenge embert mondanám hogy rég láttam a madrid kp-ján, de volt pár.
Teljesen más az előrejáték ezzel a két szélsővédővel. Teljesen.
Kroos, kérlek ne legyen bajod.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. május 9., szombat 22:12
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 9., szombat 22:12
igazad van, ki sem kellett volna jönni a második félidőremindezt azért mert a valencia ellen még megakarjuk mutatni 0-2ről
istenem...hogy lehet egy ilyen ember real drukker, de egyáltalán bármilyen szurkolókroos-t lehet kicsinálta teljesen ancselotti. pedig ha valakit pihentettem volna egy ilyen meccs előtt mikor tudom, hogy eldőlt a bajnokság az kroos. nem tette meg lehet csúnyán megszívtuk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 9., szombat 22:11
hagyjuk már, teljesen más meccs leszBBeno írta:na.
ez a bajnokság 19:45-kor eldőlt tehát nem értem a félrotációt sem. arbeloával a kezdőben nem nyerni akarunk általában. vagyis azt akarunk csak nem nagyon jön össze. kitudja miért....
a juve ellen most lehet hogy annyit vett ki a csapatból hogy hiába nyomunk majd szerdán mint most, el fogunk fáradni. mindezt azért mert a valencia ellen még megakarjuk mutatni 0-2ről. első félidőben teljesen leeshetett volna hogy itt ma nekünk babér nem terem. semmi de semmi szerencsénk nem volt.
kroos-t lehet kicsinálta teljesen ancselotti. pedig ha valakit pihentettem volna egy ilyen meccs előtt mikor tudom, hogy eldőlt a bajnokság az kroos. nem tette meg lehet csúnyán megszívtuk.
ezt az évet csak a BL mentheti már meg és ahhoz a juve ellen már a 100% is kevés mert látjuk milyen szerencsések vagyunk.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 9., szombat 22:08
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 9., szombat 22:08
Bale lelkes volt a nagy túrót! Alibizett egész meccsen, annyira összefosta magát, hogy már a tuti elől is menekül, a "megy a meccs" topikba valaki írta is, hogy szabályosan kerüli a labdát amikor épp nálunk van, direkt megjátszhatatlan területre fut. Irtó idegesítő.nmate írta:100 milláért nem csak lelkesedés várok el.pavel írta:Bocsi, de számomra nem ez jött le. Persze nem játszottak jól, de azért kiemelni őket lelketlenségért, talán szigorú!
Balszerencsénk (is) volt, jók se voltunk. Minden visszavezethető a szűkebb keretre, hogy annak mi az oka, azt ne firtassuk. Elvárom, hogy tanuljon a vezetőség, Ancelotti és a játékosok is a hibákból. Aztán mutatni a fukkot.
I'm out.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem