Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Most azt nem értem, ha szerdán bejelentik Ancelotti-t akkor nem esünk el az adókedvezménytől?, ezidáig azt szajkózták, hogy július 3-5-én jelentik/jelentenék be mivel akkor 'csak' 24%-os adó terhelné a klubot és nem 55%.
Közben a Marca szerint Bale találkozni fog rövid időn belül Levy-vel, hogy személyesen mondja el a távozási szándékát a Real Madrid-ba.
Közben a Marca szerint Bale találkozni fog rövid időn belül Levy-vel, hogy személyesen mondja el a távozási szándékát a Real Madrid-ba.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerdától okosabbak leszünk azthiszem. Tényleg felesleges találgatni addig,hogy ki-mit-hogy.. Itt röpködnek a nevek aztán Ancelotti majd bedob 3 olyan nevet akiről vagy ötletünk sincs,hogy ki ez vagy nem gondoltunk rá eddig,nyilván vannak elképzelései már most.
És akkor ehhez még jön,hogy pedig nem is barcásnumberone1 írta:Hol megy? Itt a forumon? Szerintem ezt csak te nyomatod lassan mar mindegyik topicban.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt leírtam én is már vagy 50-szer,de a legtöbbeknek az jött le hogy utálom Balet...Lehet azon vitatkozni, hogy mi a játéka, egy dolog szinte biztos, nem illik bele ebbe az épülő Madridba, legalábbis az én szememben.
Pedig dehogy,elismerem a qualitásait,az biztos hogy a PL-be a legnagyobb sztár lehet,de hogy a spanyol ligában megfutná e ugyan azt,az nálam erősen kétséges...
Egyvalami biztos...ha Perez idehozza 80-90 millioert,és nem válik be ne aggy'isten,akkor hétszentség hogy együtt buknak...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Így is van. MÉg nem tudhatjuk, h mit is fog a csapattal játszatni Ancelotti, de remélem h nem az lesz ami Mounál tavaly, h lesz egy végletekig begyakorolt taktikánk és azt nyomatjuk mindenki ellen.Persze az arányok nem szélsőségesek, nincs olyan, hogy csak kontráz egy csapat, és még a barca is néha csinál gyors támadásokat...
Én szeretem, ha több féle stílusú játékos van a csapatban, szélesebb a repertoárunk, Bale-el az lenne.
Ez oké, nagyjából egyet is értek, ezért is mondtam, h kockázatos Bale megvétele, főleg az ára miatt.Itt arról van szó, hogy ha vannak olyan játékosaid, hogy egy adot stílusban, taktikában kiemelkedőek, akkor azt fogod velóük játszani. Minek eröltessenek mást? Lehet velük poersze labdatartásos, sokpasszos játékot is játszani, nem lesznek hozzá tök hülyék, csak nem lesznek annyira jók sem, ami mondjuk az árukból következne. Teszem azt Isco abban a stílusban legaláb azt hozná, mint Bale, ellenben egy kontrázós stílusban, távoli bombákkal tarkítva, nyilván Bale-lel lesz lényegesen eredményesebb a játék. És ha méár kifizettek Bale-ért ennyit, nem lesz kérdés, hogy mit kell játszatni velük.
De azt ne várja senki, h Ancelottival 1 hónap után olyan rövipasszos játékot nyomatunk, h mindenkit beszorítunk a 16osára....a nagy csapatok ellen ez nem fog müködni, max idővel....ezért is gondolom, h Bale valszeg pont a nagyok ellen lehet majd nagyon fontos fegyverünk.
így van. jó példa ibra a barcában. ibra nagyon is jó játékos, csak épp nem illett oda
Nem volt gond a Svéddel amig a posztján játszott, persze onnantól, h át kellett adnia Messinek a helyét és mehetet ki a szélre az amúgy elég nagy darab és statikus csatár, nem is csoda h felsült. Jobban jártak volna ha beteszik a kapuba....
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Köszönöm!Majd ha meglesznek a konkret igazolasok(nem lesznek mar pletykak) akkor mar lehet sejteni mi(k) lesz(nem) taktika(k), mire fogjuk szanni az evet.
Akkor jól érzem, hogy nem is mondhatjuk ki, hogy nem illik bele a játékunkba, taktikába pl. Bale, mivel nem tudjuk mi lesz a játék, a taktik stb.
Remélem, ha letisztul minden, akkor végül jön Isco, Gündogan, esetleg Kondogbia (sztem Verratti jön amúgy, meggyőzik). A többi meg sztem attól függ, hogy kiket adunk el.
Úgy néz ki elmegy Higuain, remélem Di Maria, Callejón is. Cavaniért vicc az összeg, ahogy Bale-rt is. Mondjuk végül sztem egyik sem jön és valamilyen szinten remélem is.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
így van. jó példa ibra a barcában. ibra nagyon is jó játékos, csak épp nem illett oda (persze voltak más tényezők is, túl magas volt pl.CS0ki írta:Itt arról van szó, hogy ha vannak olyan játékosaid, hogy egy adot stílusban, taktikában kiemelkedőek, akkor azt fogod velóük játszani. Minek eröltessenek mást?

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Legyen így, én örülnék a legjobban (viszont én nem vagyok ennyire derűlátó)!Casemiro nem fogja meggátolni Kondogbia érkezését, töltelék lesz, Gündogant meg Pérez akarja a hírek szerint. A játékost meg tudja győzni, ezzel nem lehet gond, a Dortmund meg tudja hogy idén "kaszálhat vele". Szerintem 30-35-öt fogunk fizetni érte.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. június 24., hétfő 12:20-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Majd ha meglesznek a konkret igazolasok(nem lesznek mar pletykak) akkor mar lehet sejteni mi(k) lesz(nem) taktika(k), mire fogjuk szanni az evet.tibi18 írta:Valaki kifejtené, hogy mit jelent az épülő Madrid? Mármint most komolyan?! Mik az elképzeléseink? Mármint nem a fórumé, hanem a vezetőségé, edzőé?Lehet azon vitatkozni, hogy mi a játéka, egy dolog szinte biztos, nem illik bele ebbe az épülő Madridba, legalábbis az én szememben.
Nem vitatom a képességeit, és azt, hogy hatalmas potenciál van benne, semmit. De nem hozzánk való.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- numberone1
Hol megy? Itt a forumon? Szerintem ezt csak te nyomatod lassan mar mindegyik topicban.R.M.C.F írta:Két baromság lett a divat.......neymar felfelé...bale lefelé.......ez megy most.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Itt arról van szó, hogy ha vannak olyan játékosaid, hogy egy adot stílusban, taktikában kiemelkedőek, akkor azt fogod velóük játszani. Minek eröltessenek mást? Lehet velük poersze labdatartásos, sokpasszos játékot is játszani, nem lesznek hozzá tök hülyék, csak nem lesznek annyira jók sem, ami mondjuk az árukból következne. Teszem azt Isco abban a stílusban legaláb azt hozná, mint Bale, ellenben egy kontrázós stílusban, távoli bombákkal tarkítva, nyilván Bale-lel lesz lényegesen eredményesebb a játék. És ha méár kifizettek Bale-ért ennyit, nem lesz kérdés, hogy mit kell játszatni velük.AZt mondjuk nem értem, h ha valakinek a gyorsasága nagy erősség az miért zárja ki, h jó legyen a rövid passzos játékban.
Már ott tartunk h Cének nem fog tetszeni a kisterületen játszott egyérintős foci...persze ha carlo valami ilyet képzel el (reméljük). WTF? Ne már, attól, h a gyorsasága iszonyat nagy fegyver, amit Mou úgy gondolt, h ki kell használni, attól még Ronaldonak megy az egyérintős zsuga, még hogy ha egy fontos fegyverünket bukjuk is...baszott technikás az ürge. Itt meg már az megy, h szenvedne...hát persze...
Bale helyzete dettó, azt nem tudom, h neki mennyire menne a rövid passzos játék, mert annyira nem láttam soakat játszani, de nem tűnik egy technikai analfabétának.
Persze az arányok nem szélsőségesek, nincs olyan, hogy csak kontráz egy csapat, és még a barca is néha csinál gyors támadásokat...
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Valaki kifejtené, hogy mit jelent az épülő Madrid? Mármint most komolyan?! Mik az elképzeléseink? Mármint nem a fórumé, hanem a vezetőségé, edzőé?Lehet azon vitatkozni, hogy mi a játéka, egy dolog szinte biztos, nem illik bele ebbe az épülő Madridba, legalábbis az én szememben.
Nem vitatom a képességeit, és azt, hogy hatalmas potenciál van benne, semmit. De nem hozzánk való.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Két baromság lett a divat.......neymar felfelé...bale lefelé.......ez megy most.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
AZt mondjuk nem értem, h ha valakinek a gyorsasága nagy erősség az miért zárja ki, h jó legyen a rövid passzos játékban.
Már ott tartunk h Cének nem fog tetszeni a kisterületen játszott egyérintős foci...persze ha carlo valami ilyet képzel el (reméljük). WTF?
Ne már, attól, h a gyorsasága iszonyat nagy fegyver, amit Mou úgy gondolt, h ki kell használni, attól még Ronaldonak megy az egyérintős zsuga, még hogy ha egy fontos fegyverünket bukjuk is...baszott technikás az ürge. Itt meg már az megy, h szenvedne...hát persze...
Bale helyzete dettó, azt nem tudom, h neki mennyire menne a rövid passzos játék, mert annyira nem láttam soakat játszani, de nem tűnik egy technikai analfabétának. Az h a gyorsasága a legnagyobb fegyver, az nem jelenti azt h minden másra alkalmatlan. Abban egyetértek, h ezek a 90 milkás árak brutálisak, és van kockázat az üzletben....mert előfordulhat, h nem lesz kompatibilis a játékunkkal, de elég igéretes a fiú, 50-60 ért hoznám.
Én sokkal inkább félek Cavanitól, mert vele tutkó bukni fog a technikás egyerintős bugi....hacsak nem az ötösön várja egész meccsen a bogyót, azt viszont nem akarom látni, egy technikás csatárt akarok aki ha kell be tud lépni a játékba, legyen az Benzama vagy Sueraz ....
Már ott tartunk h Cének nem fog tetszeni a kisterületen játszott egyérintős foci...persze ha carlo valami ilyet képzel el (reméljük). WTF?

Bale helyzete dettó, azt nem tudom, h neki mennyire menne a rövid passzos játék, mert annyira nem láttam soakat játszani, de nem tűnik egy technikai analfabétának. Az h a gyorsasága a legnagyobb fegyver, az nem jelenti azt h minden másra alkalmatlan. Abban egyetértek, h ezek a 90 milkás árak brutálisak, és van kockázat az üzletben....mert előfordulhat, h nem lesz kompatibilis a játékunkkal, de elég igéretes a fiú, 50-60 ért hoznám.
Én sokkal inkább félek Cavanitól, mert vele tutkó bukni fog a technikás egyerintős bugi....hacsak nem az ötösön várja egész meccsen a bogyót, azt viszont nem akarom látni, egy technikás csatárt akarok aki ha kell be tud lépni a játékba, legyen az Benzama vagy Sueraz ....
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Idén nem fizetnék csatárért 40-50-60 milliókat.Szerintem előbb várjuk meg azt a végleges keretet, az edzővel egyetemben, mielőtt itt Nostradamusi jóslatokba bocsátkoznánk, illetve álmodoznánk! Mert egyelőre egy Carvajal, Casemiro duónk van, ami biztos; az általatok pedzegetett emberek közül pedig Kondogbia (Casemiro + 1 év kölcsön miatt), Suárez (inkább Cavani van nyomatva), Gündogan (Dortmund nem engedné + lenyilatkozta, hogy idén még marad) érkezése csak úgy, mint a walesié; nos több, mint kétséges!
Casemiro nem fogja meggátolni Kondogbia érkezését, töltelék lesz, Gündogant meg Pérez akarja a hírek szerint. A játékost meg tudja győzni, ezzel nem lehet gond, a Dortmund meg tudja hogy idén "kaszálhat vele". Szerintem 30-35-öt fogunk fizetni érte.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
lehet mondani h a végén már középen játszott, meg h pl legjobbja stb, de kb minden említésre való megmozdulása abból adódott h lett előtte terület és lefutott mindenkit, vagy egy távoli lövés.
Kispasszos játék, kis finom cselek, kényszerítők, és hasonlók. Én ilyeneket szeretnék látni, és szerintem itt mindenki. De ebből semmi nem lesz ha CR és Bale is itt lesz egyszerre, plusz a Xabi-Khedira kettősből legalább az egyik alapkezdő lesz. Főleg ha még Cavani lesz a csatárunk is.
Kispasszos játék, kis finom cselek, kényszerítők, és hasonlók. Én ilyeneket szeretnék látni, és szerintem itt mindenki. De ebből semmi nem lesz ha CR és Bale is itt lesz egyszerre, plusz a Xabi-Khedira kettősből legalább az egyik alapkezdő lesz. Főleg ha még Cavani lesz a csatárunk is.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.
gündogan is beleillik, suarez is beleillene, kondogbia is.
egyedül bale az elrúgom és futok típus, egy céronaldo klón, továbbra sem látom értelmét, hogy idehozzuk. céronaldonak se lesz több helye, ő is bajlódni fog eleget.
Szerintem előbb várjuk meg azt a végleges keretet, az edzővel egyetemben, mielőtt itt Nostradamusi jóslatokba bocsátkoznánk, illetve álmodoznánk! Mert egyelőre egy Carvajal, Casemiro duónk van, ami biztos; az általatok pedzegetett emberek közül pedig Kondogbia (Casemiro + 1 év kölcsön miatt), Suárez (inkább Cavani van nyomatva), Gündogan (Dortmund nem engedné + lenyilatkozta, hogy idén még marad) érkezése csak úgy, mint a walesié; nos több, mint kétséges!Lehet azon vitatkozni, hogy mi a játéka, egy dolog szinte biztos, nem illik bele ebbe az épülő Madridba, legalábbis az én szememben.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. június 24., hétfő 11:39-kor.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- numberone1
Ezt a hadrendet erzem en is, remelem Gundogan es Kondogbia is erkezni fog .
--------------Kondogbia------------
--------Gündogan-----Modric------
---Isco/Özil---------------Cé-------
--------------Benzema--------------
Kondogbiat azért gondolom hogy nyomatná rendesen Carlo mert neki minden csapatában volt egy főleg csak a védekezéssel foglalkozó, brusztolós arc a kp-n aki nem feltétlen volt übertechnikás pl most Matuidi vagy annó Gattuso.
A Milanban Gattuso mellett Ambrosini is "takaritott". A chelseat se hagyjuk ki ott is hasznalt ilyen tipusu jatekost(Mikel, Ramires, Essien)
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Én is egyre inkább azon a véleményen vagyok,hogy nem kell nekünk,pláne nem ilyen nevetséges áron.
De attól még ne beszéljünk róla úgy, mint egy NB3-as gyorsvonatról.
De attól még ne beszéljünk róla úgy, mint egy NB3-as gyorsvonatról.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet azon vitatkozni, hogy mi a játéka, egy dolog szinte biztos, nem illik bele ebbe az épülő Madridba, legalábbis az én szememben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Aki ilyen blőd dolgokat ír be, az egyértelmű, hogy nem látta, ugyanis a szezon második felében visszavont csatárt játszott, ott meg igen nehéz lenne ezt csinálni. Hiába akarjátok bizonygatni, hogy láttátok játszani, egyértelmű, hogy fogalmatok nincs róla, hogy kiről van szó.Mike írta:Pedig télleg csak ennyi a játéka