Az utóbbi 2 évben a "Pep Raus-t" többször használták szerintem.Kerlon írta:Bayern jelmondata, végre értem

Egyébként sajnálnám őket ha nem olvastam volna bele néha a pannonbajor fórumba,hát ott tényleg kő buta elvakult magát németnek gondoló idióták vannak 90%ban.

Így viszont imádom,ahogy a "korszakos" csapatukat pont az általuk legjobban irigyelt és gyűlölt 2 spanyol vágja zsebre

De komolyan,a normális bayernesek ezt rendesen megszívták,halott ötlet volt az egész.Láttam egy Uli riportot még Guardioláról amikor Megszületett az egyezség(ugye akkor a Bayern még nem triplázott). Gyakorlatilag leakarták koppintani a Barcát,mást nem is kaphattak,pontosan tudták Guardiola mit fog csinálni a csapattal, meg is csinálta igazából ugyanazt mint a barcával,csak teljesen identitását vette a csapatnak,oda lett az a mindent elsöprő német mentalitás és persze nincs egy Messi...habár Ribery szerint ő a Bayern Messi-je (:D)
Közben jupp meg összerakott valami atomfocit amivel legyalulták a tikitakát.Az nap este bukott meg Ghardiola a Bayernnél,Münchenben,amikor 4-0ra csapták a Barcát Heynkessék.