Ha 2014-ben, a VB-n is stabil kezdő lesz én nem tudom mit csinálok...
Pedig az lesz. De szerintem az lesza vege ennek a spanyol korszaknak, sokan kioregednek mar, xavi, xabi, puyol, villa... Mas kerdes, hogy hala istennek... Xavi jateka szerintem sem olyan fontos mar a valogatottban, de persze ezt mindenki mashogy erzi.
Amit viszont nem ertek, h mit csinal ez a szerencsetlen barca vezetoseg es tito.. Vagy ennyire nem kene a kp-n ujitani? Lecsusztak iscorpl, thiagot elpazaroltak, xaavi megint csak oreg, cesc nem hozza a format, inoesta 5 meccsen 3x serul le, de legalabb ott van adocsalo meg neymar. Vinni fogjak a csapatot a hatukon egy ideig de szerintem ujitani kene mas posztokon is, hogy maradjon a szinvonal. (Bar nekem jo az ha nem...

)
A masik dolog mega vedo kerdes, ez a t.silva ugy is kezd nevetsegesse valni. Nem akar a barcaba igazolni, megis annyira eroltetik es csak benne gondolkoznak... De meg azt is rosszul, kevesebbet ajanlanak mint amennyit er es a fizeteset is csokkentenie kene. Surun erne meg nekina valtas... Ha barcas lennek engem ez azert aggasztana, mert oke h neymar meg messi majd meglovik a mesterharmasukat a mallorcanak meg a betisnek, de a bl ben kiallni egy komolyabb csapat ellen egy olyan vedelemmel, mint iden... Puyol (oreg, serult), pique, Mascherano, Bartra, Song (?) nem annyira nagy (es jo) valasztek kozepre, raadasul Valdes is marad, szoval csak kene egy normalis cbn oda. Himmelsre nem tudom miert nem nyomulnak ra, a penz nem lehet kifogas, ha Thiagoert megkapjak a 18 milliot..