Épp most akartam linkelni, de negyed órája röhögök.

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 7., csütörtök 13:44
Épp most akartam linkelni, de negyed órája röhögök.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. május 7., csütörtök 13:13
Én is így látom, éppen ezért ez csak Remy-nek szólt, és csakis az említett írása miatt, így viszont szerintem helytálló.dzsi91 írta:..
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 7., csütörtök 13:00
De én most elismerem, hogy a Barca van a legjobb formában, és nekik áll a zászló. Nekem nem ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy a bajnokságban és a BL-ben is olyan dolgok könnyítették meg a dolgaitokat, amik nem a csapat formájából adódó, nem a játékosok közötti szintkülönbség miatt jöttek ki, hanem amiatt, mert az ellenfélnél 2-3 alapember is hiányzott.Enrique írta:Mindig egy aspektusból, egy oldalról közelíted meg a dolgokat, kizárólag azokat a tényezőket kiemelve, amik az általad nem kedvelt csapatok érdemeit kisebbítik.Remy írta:..
Minden héten ugyanezeket a köröket futod, amivel amúgy nincs baj, csak mindig eszembe jut amikor kiröhögted és kifiguráztad azokat az embereket, akik folyton megmagyarázzák a csapatod sikereit, hát ha van öngól..
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 7., csütörtök 13:00
Nem hasonlítanám össze a kettőt, mint olvashatod itt rengetegen elismerjük mind Messit mind a barcát ha jók, erre a túloldalon nagyon kevesen képesek.Cristiano-t és a Real-t sem tudják elismerni soha, ha 0-4el küldjük haza a bajorokat akkor se, ha őket verjük 3-1re akkor se...Enrique írta:akik folyton megmagyarázzák a csapatod sikereit, hát ha van öngól..
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. május 7., csütörtök 12:51
Mindig egy aspektusból, egy oldalról közelíted meg a dolgokat, kizárólag azokat a tényezőket kiemelve, amik az általad nem kedvelt csapatok érdemeit kisebbítik.Remy írta:..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 12:50
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 12:43
Mondjuk volt néhány bravurja,ha az nincs lehetett volna az 5 is...Még most is röhögök :lol: Meg ahogy Nójer kapálózik :lol: Priceless
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 7., csütörtök 12:42
Nem a kapuson múlik ez. Közel sem.Anthony írta:Mindent félretéve azért nagyon bosszantó a kapott gólok száma. A bajnokságban:
Barca: 105-19
Real: 105-32
Hogy képes 13 góllal többet kapni a Real? A Barca nem kicsit jól járt Valdes lecserélésével.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 7., csütörtök 12:38
Még most is röhögökmorientes írta:Hát sok mindent el lehet mondani a bolháról,de ahogy összekócolta Boateng lábait a 2.gólnál,az a kétezres éveket idézte.Sitt.....ez a mókus egymaga döntött megint.....megint....megint.....lassan fel kell emelnem a legnagyobbak közé. :D
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 12:35
Hát sok mindent el lehet mondani a bolháról,de ahogy összekócolta Boateng lábait a 2.gólnál,az a kétezres éveket idézte.Sitt.....ez a mókus egymaga döntött megint.....megint....megint.....lassan fel kell emelnem a legnagyobbak közé. :D
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 7., csütörtök 12:22
Abból még triplázhatunk is akárRealista24 írta:Ha más nem whiskybőldzsi91 írta:Szerintem duplázunk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 7., csütörtök 12:18
Galacticos írta: én sose féltem tőlük, de azért az ne vegyük már el tőlük hogy most kurva jó passzba vannak.
Igen, a Barca van a legjobb formában, igen triplázhatnak
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 7., csütörtök 12:16
én sose féltem tőlük, de azért az ne vegyük már el tőlük hogy most kurva jó passzba vannak.Remy írta:Igen, a Barca van a legjobb formában, igen triplázhatnak... stb... viszont iszonyatosan felbasz, hogy micsoda makkhullámon mennek keresztül.
Nem elég, hogy a sérülések miatt - jelen állás szerint - bukjuk a bajnokságot. A BL-ben egy alapembereket nélkülöző PSG-vel találkoztak, ahol az első meccsen ráadásul még Silva is megsérült 10 perc után. Aztán jön a szintén alapembereket nélkülöző Bayern...
Értem én, hogy szerencse is kell, de ennyi?
Kurvára remélem, hogy 2002-es Leverkusen évet fognak zárni, és szépen megkapják mindenhol az ezüstöt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 12:09
Ha más nem whiskybőldzsi91 írta:Szerintem duplázunk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 7., csütörtök 12:08
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 7., csütörtök 12:07
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. május 7., csütörtök 12:05
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 7., csütörtök 11:27
Akkor mondjuk úgy, hogy hétvégén nyugodtan kéne pihentetnünk, mert már zsebben kéne lennie a ligának. Mondjuk erről a barca "tehet", hogy nem vesztettek elég pontot, mert azért 96-tal végezhetnek ők, mi is 94-gyel, ami persze nem kevés.Hát még mi se nyertük meg, pedig már úgy beszélsz. Hétvégén jön szerintem a döntő forduló. Főleg ha tényleg meszelik a ligát egy időre.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 7., csütörtök 11:14
mert minket kizárnak sportszerűtlen alázásért a Bernabeubeli 10-0 után?A Bl döntőben, a Juventus ellen...![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. május 7., csütörtök 11:12
A Bl döntőben, a Juventus ellen...rohadtul egyben vannak most, de továbbra is tartom, h egy pofon vhol-vmikor jönni fog.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem