HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 9., szombat 2:09
Most vagy én netezek keveset, vagy nem látogatok szennyoldalakat, ehhez még nincsenek is barcás ismerőseim, de nem tapasztalom azt,amiről itt beszéltek. Most volt egy indexes cikk, aminek a címe volt ordas túlzás, de magában a cikkben a végén volt egy mondat erről,amúgy csak leírta a meccs összefoglalóját..kattintásszám generátor volt a cím, ennyi. És akkor most ezen hőzöngeni kell? Nem is értem ezt.
Úgy álltok ti is néhányan a médiához,hogy hazudik nonstop,főleg ha barca a téma. De amikor lejött valami kis hír,ami negatív,az egyből igaz, és nem is lehet hazugság. Ugyan az a szennyoldal hozta le, de akkor mégis húú de jól működő médium volt.
Mondom,lehet én születtem "rossz" helyre. De nem is ismerek csak 2 barcást, többi minden más csapatból van. Az,hogy a facebookon beírogatnak tizenéves hülyegyerekek, az egyáltalán nem érdekel, legyen az barcás,reálos, interes, teljesen mindegy, megmosolygom a hozzászólásaikat,és ennyi. Leszar.m,hogy ott le kertitörpézik Messit, nem érdekel.
Itt ha valaki megteszi, mint alattam is megint a gnómozás megy, az már rosszabbul érint, mert az itteni közeg normálisabb ezerszer ennél,és magasabb szinten áll, minthogy ilyen kicsinyes szidásokat alkalmazzanak.
Itt ez a Messi tizenegyes dolog is. Most ez tényleg akkora szám? Most tényleg odamennek hozzátok emberek,hogy húúú te láttad a Messit milyen kis kedves volt? Ez tényleg megtörténik veletek? Egy hete volt, egy darab ismerősöm hozta fel a témát, annyit reagáltam,hogy jah.
Plusz egy nso-s cikket talán ha láttam erről, meg facebookon a sporthíradó kiírta, de azok meg csak arra mennek hogy ugrasszák össze a népet, kommenteket generálva ezzel.
Kicsit el van túlozva ez az egész szerintem, hogy minket csak jónak állítanak be...egyáltalán nem, ugyan úgy várják a kudarcot,és csapnak le, mint ahogy mindig lecsaptak, ősszel is ha buktunk, tavasszal is...csak max nem lesz belőle itt beszédtéma. Veletek meg pláne ezt teszik, 20. század legsikeresebb klubja. Persze,hogy ha kikaptok, jönnek a cikkek, ez nincs rendben,az nincs rendben, ez lesz,az lesz. Ez ezzel jár...mindenhol, a sikereseket kirekesztik egy idő után az irigykedők, és várják a bukásukat, hogy aztán ízekre szedhessék. Nagyon ritka a kivétel, de ilyen az ember.
Mindegy, mondom, én nem tapasztalom ezt ennyire mint Ti, bár lehet,hogy nem tájékozódom eleget a nagyvilágban, de nincs időm-energiám fűrkészni sportoldalakat, keresve az alkalmat,hogy valamibe kapaszkodva fröcsöghessek. Ha akarok valamiről tudni ide jövök,vagy eurobarcára,ott is,itt pláne a fontosabb hírek linkelve vannak,nekem ez elég.
NSO-t utálom,nem is megyek rá szinte sose, mert nem érdekel.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."