Erről beszéltem. Mindig elolvasom amit írsz, mert te is azok közé tartozol, akik a taktikai oldaláról is megközelítik a meccset (előtte és utána is), nem csak bepuffogtatják a sablon szöveget...cé odatette magát, bale fos, leverjük őket, gála kezdő stb....R.M.C.F írta:ja, 8. án igen....aztán majd meglátjuk, nem is kell belemenni vitába mert zeng minden a világlegjobb focija, meg messi nagylelkűsége miatt.
Szánalmas parasztvakítás ez az egész mítosz.
De amiről te beszélsz azt konkrétan 2 netes oldalon olvastam. Egyiket egyiken, másikat másikon, a többin nem. Megy az általánosítás és már úgy van tálalva, mintha az esti híradóban a tv2 v az rtl klub percekig elemezte volna a világlegjobb fociját és Messi nagylelkűségét, ami egyébként még igaz is, más kérdés, hogy valakinek ez böki a szemét.
Ráadásul te is az vagy, aki abból a kisebbségből indul ki, akik pisisen beírogatnak minden fórumra, minden oldalra, a normális többség nagy része eleve nem ül a gép előtt egész nap azt lesve, hogy mikor lehet egy jót beböfögni. Ez egyébként minden táborban megvan. Ezen az oldalon kívül bárhol máshol olvasok, magát Real szurkolónak vallott (igazából Cé fan) véleményét, az kimerül a kerti törpézésben meg börszalonnázásban. Kb. Mégsem próbálom ráhúzni az itteniekre, hogy közülük valók, te meg azt próbálod beállítani, hogy ezen az oldalon kívül a világ összeesküdött a Real Madrid ellen. Ezt semmi más, mint a katalán gyűlölet mondatja veled.
A napokban csak kíváncsiságból minden helyen (ahol jártam) elolvastam a Bayern fanok írásait. Mit írásait, azok fogalmazni sem tudnak, de ha abból indulnék ki, le sem ülnék beszélgetni pár haverral, akik tényleg gyerek koruk óta Bayern szurkolók, 1 közülük kint él bajorföldön, 1 meg most költözött haza hosszú évek után. Mégsem általánosítok, mert tudom, hogy a normálisból van több, a neten meg inkább a szemét, a mocsok jelenik meg, mert névtelenül ott tudja kiélni magát a retardáltja.