akkor moyes drukker leszek, mint az állat.

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 7., csütörtök 13:00
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 7., csütörtök 12:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 12:47
Reggel még nem határozatlan időre szólt a dolog?BBeno írta:na akkor az utolsó két forduló eltolódik két héttel.. szépmunka. modric hátha visszatér addigra.AS | The RFEF announces that all competitions (league + Copa) will be suspended indefinitely from 16 May due to a strike.
The Spanish FA have announced La Liga has been suspended for 2 weeks starting May 13 due to TV rights disagreements.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 8:37
Fasse tudja. De akkor már legyen pontlevonás a BarcánakToti írta:elvileg még egy hét, h elbírálják, szóval, ha addig megoldódik, akkor megy minden a rendes kerékvágásban. én azt nem értem, h most akkor mi lesz az utolsó 2 fordulóval és a királykupa döntővel? nem vágom, eltolódik azt majd júliusba lejátsszák? vagy le sem játsszák?
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. május 7., csütörtök 8:30
na ez az, én is erre gondoltam egybőlToti írta:elvileg még egy hét, h elbírálják, szóval, ha addig megoldódik, akkor megy minden a rendes kerékvágásban. én azt nem értem, h most akkor mi lesz az utolsó 2 fordulóval és a királykupa döntővel? nem vágom, eltolódik azt majd júliusba lejátsszák? vagy le sem játsszák?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 7., csütörtök 8:30
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. május 7., csütörtök 8:26
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 6., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 6., szerda 23:10
Utolsó két forduló oly mindegy, két gyenge ellenfél, ellenben a barca szépen rápihenhet az atleticora...remek...Na nem mintha münchenben meg kell majd szakadnia, de mégis csak el kell utazni.na akkor az utolsó két forduló eltolódik két héttel.. szépmunka. modric hátha visszatér addigra.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 6., szerda 23:09
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 6., szerda 23:08
na akkor az utolsó két forduló eltolódik két héttel.. szépmunka. modric hátha visszatér addigra.AS | The RFEF announces that all competitions (league + Copa) will be suspended indefinitely from 16 May due to a strike.
The Spanish FA have announced La Liga has been suspended for 2 weeks starting May 13 due to TV rights disagreements.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 6., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. május 6., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 6., szerda 21:45
poronty írta:Úgy láttad tegnap fogott 4-5 büntetőt? Vagy 5 ziccert vert helyzetbe? Én Pipita írására reagáltam, Iker tegnapi teljesítményével kapcsolatban....és ha mind az 5 kapura lövés büntető volt? Akkor az? Vagy ha az 5 lövésből 4 vert helyzetben találja a kapust akkor az is gyenge teljesítmény?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 6., szerda 21:39
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 6., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: transcend » 2015. május 6., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 6., szerda 16:27
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 6., szerda 13:24
Most én is úgy érzem, hogy be kell áldozni a hétvégi meccset...sajnos ezt az erőltetett menetet így nem fogjuk bírni...el kell dönteni, hogy most akkor mire fekszünk rá inkább...csak Carlot ismerve hétvégén és szerdán is megy majd a gálacsapat...Toti írta:tudatában léve a tegnapi juve elleni nem túl rózsás eredménynek nagyon kíváncsi leszek, h mit kezdünk hétvégén a valenciával akik 1 tiszta hétig csak arra a meccsre készülnek, ráadásul tavaly is ők vették el a reményt, ugyanúgy a bernabeuban.
carlot ismerve inkább a bl-t fogja előtérbe helyezni, így nem lepődnék meg, ha hétvégén nem nyernénk.
amúgy sem nézem ki most a csapatból (modric hiánya és bale játszatása), h 4 nap alatt megverjük a valenciát és a juventust is, úgy h előtte 3 nappal torinoban toltuk.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 6., szerda 8:12
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem