Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A rész, amikor Shaw-t elvitték.. az kegyetlenül adta, ahogy lejátszotta a machine magában
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2015. május 8., péntek 1:10
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 7., csütörtök 22:18
igen-igen. itt is várós.mocsok írta:http://cinestar.hu/sense8-elozetesen-wa ... -sorozata/
nagyon várós.
nagy kedvenceim a Wachowski fivérek.
mondhatnám úgy is, hogy látva az előzetest: 10/10
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. május 7., csütörtök 22:11
szintén, én is már szemezek vele egy ideje, de a vizsgaidőszak most fontosabb.pheco írta:A jövő heti zh-kat éljem túl, aztán én is nekikezdek.h3x0r írta:The Wire S01
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 7., csütörtök 22:08
A jövő heti zh-kat éljem túl, aztán én is nekikezdek.h3x0r írta:The Wire S01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 7., csütörtök 21:54
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. május 7., csütörtök 20:09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egy dolog de jön Barry.Fb-re most rakták kiRemy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!]Malcolm azért mondta el Ra's-nak, hogy Oliver baszta át őket, mert így valszeg egy kamu cuccot nyomattak szét a szobában, és csak a szívverésük lassul le. A "hullákat" meg majd hazaszállíttatja, és már élnek is. Csak így juthattak ki a helyről.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 7., csütörtök 19:43
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 7., csütörtök 19:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én nem így gondolom . Ez egyértelmű írói balfaszság volt . Túl sok a töltelék rész . A flashback szál teljesen érdektelen . Ra's pedig semmivel sem extrémebb ebben a szerepben mint Deathstroke volt . Mirakuru vs Lazarus pit , döntetlen szagú . Csak hogy Slade-nek volt valós vagy gondolt indoka arra amit tett . Olivért testileg és lelkileg is megtörte , míg itt egy gyenge próbálkozás volt .Remy írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott lett az egész elcseszve, hogy behozták Ra's al Ghul-t. Túl nagy ellenfél, túl nagy misztikummal. Ezt a sorozat, legalábbis ez a színvonal nem bírja el. Deathstroke sokkal földhözragadtabb volt. Azt még el lehetett hinni. Egyszerű, de nagyszerű volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 7., csütörtök 19:02
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 7., csütörtök 15:52
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 7., csütörtök 15:48
Szerintem nagy királyok , végre bevallották hogy nem veszik komolyan magukat .nmate írta:Arrow, Merlyn mondat, besírsz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Merlyn: Well, I am better practiced in the art of deception. And no offense, none of you are particularly good actors.
Dig: I'm out.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 7., csütörtök 12:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 9:57
Egy perc volt értékelhető belőle, a többit untam.Norbii írta:daredevil 1x11. rész. wtf. na erre egyáltalán nem számítottam.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 7., csütörtök 9:52
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2015. május 7., csütörtök 0:29
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 7., csütörtök 0:28
PEEtör írta:A Wire-t elkezdtem újranézni, nem kellett volna. Fél napok mentek el ebben a stílusban, pedig tanulni kéne.
A legfaszább sorozat, aminél tényleg nem lehet jobbat gyártani, mert ez maga az élet, a legjobb sztorit és akraktereket pedig az élet írja.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 7., csütörtök 0:24
bffnmate írta:Leszel a barátom?
valami nem stimmel.Realista24 írta:El sem hiszem, hogy neked sem
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 7., csütörtök 0:19
A Roma nagyon jo. Olyasmi stilus mint a Spartacus elso evada, csak jobb...nmate írta:Amúgy nekem a Róma c. sorozatot is ajánlották már, bár részt azt egyet sem láttam belőle.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 6., szerda 21:33
El sem hiszem, hogy neked semmocsok írta:én is készítem a kötelet magamnak akkor.
főleg, hogy a bb se tetszett.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 6., szerda 21:25
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem