HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 9., szombat 2:22
Avengers 2
Vegyes érzések, de tetszett a film.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami kicsit zavart,hogy túl sok mindent akartak belerakni,és emiatt zsúfolttá vált a film. Pl nem értettem Thor-Selvig jelenetet, illetve a forrás mibenlétét. Az úgy hogy? volt rá korábban bármi utalás?
Meg úgy egyből belecsaptak a közepébe, azt hitte lesz felvezetés,vagy valami, összetoborzni a bandát, de semmi ilyen, egyből akció és zúzás.
Nekem Thor és Hulk kedvencek, Tony mindig üt, AmcsiKapcsival nem tudok azonosulni,ő az értékrendjével kilóg itt nagyon, Natash-Barton páros semleges. (Persze Scarlettet vinném)
A három új bosszúálló: A csaj nagyon adta, királyak voltak a képességei, Pietro is tetszett,jól csinálták meg, a mozgásait jól lassították vissza, hatásos volt. Nem tudom miért kellett kiírni, szerintem volt benne kraft. Itt jegyzem meg,hogy végig azt akarta elérni a film (nálam legalábbis), hogy azt higgyük Barton fog meghalni...családi légkör, több jelenlét, úgymond központi szerep...erre nem, Pietro esik el. Érdekes.
Vision nagyon adta, bár nem tiszta,hogy ő most akkor vibrániumból felépült android? Akire a laborban emberi szövetet tettek? De mitől tudott köpenyt növeszteni? meg színt váltani,hasonlók, repülés sem tiszta. Meg,hogy meglóbálja Thor pörölyét is érdekes, elvileg robot, a vibránium miatt ennyire erős? Elég titokzatos karakter így számomra, de utánaolvasok,aztán tisztázódhatnak ezek...bár úgy tudom eltér a képregénytől az ő létrejötte.
Ultron nekem tetszett, elég badass volt, ahhoz képest hogy robot volt,elég zavarodott volt a tudata...szóval előtörtek belőle Tony mondásai,be is pöccent miatta...
Szóval összességében tetszett,még ha összecsapottnak is hatott,meg túl sokat akartak megmutatni. Talán nem akarnak a harmadik filmben már ilyenekkel foglalkozni...Viszont a stáblistás jelenet, Thanossal...oda is lenne egy kérdésem. Ugye mondja,hogy majd elintézi ő maga. Most az első részben ugye adott volt a szerepe. De itt befolyásolta valahogy a történéseket? Ott volt a jogar,amit ugye Loki az ő közbenjárásával kapott meg, de ezen felül?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."