Magasan a legjobb volt a PL-be.Pedig télleg csak ennyi a játéka
Tényleg csak ennyi lenne a játéka?

Nem hiszem.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 24., hétfő 11:14
Magasan a legjobb volt a PL-be.Pedig télleg csak ennyi a játéka
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 24., hétfő 11:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 24., hétfő 11:07
Mike írta:nana, vigyázzon kérem h miket mond. Énis megkaptam ezért h szart se értek hozzá és úgy beszélek h nem is láttam játszani...hehe írta:egyedül bale az elrúgom és futok típus![]()
Pedig télleg csak ennyi a játéka
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 24., hétfő 11:06
Egyértelmű, hogy váltunk is. Ancelotti elég változatos focit fog bemutatni szerintem az éppen adott ellenféltől függően.hehe írta:namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.
gündogan is beleillik, suarez is beleillene, kondogbia is.
egyedül bale az elrúgom és futok típus, egy céronaldo klón, továbbra sem látom értelmét, hogy idehozzuk. céronaldonak se lesz több helye, ő is bajlódni fog eleget.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. június 24., hétfő 11:03
Ha nem az lesz, hogy mindent rá játszunk, akkor meg is lesz oldva a tehermentesítés.___Samy___ írta:pedig cr-t tehermentesíteni kellene
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 11:01
Hacsak a vezetoseg tud vmit amit mi nem és mondjuk CR lep jovore.hehe írta: egyedül bale az elrúgom és futok típus, egy céronaldo klón, továbbra sem látom értelmét, hogy idehozzuk. céronaldonak se lesz több helye, ő is bajlódni fog eleget.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. június 24., hétfő 10:59
Hát nem tudom, szerintem kicsit sokat láttok a srácba, de végül is mindenki máshogy látja.numberone1 írta:Szerinted nagyobb tehetseg, de szerintem meg nem. Belhanda kreativabb és mozgekonyabb is. Mondjuk egy nemet fantol nem is lehet mast varni.
Lesz is változás, legalább is nagyon úgy néz ki. CR majd megszokja, Bale meg szerintem nem fog jönni. Esetleg jövőre, addig meg majd Ő is gyakorolja a labda tartós játékot otthon.hehe írta:namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.
egyedül bale az elrúgom és futok típus, egy céronaldo klón, továbbra sem látom értelmét, hogy idehozzuk. céronaldonak se lesz több helye, ő is bajlódni fog eleget.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 24., hétfő 10:58
+1hehe írta:namost ez az iscogyerek nagyon kevés lesz a kontrázós, nagy területeket befutós szarba, egyértelmű, hogy stílust és felfogást kell váltani.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 24., hétfő 10:54
nana, vigyázzon kérem h miket mond. Énis megkaptam ezért h szart se értek hozzá és úgy beszélek h nem is láttam játszani...hehe írta:egyedül bale az elrúgom és futok típus
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 24., hétfő 10:51
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 10:40
Szerinted nagyobb tehetseg, de szerintem meg nem. Belhanda kreativabb és mozgekonyabb is. Mondjuk egy nemet fantol nem is lehet mast varni.M1Ö írta:Nem feltétlen. Holtby szerintem nagyobb tehetség, fiatalabb is asszem. Ha idén elkapja a fonalat, akkor nehéz lesz akárkinek is kiszorítania.numberone1 írta:mert egy Holtbyt v egy Dempseyt kitudna szoritani
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 10:37
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. június 24., hétfő 10:30
Nem feltétlen. Holtby szerintem nagyobb tehetség, fiatalabb is asszem. Ha idén elkapja a fonalat, akkor nehéz lesz akárkinek is kiszorítania.numberone1 írta:mert egy Holtbyt v egy Dempseyt kitudna szoritani
Kapni fogja elvileg, de ez még nagyon sok mindentől fog függeni. Mondjuk szerintem első évében a City-ben sem játszott volna többet, mint nálunk. aztán majd a végén kirobbanthatatlan lesz nálunk a kezdőbőldannen írta:zizou felhívta és elmondta neki, hogy kapni fogja a játékperceket, mert fontos szerepe lesz az ancelotti féle madridban
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 24., hétfő 10:05
Nekem annyi, hogy most maga a játékos mondta, hogy a klubja ennyit vár érte, és hogy ő melyik országot preferálja.Nem az volt pár hete, hogy elfogadták 6-7 csapat ajánlatát, aztán döntsön a játékos? Vagy mi az új hír ebben?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 24., hétfő 10:03
Nem az volt pár hete, hogy elfogadták 6-7 csapat ajánlatát, aztán döntsön a játékos? Vagy mi az új hír ebben?Belhandát hivatalosan is beárazták, 15 millió az ára, legszívesebben Angliába igazolna, de a Milan és az Inter is vinné, meg a Galata.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 9:49
Tott meg ok lenne meg ha Bale maradna is mert egy Holtbyt v egy Dempseyt kitudna szoritani. A Villa hat nem tudom tipikusan britt csapat... nem biztos, h izlene neki az a stilus.Realista24 írta:Aston Villát és Tottenhamet említenek. Ha Balet hozzuk, akkor sztem odamegy.Remelem azert nem ilyen Stoke szintu csapat lesz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 24., hétfő 9:34
Aston Villát és Tottenhamet említenek. Ha Balet hozzuk, akkor sztem odamegy.Remelem azert nem ilyen Stoke szintu csapat lesz
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 9:30
15 misi nokedli erte. Ezt barmelyik PL-s csapat rohogve kifizeti, a milan 4 reszletbenRealista24 írta:Belhandát hivatalosan is beárazták, 15 millió az ára, legszívesebben Angliába igazolna, de a Milan és az Inter is vinné, meg a Galata.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 24., hétfő 8:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 23., vasárnap 22:05
Nana...mit lehet mit tudni....aztán még nem hogy marad,de még Bigliat is leigazolják melléRealista24 írta:Az lehetetlen, erre felteszem a 'dista egy éves reklámbevételétmég az is lehet hogy a nyakunkon marad...
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem