Aztán ha fut 2 jobb évet, tuti hozzuk majd Gabriel Barbosat, igazi alapanyag Pereznek hogy válaszoljon Neymarra

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 7., csütörtök 21:45
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 7., csütörtök 21:37
Ezert irtam, h sokoldalu, mert akkor nem csak egy poszton kellene szamitasba venni.Nem lenne az, h padozna egesz evben, hanem lehetne rotalni harom kulonbozo poszton.morientes írta:Benzema mögé tökéletes lenne Csics,de mindegy mert úgy sem akar maradni.egyiket sem, hanem egy sokoldalubb tamadot akkor inkabb.
Sokoldalúbb csatár meg nem ülne padra még a Real Madridnál sem.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2015. május 7., csütörtök 21:36
Itt nem ugy jatszana, annak idejen is ugyanez volt vele a helyzet.IkerCasillas írta:mentamas írta: Szerintem, Benzema moge, Adebayor lenne a legjobb megoldas.
Mar volt nalunk, nem is volt rossz.
Olcson jonne, sot a betomorulo csapatok ellen nagyon jol jonne az ereje es a fejjateka.
Valamint 31 evesen meg a padot is eleg jol birna. Ket evre megoldana a cserecsatar problemankat.
Ilyen sz*r mentalitással, amit a spursben művel, meg ennyi idősen... hát ez inkább a felejtsük el kategória.![]()
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. május 7., csütörtök 21:32
mentamas írta: Szerintem, Benzema moge, Adebayor lenne a legjobb megoldas.
Mar volt nalunk, nem is volt rossz.
Olcson jonne, sot a betomorulo csapatok ellen nagyon jol jonne az ereje es a fejjateka.
Valamint 31 evesen meg a padot is eleg jol birna. Ket evre megoldana a cserecsatar problemankat.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2015. május 7., csütörtök 21:30
Szerintem, Benzema moge, Adebayor lenne a legjobb megoldas.morientes írta:Benzema mögé tökéletes lenne Csics,de mindegy mert úgy sem akar maradni.egyiket sem, hanem egy sokoldalubb tamadot akkor inkabb.
Sokoldalúbb csatár meg nem ülne padra még a Real Madridnál sem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 7., csütörtök 20:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 19:12
Benzema mögé tökéletes lenne Csics,de mindegy mert úgy sem akar maradni.egyiket sem, hanem egy sokoldalubb tamadot akkor inkabb.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 7., csütörtök 18:10
egyiket sem, hanem egy sokoldalubb tamadot akkor inkabb.morientes írta:Nem ezt mondtam,hanem hogy hasznosabb,meg hogy nem ér Morata 20 millioval többet.Mer nem ér egy forintot sem.semmivel sem jobb egyik a masiknal.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. május 7., csütörtök 17:58
Azért kemény, hogy az első 3 között 200 millió van kb, Bayern 4. ként már 1 bill minusz, az 5tödik megint 1 bill minusz és a 10. el sem éri.dannen írta:nem tudom volt-e már itt, de sorozatban harmadjára is mi lettünk a legértékesebb klub a forbes listáján
http://www.espnfc.com/real-madrid/story ... ubs-forbes
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 17:35
Nem ezt mondtam,hanem hogy hasznosabb,meg hogy nem ér Morata 20 millioval többet.Mer nem ér egy forintot sem.semmivel sem jobb egyik a masiknal.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 7., csütörtök 17:25
semmivel sem jobb egyik a masiknal.morientes írta:Ő még hiányozna...Csicsarito meg nem kell tìzért,pedig sztm hasznosabb...Realista24 írta:Na már vennénk is vissza Moratát 30 millióért
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 17:17
Nono...hazai pályán leszhunmadridista írta:A Jó Isten mentsen meg minket tőle...csak nehogy a visszavágón is elpakoljon még párat, mert másnap akkor már be is jelentik a visszaigazolását...Realista24 írta:Na már vennénk is vissza Moratát 30 millióért
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 7., csütörtök 16:33
Ha Juve szurkoló lennék, én is megbecsülném az ilyen játékosokat. Meg amúgy sem lóg ki lefelé a Juvéból (és ezt most nem rossz indulatból írom). A Real már más tészta.pavel írta:remélem komoly, mert viccnek elég xar...Realista24 írta:Na már vennénk is vissza Moratát 30 millióért![]()
![]()
Amúgy Juvés ismerőseim szentül meg vannak róla győződve, hogy tök penge kis playa...
HozzászólásSzerző: pavel » 2015. május 7., csütörtök 16:32
remélem komoly, mert viccnek elég xar...Realista24 írta:Na már vennénk is vissza Moratát 30 millióért
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 7., csütörtök 16:27
A Jó Isten mentsen meg minket tőle...csak nehogy a visszavágón is elpakoljon még párat, mert másnap akkor már be is jelentik a visszaigazolását...Realista24 írta:Na már vennénk is vissza Moratát 30 millióért
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 12:40
Ő még hiányozna...Csicsarito meg nem kell tìzért,pedig sztm hasznosabb...Realista24 írta:Na már vennénk is vissza Moratát 30 millióért
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 7., csütörtök 11:24
Belebotlott egyszer a labdába...de ezt már megszoktuk.Realista24 írta:Na már vennénk is vissza Moratát 30 millióért
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 11:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 7., csütörtök 10:23
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 7., csütörtök 0:47
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem