Realista24 írta:Franciául tanulBBeno írta:di maria már a padon sincs. lehet megsérült?

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 10., vasárnap 13:28
Realista24 írta:Franciául tanulBBeno írta:di maria már a padon sincs. lehet megsérült?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:50
Franciául tanulBBeno írta:di maria már a padon sincs. lehet megsérült?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 9., szombat 18:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 9., szombat 17:39
Megfordítják.newcastle vándorol a másodosztály felé mióta nincs ott pardew. mégis csak tudott valamit. bár azért remélem bent maradnak.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 9., szombat 16:41
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 9., szombat 16:20
Kik azok a szuper fiatalok?ziro4vr írta:Anyagilag nagyon jól állnak, vonzóak is a játékosoknak, és mellesleg tele vannak fiatalokkal. akiket be lehet építeni és faszák lesznek. Riberyt kéne elküldeniük amíg még ér valamit, meg kell egy fasza edző és rendben vannak.dzsi91 írta: Hát azért ott generáció váltás közeleg, a húzó emberek mind kiöregedtek.Persze egy jó edző sokmindent megtud oldani de most nagyon szétvan ott cseszve minden,mákjuk,hogy a bajnokság minden évre levan zsírozva így megszégyenülni nem fognak csak a bl-ben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 9., szombat 16:14
Anyagilag nagyon jól állnak, vonzóak is a játékosoknak, és mellesleg tele vannak fiatalokkal. akiket be lehet építeni és faszák lesznek. Riberyt kéne elküldeniük amíg még ér valamit, meg kell egy fasza edző és rendben vannak.dzsi91 írta: Hát azért ott generáció váltás közeleg, a húzó emberek mind kiöregedtek.Persze egy jó edző sokmindent megtud oldani de most nagyon szétvan ott cseszve minden,mákjuk,hogy a bajnokság minden évre levan zsírozva így megszégyenülni nem fognak csak a bl-ben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 9., szombat 16:11
miért eddig nem?hehe írta:TéOeM írta:A BeinSports szerint (nem tudom, hogy mennyire hitelesek) Guardiola elfogadta a Manchester City ajánlatát és nyáron csatlakozik hozzájuk.![]()
perfekt, azt a csapatot is be lehet akkor hinteni sóval
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 9., szombat 16:10
Hát azért ott generáció váltás közeleg, a húzó emberek mind kiöregedtek.Persze egy jó edző sokmindent megtud oldani de most nagyon szétvan ott cseszve minden,mákjuk,hogy a bajnokság minden évre levan zsírozva így megszégyenülni nem fognak csak a bl-ben.ziro4vr írta:Eddig se számítottak, akkor ezek után se fognak. Viszont akkor sajnos meglesz az esélye annak, hogy a BM-mel ismét számolni kell majd...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 9., szombat 16:07
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 9., szombat 16:05
TéOeM írta:A BeinSports szerint (nem tudom, hogy mennyire hitelesek) Guardiola elfogadta a Manchester City ajánlatát és nyáron csatlakozik hozzájuk.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. május 9., szombat 15:58
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 8., péntek 17:21
ésRemy írta:Az Inter és Milan kiöregedett embereket veszwxyz írta:Ilyen emberekben a Milan és az Inter gondolkodik. Láthatjuk mekkora sikere van
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 8., péntek 17:09
Az Inter és Milan kiöregedett embereket vesz, az általam felsoroltak között senki nem olyan.wxyz írta:Ilyen emberekben a Milan és az Inter gondolkodik. Láthatjuk mekkora sikere van
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 8., péntek 17:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 11:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 8., péntek 11:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 11:04
Most ezt komolyan írtad? Egy kiselejtezett Real Madridot kéne csinálni a Poolból?nmate írta:Sturridge helyében MLS, egyértelmű. Vagy arab.
Reálisan nézve... Higu mozdíthatatlan, Jesé nem hinném hogy Angliába menne, Illarra dettó, Khedira fizuját nem állnák szerintem, Lavezzit nem vágom, de nem hinném hogy ő lesz a megoldás. Marad a SotonRemy írta:Liverpool helyében én rámennék egy Higuaín, Jesé (kölcsönbe), Illarra, Khedira, Lavezzi pakkra.
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. május 8., péntek 11:01
HozzászólásSzerző: Demes » 2015. május 8., péntek 1:31
Ha a Liverpool fejlődni akar és nem 4et hátralépni akkor jó messzire maradnak a Jesé, Illara, Khedira triótól. Pont az ilyen sok drága középszar igazolások miatt vannak ott ahol... nem is értem hogy lehet valakinek Khedirát ajánlaniRemy írta:Liverpool helyében én rámennék egy Higuaín, Jesé (kölcsönbe), Illarra, Khedira, Lavezzi pakkra.nmate írta:Sturridge 5 hónapra megint off. Porcelán.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem