Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Lehet azon vitatkozni, hogy mi a játéka, egy dolog szinte biztos, nem illik bele ebbe az épülő Madridba, legalábbis az én szememben.
Nem vitatom a képességeit, és azt, hogy hatalmas potenciál van benne, semmit. De nem hozzánk való.
Nem vitatom a képességeit, és azt, hogy hatalmas potenciál van benne, semmit. De nem hozzánk való.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Aki ilyen blőd dolgokat ír be, az egyértelmű, hogy nem látta, ugyanis a szezon második felében visszavont csatárt játszott, ott meg igen nehéz lenne ezt csinálni. Hiába akarjátok bizonygatni, hogy láttátok játszani, egyértelmű, hogy fogalmatok nincs róla, hogy kiről van szó.Mike írta:Pedig télleg csak ennyi a játéka
- ___Samy___
most nem arra gondoltam, hogy ne rá legyen kihegyezve a játék, hanem arra, hogy le legyen ennyire egyoldalú a csapatunkHa nem az lesz, hogy mindent rá játszunk, akkor meg is lesz oldva a tehermentesítés.
a góljaink többsége a bal oldalról ment végbe, a jobb oldalon alig vezettünk támadást, ezt meg könnyű levédekezni
fontos, hogy legyen a jobb oldalon is egy veszélyes ember, de nem feltétlen bale
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
ez egyértelmű.namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.
egy esetleges ilyen felállással meg főleg:
--------------Kondogbia------------
--------Gündogan-----Modric------
---Isco/Özil---------------Cé-------
--------------Benzema--------------
Kondogbiat azért gondolom hogy nyomatná rendesen Carlo mert neki minden csapatában volt egy főleg csak a védekezéssel foglalkozó, brusztolós arc a kp-n aki nem feltétlen volt übertechnikás pl most Matuidi vagy annó Gattuso.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Magasan a legjobb volt a PL-be.Pedig télleg csak ennyi a játéka
Tényleg csak ennyi lenne a játéka?

Nem hiszem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cét én sem féltem. Megfelelő társakkal lehetett látni, hogy mire képes. Remélhetőleg nem kell már sokat várni arra, hogy ismét úgy üljünk le egy meccset nézni, hogy közben élvezzük is, és egy 4-0-ás meccsen ne aludjak be.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mike írta:nana, vigyázzon kérem h miket mond. Énis megkaptam ezért h szart se értek hozzá és úgy beszélek h nem is láttam játszani...hehe írta:egyedül bale az elrúgom és futok típus![]()
Pedig télleg csak ennyi a játéka
Igen, tényleg csak ennyi.......

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Egyértelmű, hogy váltunk is. Ancelotti elég változatos focit fog bemutatni szerintem az éppen adott ellenféltől függően.hehe írta:namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.
gündogan is beleillik, suarez is beleillene, kondogbia is.
egyedül bale az elrúgom és futok típus, egy céronaldo klón, továbbra sem látom értelmét, hogy idehozzuk. céronaldonak se lesz több helye, ő is bajlódni fog eleget.
Céronaldo majd megoldja, ha sokat lesz nálunk a labda kellenek az átlövések is, mennek majd a beadások, azokra is elég jól érkezik, Marceloval is elég jól meg tudják csinálni szélen a bugit, nem lesz gond.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ha nem az lesz, hogy mindent rá játszunk, akkor meg is lesz oldva a tehermentesítés.___Samy___ írta:pedig cr-t tehermentesíteni kellene
Mert jó, hogy Ő a top a csapatban, de Ő is jól járna, ha nem csak rá épülne a támadó részleg.
Ott egy Benzema, Özil, Modric. Mostmár Isco is, di María se elveszett. Felfogást kell váltani és minden fasza lesz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hacsak a vezetoseg tud vmit amit mi nem és mondjuk CR lep jovore.hehe írta: egyedül bale az elrúgom és futok típus, egy céronaldo klón, továbbra sem látom értelmét, hogy idehozzuk. céronaldonak se lesz több helye, ő is bajlódni fog eleget.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- M1Ö
Hát nem tudom, szerintem kicsit sokat láttok a srácba, de végül is mindenki máshogy látja.numberone1 írta:Szerinted nagyobb tehetseg, de szerintem meg nem. Belhanda kreativabb és mozgekonyabb is. Mondjuk egy nemet fantol nem is lehet mast varni.

Egyébként nem vagyok német fan, attól még láthatom tehetségesebbnek Holtbyt.
Lesz is változás, legalább is nagyon úgy néz ki. CR majd megszokja, Bale meg szerintem nem fog jönni. Esetleg jövőre, addig meg majd Ő is gyakorolja a labda tartós játékot otthon.hehe írta:namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.
egyedül bale az elrúgom és futok típus, egy céronaldo klón, továbbra sem látom értelmét, hogy idehozzuk. céronaldonak se lesz több helye, ő is bajlódni fog eleget.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ___Samy___
+1hehe írta:namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.
egyszerűen muszáj a felfogáson változtatni, egy ilyen kerettel nem lehet kontrázgatni, játszani kell
viszont én még mindig úgy érzem, hogy a jobb oldalunk továbbra sincs meg támadásban, pedig cr-t tehermentesíteni kellene
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nana, vigyázzon kérem h miket mond. Énis megkaptam ezért h szart se értek hozzá és úgy beszélek h nem is láttam játszani...hehe írta:egyedül bale az elrúgom és futok típus

Pedig télleg csak ennyi a játéka
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.

- numberone1
Szerinted nagyobb tehetseg, de szerintem meg nem. Belhanda kreativabb és mozgekonyabb is. Mondjuk egy nemet fantol nem is lehet mast varni.M1Ö írta:Nem feltétlen. Holtby szerintem nagyobb tehetség, fiatalabb is asszem. Ha idén elkapja a fonalat, akkor nehéz lesz akárkinek is kiszorítania.numberone1 írta:mert egy Holtbyt v egy Dempseyt kitudna szoritani
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- numberone1
Ha Zizou odaig van erte és Ancelottival mar szazszor is atbeszeltek, akkor nagy terveik lehetnek vele. Eltudom kepzelni, h ugy fogja hasznalni Carlo Iscot ahogy Pastoret a PSG-ben( szelen csak nalunk jobboldalt)
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- M1Ö
Nem feltétlen. Holtby szerintem nagyobb tehetség, fiatalabb is asszem. Ha idén elkapja a fonalat, akkor nehéz lesz akárkinek is kiszorítania.numberone1 írta:mert egy Holtbyt v egy Dempseyt kitudna szoritani
Kapni fogja elvileg, de ez még nagyon sok mindentől fog függeni. Mondjuk szerintem első évében a City-ben sem játszott volna többet, mint nálunk. aztán majd a végén kirobbanthatatlan lesz nálunk a kezdőbőldannen írta:zizou felhívta és elmondta neki, hogy kapni fogja a játékperceket, mert fontos szerepe lesz az ancelotti féle madridban

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem annyi, hogy most maga a játékos mondta, hogy a klubja ennyit vár érte, és hogy ő melyik országot preferálja.Nem az volt pár hete, hogy elfogadták 6-7 csapat ajánlatát, aztán döntsön a játékos? Vagy mi az új hír ebben?
Én korábban csak olyat olvastam, hogy xy lap szerint ezek a csapatok vinnék.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem az volt pár hete, hogy elfogadták 6-7 csapat ajánlatát, aztán döntsön a játékos? Vagy mi az új hír ebben?Belhandát hivatalosan is beárazták, 15 millió az ára, legszívesebben Angliába igazolna, de a Milan és az Inter is vinné, meg a Galata.

Bale-t egész nyáron hajtjuk majd, de nem fog jönni. Majd jövőre...
- numberone1
Tott meg ok lenne meg ha Bale maradna is mert egy Holtbyt v egy Dempseyt kitudna szoritani. A Villa hat nem tudom tipikusan britt csapat... nem biztos, h izlene neki az a stilus.Realista24 írta:Aston Villát és Tottenhamet említenek. Ha Balet hozzuk, akkor sztem odamegy.Remelem azert nem ilyen Stoke szintu csapat lesz

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou