TéOeM írta:A BeinSports szerint (nem tudom, hogy mennyire hitelesek) Guardiola elfogadta a Manchester City ajánlatát és nyáron csatlakozik hozzájuk.

perfekt, azt a csapatot is be lehet akkor hinteni sóval

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 9., szombat 16:05
TéOeM írta:A BeinSports szerint (nem tudom, hogy mennyire hitelesek) Guardiola elfogadta a Manchester City ajánlatát és nyáron csatlakozik hozzájuk.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. május 9., szombat 15:58
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 8., péntek 17:21
ésRemy írta:Az Inter és Milan kiöregedett embereket veszwxyz írta:Ilyen emberekben a Milan és az Inter gondolkodik. Láthatjuk mekkora sikere van
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 8., péntek 17:09
Az Inter és Milan kiöregedett embereket vesz, az általam felsoroltak között senki nem olyan.wxyz írta:Ilyen emberekben a Milan és az Inter gondolkodik. Láthatjuk mekkora sikere van
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 8., péntek 17:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 11:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 8., péntek 11:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 11:04
Most ezt komolyan írtad? Egy kiselejtezett Real Madridot kéne csinálni a Poolból?nmate írta:Sturridge helyében MLS, egyértelmű. Vagy arab.
Reálisan nézve... Higu mozdíthatatlan, Jesé nem hinném hogy Angliába menne, Illarra dettó, Khedira fizuját nem állnák szerintem, Lavezzit nem vágom, de nem hinném hogy ő lesz a megoldás. Marad a SotonRemy írta:Liverpool helyében én rámennék egy Higuaín, Jesé (kölcsönbe), Illarra, Khedira, Lavezzi pakkra.
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. május 8., péntek 11:01
HozzászólásSzerző: Demes » 2015. május 8., péntek 1:31
Ha a Liverpool fejlődni akar és nem 4et hátralépni akkor jó messzire maradnak a Jesé, Illara, Khedira triótól. Pont az ilyen sok drága középszar igazolások miatt vannak ott ahol... nem is értem hogy lehet valakinek Khedirát ajánlaniRemy írta:Liverpool helyében én rámennék egy Higuaín, Jesé (kölcsönbe), Illarra, Khedira, Lavezzi pakkra.nmate írta:Sturridge 5 hónapra megint off. Porcelán.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 8., péntek 1:01
Reálisan nézve... Higu mozdíthatatlan, Jesé nem hinném hogy Angliába menne, Illarra dettó, Khedira fizuját nem állnák szerintem, Lavezzit nem vágom, de nem hinném hogy ő lesz a megoldás. Marad a SotonRemy írta:Liverpool helyében én rámennék egy Higuaín, Jesé (kölcsönbe), Illarra, Khedira, Lavezzi pakkra.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 8., péntek 0:59
Liverpool helyében én rámennék egy Higuaín, Jesé (kölcsönbe), Illarra, Khedira, Lavezzi pakkra. Persze, miután kirakták az ilyen Balotelliket. Azt nem mondom, hogy ezzel bajnokok lennének, de a mostani kerethez képest még így is óriásit lépnének előre.nmate írta:Sturridge 5 hónapra megint off. Porcelán.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 8., péntek 0:55
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 7., csütörtök 15:23
Hogy mi?messideco írta:, nagyon tehetséges játékos, gyors, erős, technikás, bármelyik csapatba beférne érzésem szerint.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 7., csütörtök 15:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 15:11
Ha annyi egy ajrosom lenne ahányszor egy játékosról ezt a közhelyet leírva láttam,akkor milliomos lennék.van Gaal felfedezettje a csávó, nagyon tehetséges játékos, gyors, erős, technikás, bármelyik csapatba beférne érzésem szerint. Az Eredivisie gólkirálya, vb-n varázsolt a csávó. Jó vétel lesz szerintem.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 7., csütörtök 14:31
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 7., csütörtök 13:49
Realista24 írta:30 milla elvileg.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 7., csütörtök 13:35
van Gaal felfedezettje a csávó, nagyon tehetséges játékos, gyors, erős, technikás, bármelyik csapatba beférne érzésem szerint. Az Eredivisie gólkirálya, vb-n varázsolt a csávó. Jó vétel lesz szerintem.Realista24 írta:Manchester United: eldőlt, Depay érkezik a nyáron Eindhovenből – hivatalos
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 13:25
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem