Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!olvastam valahol, lehet már régi, de nekem új infó volt: elvileg Daenerys meg John Snow féltesók, és majd összejönnek, azért "tűz és jég dala". vélemény?

szerk.: itt olvastam
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 11., hétfő 17:06
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 11., hétfő 16:57
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bran nem is lesz az évadban.messideco írta:GoT s5e5
Spojlerbe, hogy ne legyen baj belőle
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gyakorlatilag a szezon fele eltelt, és nem történt semmi...
Aryáról nem tudtunk meg újabb infót, Bran benne sem volt az évadban, Dorne, sem a Királyvár nem jelentkezett... Azt értem, hogy a könyv szereplők által mutatja be a történetet, de a sorozat fókuszálhatna több szálra is. Ismét két részbe belesűrítik az események javát így lesz egy jó kis cliffhanger jövő áprilisig...
Btw, hajrá Stannis! Daeneris meg legyen Mareen anyakirálynője, magasról teszek rá...
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 11., hétfő 16:42
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 11., hétfő 16:03
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 11., hétfő 13:39
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 11., hétfő 13:00
Nem az a baj, hogy celebeskedik a rádióban hanem, hogy nagy az arca. De ez a legtöbbjükre igaz. Profi fordítók el kell ismerni, de túl nagy arc társul hozzá.h3x0r írta:Lehet szidni bruzsy-t a celebeskedesei miatt, kell is, de azert az nem csunya, hogy fel 9-kor mar van felirat az uj GoT reszhez.Rendben, ketten forditjak, de akkor is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 11., hétfő 9:04
Azt muszáj csinálnia gyorsan, nézi a Balázsh3x0r írta:Lehet szidni bruzsy-t a celebeskedesei miatt, kell is, de azert az nem csunya, hogy fel 9-kor mar van felirat az uj GoT reszhez.Rendben, ketten forditjak, de akkor is.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 11., hétfő 9:03
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 10., vasárnap 23:03
Elég lagymatag részek vannak a vége felé.Realista24 írta:Kezd egyre viccesebb lenni ez a DD. 11. rész.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 9., szombat 23:20
Olvasgatva a külföldi véleményeket, nézettségi adatok ide vagy oda, lesz 5. évad, viszont nagy valószínűséggel az utolsó.VanillaSky írta:Jó esély van rá, hogy egyben sorozatzáró is lesz.meg a PoI évadzárójáról.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 9., szombat 22:51
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 9., szombat 22:26
Jó esély van rá, hogy egyben sorozatzáró is lesz.meg a PoI évadzárójáról.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 9., szombat 22:14
Már kitárgyaltuk, csak nem voltál itt.hamesz írta:Dragon Ball Super július 5.-én indul. 100 rész minimum, de ha sikeres lesz akkor ez a szám növekedni fog.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 9., szombat 22:11
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 9., szombat 12:35
h.csabi írta:Nem hiszem el komolyan, hogy egy Arrow-ról oldalak vannak, miközben senki sem emlékezik meg a PoI évadzárójáról...Szerintem marha jó volt az évad, szerintem felért egy közepes 24 évaddal is, pedig ez nagy szó
![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 9., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 8., péntek 2:40
Egyebkent nekem a trailer alapjan egybol a Heroes ugrott be.mocsok írta:A cikk szerint jun. 5. Es netflix, tehat egy nap alatt le is daralom az egeszet szerintem.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 8., péntek 2:27
A cikk szerint jun. 5.sonic írta:Ez jonak tunik, mikor jon?mocsok írta:http://cinestar.hu/sense8-elozetesen-wa ... -sorozata/
nagyon várós.
nagy kedvenceim a Wachowski fivérek.
mondhatnám úgy is, hogy látva az előzetest: 10/10![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 8., péntek 1:58
Ez jonak tunik, mikor jon?mocsok írta:http://cinestar.hu/sense8-elozetesen-wa ... -sorozata/
nagyon várós.
nagy kedvenceim a Wachowski fivérek.
mondhatnám úgy is, hogy látva az előzetest: 10/10
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem