Pár emberrel sokszor olyan értelmetlen vitázni, hogy nem is értem miért kezdtem neki. Hol írtam olyat, hogy a City jobb csapat nálatok vagy alapból gondotok lett volna velük? Sehol. De kiragadtok egy sort és mint egy ragadozó ugratok rá, mert állandóan keresitek, mibe lehet belekötni.
Azt írtam, hogy abban a periódusban, mikor a Schalke-val játszottatok, gondok lehettek volna az angolok elleni továbbjutással. Hazai pályán benyelni 4 gólt egy lúzer német csapattól nem épp azt mutatta, hogy ott akkor toppon lennétek. Nem arról beszéltem, hogy ha holnap meccselnétek az angolokkal.
De nektek mindig az a nehezebb, akit a Real kap, érdekes, a sorsolás alatt és után senkitől nem olvastam, hogy a Juve-t akarja elkerülni, mindenki azt írta, hogy kapja csak a Barca a Bayern-t, rendezzék le egymást, ti meg ellesztek az olaszokkal.
Felhoztátok az Atlético-t példaként, mi év elején 3-ból 3x lenyomtuk őket 9 gólt berámolva, ti abban az időben 4-et kaptatok tőlük, szóval azt gondolom volt annak alapja, hogy azt írtam, ha a Schalke-nál erősebbet kaptok (és náluk csak erősebbet lehetett szinte), akkor gondok lehettek volna a továbbjutással (így is meleg volt a vége). Egy időszakban 2x 4-et benyelni nem azt mutatja, hogy egy csapat képes elbánni bárkivel. Teljesen mindegy, hogy formahanyatlás és/vagy sérülések miatt. Az első körben szerencsétek volt, hogy a németeket hozta a sors.
De ezt az egész makkolást nem én hoztam fel, csak reagáltam arra, hogy itt már általános vélekedés, hogy nekünk milyen könnyű utunk volt. Nem tudom kiket kellett volna kapnunk, hogy nehezebb legyen. Jah tudom, Chelsea és ha őket is kiejtettük volna, akkor meg az lenne, hogy bezzeg ha a PSG-t......na mindegy.