Mondjuk azt rohadte nem értem, hogy az odavágó előtt minek volt hétközi forduló, ÉS hétvégi meccs is, egész májusban nincs idő játszani?

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 11., hétfő 19:58
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 11., hétfő 19:46
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 11., hétfő 11:44
ha megnézed a kezdőt, van benne valami, bár ami aggasztó, hogy Pogba felépült és játszott, sőt, gólt is szerzett. ők teljesen frissen érkeznek így a Bernabéuba, míg mi otthon kiszenvedtünk nagy nehezen egy 2-2-t, de ettől függetlenül továbbjutást szeretnék látni.Juvés haverom szerint 2 alapember kezd csak ma a Juvében a Cagliari ellen azok közül, aki ott lesznek szerdán is ellenünk.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 11., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 9., szombat 21:10
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 9., szombat 21:03
shoota írta:Amúgy kikről pletykálnak, hogy érkezhetnek a nyáron? Kíváncsi vagyok kiket fogunk hozni ezek után, pláne ha Pérez megint bekattan
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. május 9., szombat 20:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 9., szombat 12:11
Felejtsd el.....sentry írta:Juvés haverom szerint 2 alapember kezd csak ma a Juvében a Cagliari ellen azok közül, aki ott lesznek szerdán is ellenünk.
Remélem nyáron ezt a problémát megoldjuk, hogy nem csak 13 játékkossal nyomjuk végig az egész szezont.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 9., szombat 11:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 9., szombat 10:45
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 8., péntek 16:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 8., péntek 13:53
Lehet nem is mennek már, otthon egy kávé mellet benyomják a generátort aztán kiadják.BLaZE írta:ezek a sablon nyilatkozatok.nem is éri meg elmenni az újságíróknak
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. május 8., péntek 13:44
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 8., péntek 13:37
Most ebredtem, ennel szebb hirre nem is lehetett volna.Realista24 írta:2015. május 8. Pogba napja.
Állítólag közölte Zizouval, hogy a Realba akar igazolni.
Állítólag így már csak a vételáron megy a tökölés, a Real 70 körül adna érte.
Állítólag az ügynöke Torinóba egyeztetett a Real vezetőivel.
Állítólag Pogba elhagyta a zűrös életét, erről be is számoltak a Realnak, ahol pozitívan fogadták.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 8., péntek 12:17
Annyira tudtam hogy összekeverem megintKedden verheti, szerdán ne tegye :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 12:12
Kedden verheti, szerdán ne tegye :Đmorientes írta:Remélem nem kedden fog hozzá mégjobban felverni az árátMax akkor lesz több, ha mondjuk a Real és a Chelsea is akarja, mind a kettőhöz menne...akkor indul(hat) a licitháború, vagy a játékos/ügynök/apuka megkenése.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 8., péntek 11:53
Remélem nem kedden fog hozzá mégjobban felverni az árátMax akkor lesz több, ha mondjuk a Real és a Chelsea is akarja, mind a kettőhöz menne...akkor indul(hat) a licitháború, vagy a játékos/ügynök/apuka megkenése.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 8., péntek 11:03
Egy legújabb pletyka szerint a FIFA csak ősszel dobná be a büntit és csak egyetlen egy átig. szezonra; vagyis a január, februári időszakra szólna (+ pénzbüntetés). Ergo nem befolyásolna semmit.Amúgy azzal a hírrel mi van, hogy ti sem igazolhattok majd? Nagy tanulás közben lemaradtam kicsit a dolgokkal, de sehol nem látom azóta se, volt valami fejleménye, vagy csendben lepergett az ügy?
A fentebb említett PLETYKA szerint van 3 sáros ügy, de amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, nyilván tiszták vagyunk.mivel mind az ötvenx ügyben minden dokumentációt átadott és mindent rendben találtak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 11:01
Elvileg valaki felkapta a januári hírt, amit a Real akkor azonnal megcáfolt, mivel mind az ötvenx ügyben minden dokumentációt átadott és mindent rendben találtak.Amúgy azzal a hírrel mi van, hogy ti sem igazolhattok majd? Nagy tanulás közben lemaradtam kicsit a dolgokkal, de sehol nem látom azóta se, volt valami fejleménye, vagy csendben lepergett az ügy?
Isco előbb fejlődjön, aztán puffogjon. Csípem a srácot meg minden, de nem ő lenne az első és az utolsó, aki nem tudja megugrani a szintet. Elismerem, hogy nincs egyszerű dolga, de ennél akkor is több kell.Meg én valamiért Pogbat se bírom annyira, remélem Isco háttérbe szorul majd miatta, aztán jövőre jön a Verratti-Isco pakk hozzánk..
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 8., péntek 11:00
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem