shoota írta:Amúgy kikről pletykálnak, hogy érkezhetnek a nyáron? Kíváncsi vagyok kiket fogunk hozni ezek után, pláne ha Pérez megint bekattan
Teljesen mindegy,mert nem szakmai alapokon igazolunk újra.....az két éve megint nem működik.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 9., szombat 21:03
shoota írta:Amúgy kikről pletykálnak, hogy érkezhetnek a nyáron? Kíváncsi vagyok kiket fogunk hozni ezek után, pláne ha Pérez megint bekattan
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. május 9., szombat 20:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 9., szombat 12:11
Felejtsd el.....sentry írta:Juvés haverom szerint 2 alapember kezd csak ma a Juvében a Cagliari ellen azok közül, aki ott lesznek szerdán is ellenünk.
Remélem nyáron ezt a problémát megoldjuk, hogy nem csak 13 játékkossal nyomjuk végig az egész szezont.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 9., szombat 11:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 9., szombat 10:45
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 8., péntek 16:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 8., péntek 13:53
Lehet nem is mennek már, otthon egy kávé mellet benyomják a generátort aztán kiadják.BLaZE írta:ezek a sablon nyilatkozatok.nem is éri meg elmenni az újságíróknak
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. május 8., péntek 13:44
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 8., péntek 13:37
Most ebredtem, ennel szebb hirre nem is lehetett volna.Realista24 írta:2015. május 8. Pogba napja.
Állítólag közölte Zizouval, hogy a Realba akar igazolni.
Állítólag így már csak a vételáron megy a tökölés, a Real 70 körül adna érte.
Állítólag az ügynöke Torinóba egyeztetett a Real vezetőivel.
Állítólag Pogba elhagyta a zűrös életét, erről be is számoltak a Realnak, ahol pozitívan fogadták.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 8., péntek 12:17
Annyira tudtam hogy összekeverem megintKedden verheti, szerdán ne tegye :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 12:12
Kedden verheti, szerdán ne tegye :Đmorientes írta:Remélem nem kedden fog hozzá mégjobban felverni az árátMax akkor lesz több, ha mondjuk a Real és a Chelsea is akarja, mind a kettőhöz menne...akkor indul(hat) a licitháború, vagy a játékos/ügynök/apuka megkenése.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 8., péntek 11:53
Remélem nem kedden fog hozzá mégjobban felverni az árátMax akkor lesz több, ha mondjuk a Real és a Chelsea is akarja, mind a kettőhöz menne...akkor indul(hat) a licitháború, vagy a játékos/ügynök/apuka megkenése.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 8., péntek 11:03
Egy legújabb pletyka szerint a FIFA csak ősszel dobná be a büntit és csak egyetlen egy átig. szezonra; vagyis a január, februári időszakra szólna (+ pénzbüntetés). Ergo nem befolyásolna semmit.Amúgy azzal a hírrel mi van, hogy ti sem igazolhattok majd? Nagy tanulás közben lemaradtam kicsit a dolgokkal, de sehol nem látom azóta se, volt valami fejleménye, vagy csendben lepergett az ügy?
A fentebb említett PLETYKA szerint van 3 sáros ügy, de amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, nyilván tiszták vagyunk.mivel mind az ötvenx ügyben minden dokumentációt átadott és mindent rendben találtak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 11:01
Elvileg valaki felkapta a januári hírt, amit a Real akkor azonnal megcáfolt, mivel mind az ötvenx ügyben minden dokumentációt átadott és mindent rendben találtak.Amúgy azzal a hírrel mi van, hogy ti sem igazolhattok majd? Nagy tanulás közben lemaradtam kicsit a dolgokkal, de sehol nem látom azóta se, volt valami fejleménye, vagy csendben lepergett az ügy?
Isco előbb fejlődjön, aztán puffogjon. Csípem a srácot meg minden, de nem ő lenne az első és az utolsó, aki nem tudja megugrani a szintet. Elismerem, hogy nincs egyszerű dolga, de ennél akkor is több kell.Meg én valamiért Pogbat se bírom annyira, remélem Isco háttérbe szorul majd miatta, aztán jövőre jön a Verratti-Isco pakk hozzánk..
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 8., péntek 11:00
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 8., péntek 10:58
Örülnék a hírnek, ez azt jelentené, hogy Verratti nem megy hozzátok - nagy eséllyel.Realista24 írta:2015. május 8. Pogba napja.
Állítólag Pogba elhagyta a zűrös életét, erről be is számoltak a Realnak, ahol pozitívan fogadták.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 8., péntek 10:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 10:47
Igazából, ha a játékos nem akar Barcelonába igazolni, akkor adhattok érte 120 milliót is...ugyanez van nálunk Bale-lel, hogy a villám vágna mellé. Egy rakat lóvét kapnánk érte, de kevés esély van az üzletre.GT37 írta:A Tuttosport szerint meg épp most utasította vissza a Juve a 80 milliós ajánlatunkat Pogbáért.Realista24 írta:2015. május 8. Pogba napja.
Állítólag Pogba elhagyta a zűrös életét, erről be is számoltak a Realnak, ahol pozitívan fogadták.![]()
(Nem tudom, ők mennyire számítanak megbízhatóak, bár mivel torinóiak, ezért csak nincsenek teljesen vakon.)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 8., péntek 10:38
Hát a legtöbb médium szép finoman figyelmen kívül hagyja az átigazolási tilalom tényét, ez főleg a katalán lapokra igaz.Toti írta:de nem is értem, h ti mit akartok. nem is igazolhattok.![]()
![]()
ja vagy majd nyílván belemegy ilyen hülyeségbe ő is meg a klubja is, h nem játszhat a bl-ben jövőre.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 8., péntek 10:33
de nem is értem, h ti mit akartok. nem is igazolhattok.GT37 írta:A Tuttosport szerint meg épp most utasította vissza a Juve a 80 milliós ajánlatunkat Pogbáért.![]()
(Nem tudom, ők mennyire számítanak megbízhatóak, bár mivel torinóiak, ezért csak nincsenek teljesen vakon.)
Jelenlévő fórumozók: 39 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem