jogos, végülis meglehet érteni, mindenesetre madridistaként én elég nehezen tudnám ezt viselni, akármilyen sikeres is a csapat.Galacticos írta:más.ateeemadrid írta:nem, de azért egy válogatott csapat az más, szerintem.
de nálam pl mindig a spanyolok voltak a kedvencek. azért mert most egy ilyen bizonyos szemszögből "sötét korszak van"(), attól nem fogok másnak szurkolni. közben meg amúgy is ez a sötét korszak hozott egy eb-vb-eb kombót amit még soha senki.ez a xavi vonal lecseng- mert ennek a szar gurigázásnak ő az alappilére- majd jönnek thiagoék jeséék és jobb élvezhetőbb lesz a játék, de az eredmények biztosra veszem hogy meg sem fogják ezt közelíteni.
konkrétan Neki és Xabinak köszönhető, hogy nem utálom, hanem szimplán nem szeretem az egész spanyol válogatottat.de megfordítom a kérdésed. hogy nem lehet egy olyan válogatottnak szurkolni ahol ott van ramos?

ugyanúgy.most nem azért, és tényleg nem veszekedni akarok most, de ha ez nézhetetlen szar, akkor hogy jellemeznéd mondjuk a mourinho féle (főként idei) real madrid (az ancelottis korszakkal még várjunk) játékminőségét ?
nem CSAK a mutatott játék miatt nem szeretem őket, hanem mert tele van számomra ellenszenves játékosokkal, akik közül ráadásul sokan a legnagyobb riválisunknál játszanak.gondolom egy percig sem fordult meg a fejedben, hogy másnaptól norwich vagy freiburg szurkoló leszel, mert egy real madrid kontrázgat, meg vezetésnél mindenki ellen visszaáll, vagy mert sokszor egy nulla volt a középpálya.
most ha leigazolnánk Valdest, Piquét, Albát, Busquetset, Xavit meg mondjuk Pedrot, akkor lehet egy ideig nem néznék inkább Real meccset. tudom, hülyeség ez a hasonlat, csak próbálok rámutatni, hogy mire értettem.