IGEN!Remy írta: MOYES A LEGNAGYOBB ISTEN!!!![]()
egyszer idén már megcsinálta, ha megint mutatja a fukkot akkor csak moyes avatarom lesz.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 8., péntek 10:18
IGEN!Remy írta: MOYES A LEGNAGYOBB ISTEN!!!![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 8., péntek 10:08
Tudod, azoknak van szerencséje, akik megdolgoznak érte.Toti írta:
ja még annyit, hogyha tényleg így alakul akkor a barcának mi kurvanagy szerencséje van így utólag a sorsolással, h nem hamarabbi fordulóban kellett játszaniuk az atleticoval idegenben..
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 8., péntek 9:43
jó, de akkor legalább egyszerre lenne a barca és a real meccse szombaton, mert így a barca ha nyer akkor kár is lejátszani a meccsünket, pihenhetnénk a juve elleni visszavágóra.Realista24 írta:Csak így sunyiban leírom ide amit most olvastam, és legszívesebben lerúgnám a laptopom a helyéről.
A spanyol munkajogi törvény szerint (lehet itthon is így van) a sztrájkkal töltött munkanapokat utólag nem pótolhatják, ergo, ha sztrájk miatt elmarad egy forduló, akkor az kuka. Konklúzió: bajnok a Barca. (ha gyorsan meg nem egyeznek)
Úgyhogy kummára remélem, hogy hétvégén megfordítjuk a bajnokságot![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 9:09
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 8., péntek 9:06
Nem teljesen értelek. Repülőjegy megvan, kimész szólsz a portán, hogy meccsre jöttél Jorge felvilágosít, hogy az most nincs. Kis fejvakarás után megállapodtok, hogy egy 90-120 perces KHOD best ofot megnéztek a 8000 colos kivetítőn majd ennek végeztével a helyi sefterek még meglepnek 1-2 Higu és Özil mezzel (a kisember is kapjon valamit) és fátyolos tekintettel távozol.Jog ide vagy oda, jogtalan sztrájk ide vagy oda. Ha nem teremtik meg a feltételeket, utólag már hiába mondják, hogy jogtalan volt (mehetnek kártérítési perre), attól még elmarad a forduló....és akkor törni zúzni fogok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 8:41
Igen.Szóval akkor csak a hétvégi forduló lesz biztosan megrendezve eddig, ugye?
True-elmaradnak a fordulók, a Barca hozza a Sociedad elleni meccset -> #UEFALONA
-elmaradnak a fordulók, a Barca kikap, Real beelőzi -> megegyeznek, lesz utolsó két forduló >>>#UEFALONA-elmaradnak a fordulók, a Barca kikap, Real beelőzi -> UEFADRID
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 8., péntek 8:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 8:31
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 8., péntek 8:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 7:51
HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. május 7., csütörtök 15:52
Az RFEF hivatalos közleményében csak az szerepelt, amikor olvastam, hogy határozatlan időre függesztik fel. Viszont az, hogy a RM csak az LFP álláspontját posztolta/twittelte ki, és ugye elvileg jogszerűtlen az, amit a szövetség csinál, így azért már érdekesebb lesz a történet. Nagyon remélem hogy befenyítik a szövetséget, hogy legalább a szezon végéig bírjanak magukkal, aztán nyáron majd pattognak, ha akarnak. Ne nagyon barmolják már el ezt a pár fordulót.morientes írta:Reggel még nem határozatlan időre szólt a dolog?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 15:04
Én nem, mert 34 embernek megvan a repjegye az utolsó fordulóra és igen, nekem isdzsi91 írta:Értelmetlen lenne most szétbarmolni a szezon végét, rátolni a bl döntőre a bajnoki hajrát amikor benne van,hogy 2 spanyol lesz a döntőben+ a Barcának még kupadöntője is lesz.
Mondjuk én bennelennék,hogy egy héttel a döntő előtt még bajnokit tolnak, szerdán kupadöntő szombaton meg bl döntő
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 7., csütörtök 15:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 14:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 14:27
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 7., csütörtök 13:00
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 7., csütörtök 12:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 12:47
Reggel még nem határozatlan időre szólt a dolog?BBeno írta:na akkor az utolsó két forduló eltolódik két héttel.. szépmunka. modric hátha visszatér addigra.AS | The RFEF announces that all competitions (league + Copa) will be suspended indefinitely from 16 May due to a strike.
The Spanish FA have announced La Liga has been suspended for 2 weeks starting May 13 due to TV rights disagreements.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 8:37
Fasse tudja. De akkor már legyen pontlevonás a BarcánakToti írta:elvileg még egy hét, h elbírálják, szóval, ha addig megoldódik, akkor megy minden a rendes kerékvágásban. én azt nem értem, h most akkor mi lesz az utolsó 2 fordulóval és a királykupa döntővel? nem vágom, eltolódik azt majd júliusba lejátsszák? vagy le sem játsszák?
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. május 7., csütörtök 8:30
na ez az, én is erre gondoltam egybőlToti írta:elvileg még egy hét, h elbírálják, szóval, ha addig megoldódik, akkor megy minden a rendes kerékvágásban. én azt nem értem, h most akkor mi lesz az utolsó 2 fordulóval és a királykupa döntővel? nem vágom, eltolódik azt majd júliusba lejátsszák? vagy le sem játsszák?
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem