HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 24., hétfő 12:00
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 24., hétfő 11:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 24., hétfő 11:42
Idén nem fizetnék csatárért 40-50-60 milliókat.Szerintem előbb várjuk meg azt a végleges keretet, az edzővel egyetemben, mielőtt itt Nostradamusi jóslatokba bocsátkoznánk, illetve álmodoznánk! Mert egyelőre egy Carvajal, Casemiro duónk van, ami biztos; az általatok pedzegetett emberek közül pedig Kondogbia (Casemiro + 1 év kölcsön miatt), Suárez (inkább Cavani van nyomatva), Gündogan (Dortmund nem engedné + lenyilatkozta, hogy idén még marad) érkezése csak úgy, mint a walesié; nos több, mint kétséges!
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 24., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 24., hétfő 11:36
namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.
gündogan is beleillik, suarez is beleillene, kondogbia is.
egyedül bale az elrúgom és futok típus, egy céronaldo klón, továbbra sem látom értelmét, hogy idehozzuk. céronaldonak se lesz több helye, ő is bajlódni fog eleget.
Szerintem előbb várjuk meg azt a végleges keretet, az edzővel egyetemben, mielőtt itt Nostradamusi jóslatokba bocsátkoznánk, illetve álmodoznánk! Mert egyelőre egy Carvajal, Casemiro duónk van, ami biztos; az általatok pedzegetett emberek közül pedig Kondogbia (Casemiro + 1 év kölcsön miatt), Suárez (inkább Cavani van nyomatva), Gündogan (Dortmund nem engedné + lenyilatkozta, hogy idén még marad) érkezése csak úgy, mint a walesié; nos több, mint kétséges!Lehet azon vitatkozni, hogy mi a játéka, egy dolog szinte biztos, nem illik bele ebbe az épülő Madridba, legalábbis az én szememben.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 11:36
Ezt a hadrendet erzem en is, remelem Gundogan es Kondogbia is erkezni fog .
--------------Kondogbia------------
--------Gündogan-----Modric------
---Isco/Özil---------------Cé-------
--------------Benzema--------------
Kondogbiat azért gondolom hogy nyomatná rendesen Carlo mert neki minden csapatában volt egy főleg csak a védekezéssel foglalkozó, brusztolós arc a kp-n aki nem feltétlen volt übertechnikás pl most Matuidi vagy annó Gattuso.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 24., hétfő 11:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 24., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 24., hétfő 11:18
Aki ilyen blőd dolgokat ír be, az egyértelmű, hogy nem látta, ugyanis a szezon második felében visszavont csatárt játszott, ott meg igen nehéz lenne ezt csinálni. Hiába akarjátok bizonygatni, hogy láttátok játszani, egyértelmű, hogy fogalmatok nincs róla, hogy kiről van szó.Mike írta:Pedig télleg csak ennyi a játéka
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 24., hétfő 11:17
most nem arra gondoltam, hogy ne rá legyen kihegyezve a játék, hanem arra, hogy le legyen ennyire egyoldalú a csapatunkHa nem az lesz, hogy mindent rá játszunk, akkor meg is lesz oldva a tehermentesítés.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 24., hétfő 11:16
ez egyértelmű.namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 24., hétfő 11:14
Magasan a legjobb volt a PL-be.Pedig télleg csak ennyi a játéka
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 24., hétfő 11:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 24., hétfő 11:07
Mike írta:nana, vigyázzon kérem h miket mond. Énis megkaptam ezért h szart se értek hozzá és úgy beszélek h nem is láttam játszani...hehe írta:egyedül bale az elrúgom és futok típus![]()
Pedig télleg csak ennyi a játéka
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 24., hétfő 11:06
Egyértelmű, hogy váltunk is. Ancelotti elég változatos focit fog bemutatni szerintem az éppen adott ellenféltől függően.hehe írta:namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.
egyedül bale az elrúgom és futok típus, egy céronaldo klón, továbbra sem látom értelmét, hogy idehozzuk. céronaldonak se lesz több helye, ő is bajlódni fog eleget.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. június 24., hétfő 11:03
Ha nem az lesz, hogy mindent rá játszunk, akkor meg is lesz oldva a tehermentesítés.___Samy___ írta:pedig cr-t tehermentesíteni kellene
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 11:01
Hacsak a vezetoseg tud vmit amit mi nem és mondjuk CR lep jovore.hehe írta: egyedül bale az elrúgom és futok típus, egy céronaldo klón, továbbra sem látom értelmét, hogy idehozzuk. céronaldonak se lesz több helye, ő is bajlódni fog eleget.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. június 24., hétfő 10:59
Hát nem tudom, szerintem kicsit sokat láttok a srácba, de végül is mindenki máshogy látja.numberone1 írta:Szerinted nagyobb tehetseg, de szerintem meg nem. Belhanda kreativabb és mozgekonyabb is. Mondjuk egy nemet fantol nem is lehet mast varni.
Lesz is változás, legalább is nagyon úgy néz ki. CR majd megszokja, Bale meg szerintem nem fog jönni. Esetleg jövőre, addig meg majd Ő is gyakorolja a labda tartós játékot otthon.hehe írta:namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 24., hétfő 10:58
+1hehe írta:namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 24., hétfő 10:54
nana, vigyázzon kérem h miket mond. Énis megkaptam ezért h szart se értek hozzá és úgy beszélek h nem is láttam játszani...hehe írta:egyedül bale az elrúgom és futok típus
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem