5/5R.M.C.F írta:
Nyugi....csak nálunk van olyan,mint 2004ben hogy az utolsó 5 meccsből 4et elvesztünk,és átadjuk az első helyet másnak.

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 9., szombat 22:28
5/5R.M.C.F írta:
Nyugi....csak nálunk van olyan,mint 2004ben hogy az utolsó 5 meccsből 4et elvesztünk,és átadjuk az első helyet másnak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 9., szombat 22:26
Nyugi....csak nálunk van olyan,mint 2004ben hogy az utolsó 5 meccsből 4et elvesztünk,és átadjuk az első helyet másnak.csababarca írta:3 pontot kell szereznünk, ha ti nyeritek az utolsó kettőt. Ha csak 2 döntetlent játszunk,az bukó nekünk.Realista24 írta: Tökéletes az iksz, ha a Depor is megszívatja őket.
Vagy rosszul matekozok? Négy pont az előny, szereznek még kettőt, mi meg hatot.
csúnya lenne,ha a depor fektetne meg otthon minket..
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 9., szombat 22:25
3 pontot kell szereznünk, ha ti nyeritek az utolsó kettőt. Ha csak 2 döntetlent játszunk,az bukó nekünk.Realista24 írta: Tökéletes az iksz, ha a Depor is megszívatja őket.
Vagy rosszul matekozok? Négy pont az előny, szereznek még kettőt, mi meg hatot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:17
Utolsó bosszú az első osztálynak.Anyaka írta:Addigra kiesik a Depor is.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 9., szombat 22:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:15
Tökéletes az iksz, ha a Depor is megszívatja őket.z Atletico ha nyer holnap már biztos harmadik, mert valószínűleg a Barca meccsen ellötyögnek egy ikszre mind a ketten, és megkapják, amit akarnak különösebb megerőltetés nélkül.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 9., szombat 22:11
dzsi91 írta:Amúgy így már tétmeccs a barca atletico nem? szóval még be is jöhet,depor meg a kiesés elől menekül. De a szerda legyen meg, felőlem aztán játszhat középen Ancelotti is csak legyünk ott berlinben.Realista24 írta:A Barca azt hiszi övé a bajnokság, Atma ikszel velük, aztán a Depor mutatja a fukkot, aztán én letolt gatyával a Cibelesen.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 9., szombat 22:10
Úgy-úgy.Realista24 írta:A Barca azt hiszi övé a bajnokság, Atma ikszel velük, aztán a Depor mutatja a fukkot, aztán én letolt gatyával a Cibelesen.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 9., szombat 22:08
Nyugodt legyél ha ott lenne nem Ramosnak kéne középen játszaniadzsi91 írta:Amúgy így már tétmeccs a barca atletico nem? szóval még be is jöhet,depor meg a kiesés elől menekül. De a szerda legyen meg, felőlem aztán játszhat középen Ancelotti is csak legyünk ott berlinben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 9., szombat 22:07
Amúgy így már tétmeccs a barca atletico nem? szóval még be is jöhet,depor meg a kiesés elől menekül. De a szerda legyen meg, felőlem aztán játszhat középen Ancelotti is csak legyünk ott berlinben.Realista24 írta:A Barca azt hiszi övé a bajnokság, Atma ikszel velük, aztán a Depor mutatja a fukkot, aztán én letolt gatyával a Cibelesen.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 9., szombat 22:04
Úgy legyen! Szerintem azt se bánnád ha utána meghosszabbítanák a tartózkodásod pár nappal egy cellában a pucérkodásértRealista24 írta:A Barca azt hiszi övé a bajnokság, Atma ikszel velük, aztán a Depor mutatja a fukkot, aztán én letolt gatyával a Cibelesen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:03
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 9., szombat 21:02
Nyerni akarnak? Ja,mi is nyerni akarunk mindig,de sokszor fele annyira tesszük oda magunkat csak. Ne félj,nem fognak fele úgy sem akarni mint ellenünk.
Hát az Atletico biztos nem fog sorfalat állni. Úgyhogy nyerni akarnak majd. De, ha így marad, nagyjából mindegy is lesz.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 9., szombat 20:59
Hát az Atletico biztos nem fog sorfalat állni. Úgyhogy nyerni akarnak majd. De, ha így marad, nagyjából mindegy is lesz.ateeemadrid írta:Úgylátszik most sem kell majd, ennyi örömünk legyen.életemben nem szurkoltam még az atleticonak.....
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. május 9., szombat 20:56
Úgylátszik most sem kell majd, ennyi örömünk legyen.életemben nem szurkoltam még az atleticonak.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 9., szombat 20:09
Nem tudom hány osztálynyi,mekkora óriási különbség lehet a barca és a real között tudásban,de hogy griezman meg sem közeliti(meg az AM sem) a real elleni teljesitményét arra nagy pénzben merek fogadni.Griezmann eldönti.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 9., szombat 20:01
Griezmann eldönti.shoota írta:Asszem rövid időre sokan atletico drukkerek leszünkRealRaúl77 írta:életemben nem szurkoltam még az atleticonak.....
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. május 9., szombat 20:00
Asszem rövid időre sokan atletico drukkerek leszünkRealRaúl77 írta:életemben nem szurkoltam még az atleticonak.....
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 9., szombat 19:59
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 9., szombat 19:56
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem