Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Szerintem duplázunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Számomra még mindig hihetetlen, hogy az a Barca, amelyik egy fél éve a szétesés szélén állt. (Messi elküldése,Lucho elküldése), az most végig veri egész Európát. Bár még nem nyertek semmit, valószinüleg jó évet fognak zárni.
Ők tényleg a pokolból a mennybe menetelnek, ez alatt a pár hónap alatt olyan szintű változás történt ott, hogy csak ámulok. Megemberelték magukat.
Megmondom öszintén, azt hittem ebben az idényben simán lemossuk a pályáról a Barcát, a kupában,bajnokságban sőt még a BL-ben is. Tévedtem, báár még a BL+Bajnokság kombóra még így is látok reális esélyt, ha tényleg odateszik magukat a srácok és Bale is megtalálja a tavalyi formáját.
Ők tényleg a pokolból a mennybe menetelnek, ez alatt a pár hónap alatt olyan szintű változás történt ott, hogy csak ámulok. Megemberelték magukat.
Megmondom öszintén, azt hittem ebben az idényben simán lemossuk a pályáról a Barcát, a kupában,bajnokságban sőt még a BL-ben is. Tévedtem, báár még a BL+Bajnokság kombóra még így is látok reális esélyt, ha tényleg odateszik magukat a srácok és Bale is megtalálja a tavalyi formáját.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Akkor mondjuk úgy, hogy hétvégén nyugodtan kéne pihentetnünk, mert már zsebben kéne lennie a ligának. Mondjuk erről a barca "tehet", hogy nem vesztettek elég pontot, mert azért 96-tal végezhetnek ők, mi is 94-gyel, ami persze nem kevés.Hát még mi se nyertük meg, pedig már úgy beszélsz. Hétvégén jön szerintem a döntő forduló. Főleg ha tényleg meszelik a ligát egy időre.![]()
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
mert minket kizárnak sportszerűtlen alázásért a Bernabeubeli 10-0 után?A Bl döntőben, a Juventus ellen...![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A Bl döntőben, a Juventus ellen...rohadtul egyben vannak most, de továbbra is tartom, h egy pofon vhol-vmikor jönni fog.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mindent félretéve azért nagyon bosszantó a kapott gólok száma. A bajnokságban:
Barca: 105-19
Real: 105-32
Hogy képes 13 góllal többet kapni a Real? A Barca nem kicsit jól járt Valdes lecserélésével.
Barca: 105-19
Real: 105-32
Hogy képes 13 góllal többet kapni a Real? A Barca nem kicsit jól járt Valdes lecserélésével.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az őszi klasszikus előtt sem nagyon kaptak gólokat, mi meg megmutattuk ki a boss.Toti írta:azért kegyetlen, h az elmúlt 6 meccsen a barca még csak gólt sem kapott. oké psg, bayernen kívül nem volt komolyabb meccs, de azért mégis csak 6 meccs, egy potya sem csúszott be nekik.
rohadtul egyben vannak most, de továbbra is tartom, h egy pofon vhol-vmikor jönni fog.

A viccet félretéve ez ugyanúgy hamis csillogás, mint amilyennek én értékeltem a tavalyi müncheni 0-4-ünket. Ekkora különbség nincs a két csapat között. A BM a szezon végére szétesett, ezért is bukták el a kupa elődöntőt a BVB ellen, ezért kaptak egy látszatra nagy zakót tegnap. De a különbség csak egy Messi volt, semmi több. Illetve az, hogy a Barca szupersztárjai ott volta, míg a BM sztárjai nem. Riberyvel, Robbennel az elbaltázott BM kontrák simán ülhettek volna.
LE sok mindent nem csinál edzőként, annyi esze volt, hogy leállt a Messi csesztetéssel, megnyugodtak a kedélyek, a csapat meg kifutja a potenciált. Neymar, Suarez, Rakitic, Alba, Matyi még nem laktak jól, az ő motivációjuk meg viszi a maradékot előre. Messi meg egyszerűen hozza azt, amit tud.
Az kétségtelen, hogy a Barca a jelenlegi legjobb formában lévő csapat, sokkal jobbak, mint amit én vártam tőlük november-december környékén. De a Real semmivel sem gyengébb náluk, Modriccsal, Bale nélkül tudnánk mi is oktatni a Barcát. A kérdés, hogy lesz-e esélyünk a BL döntőben helyrerakni a Barcát? Mert a Juve ellen nagyon nehéz lesz a visszavágó. Megkockáztatom, nehezebb, mint 0-0-ról elkezdeni a BL döntőt a Barca ellen. Nem véletlenül nem a Juvét akartam a sorsolás előtt sem, a másik 2 csapatnak jobban örültem volna.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát még mi se nyertük meg, pedig már úgy beszélsz. Hétvégén jön szerintem a döntő forduló. Főleg ha tényleg meszelik a ligát egy időre.CS0ki írta:Összeállt a barca, pörög a csapat, jól sikerült a formaidőzítés. Ez benne van. Ami engem idegesít, hogy a bajnokságban ezzel nem kellett volna sokra menniük, azt nyernünk kellett volna.

Biztos, hogy rengeteget kivett a csapatból a tegnapi meccs. A Bayern sokat mozgó, sokat futó csapat, rengeteg elmozgással és még így is 4 km-rel többet mentünk, mint ők. A Sociedad ellen, akiknek semmi veszíteni valójuk nincs, gyakorlatilag játszanak 3 levezető meccset jókedvűen és mehetnek nyaralni, komoly bajba kerülhetünk. LE vagy felküldi a második vonalat, Barta, Montoya, Sergi Robaerto, Rafinha, Xavi, Pedro, akikkel azért nem lesz olyan egyszerű vagy a fáradt kezdőt játszatja, ami vagy bejön vagy nem, esetleg totál kikészülnek a Bayern elleni visszavágóra, ami megint nem lenne jó. Itt a végén már óriási sakkjátszma folyik és az nyer aki jobbat húz vagy aki szerencsésebb. Igaz ez a ligára és a BL-re is.
9 pont még szerezhető, nekünk csak 2 pont előnyünk van, ami igazából csak 1, benne vagyunk a hajrá kellős közepébe, kifacsart keretek, mentálisan fáradó játékosok, nem is értem ezt a pesszimizmust.
Pont, hogy ilyenkor csúszhat be vmi váratlan. Óriási izgalmak lesznek és a pláne az, hogy a bajnokság és a BL is a Barca-Real közt zajlik (többek közt).
Szegény (vagy nem szegény) Bilbao, arra a kupadöntőre csak úgy beesünk majd a Camp Nou-ba, pláne ha a BL döntő előtt leszünk.
Összeállt a barca, pörög a csapat, jól sikerült a formaidőzítés. Ez benne van. Ami engem idegesít, hogy a bajnokságban ezzel nem kellett volna sokra menniük, azt nyernünk kellett volna. Nagyon idegesített, amikor ott nem buktak annyi pontot, tényleg kilátástalan játékkal is nyerték a meccseket, lőtték az utolsó percekben a győztes gólokat.
Egy fasza tavasszal lehet kupát meg BL-t nyerni, bajnokságot nem lenne szabad olyan bajnokságban, ahol mi is ott vagyunk egy fasza kerettel.

azért kegyetlen, h az elmúlt 6 meccsen a barca még csak gólt sem kapott. oké psg, bayernen kívül nem volt komolyabb meccs, de azért mégis csak 6 meccs, egy potya sem csúszott be nekik.
rohadtul egyben vannak most, de továbbra is tartom, h egy pofon vhol-vmikor jönni fog.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Azoknak igazat adok akik azt mondják, hogy a mai focit Roanldo és Messi határozzák meg. Mindegyik teljesen más stílus és erre is van felépítve mind a Real, úgy a Barca is.
Az utóbbi meccseken pontosan le is hozta mindegyik játékos, amit szokott. Messi ma a két legtöbbet látott gólját szerezte. Jobbról befelé és durr. A másik meg az alapvonal felé cselezve átpöccinteni a kapus felett. Azért ahogy Boateng eldőlt, élő képen azt hittem stroke-ot kapott.
Ronaldo a Sevilla és a Juve ellen is olyan gólokat szerzett, ami igazán meghatározza. A kapu előtti 6-8 méteres körbe érkezik úgy és olyan ütemben, ahogy senki se tud. Minden idegszálával erre koncentrál. A Juve 2x csúszott el védekezésben, egyik Ronaldo gól közelről, másik James kapufa. Ha ott is Cé van akkor gól. Ha kell támadja a labdát és erőfejes, ha kell tempóból, mint a kosarasok mikor lefelé esnek átfejeli a kapus felett, mellett.
Jelenleg a Real és a Barca kettőjük miatt a két legjobb csapat. Ez emeli ki őket.
Az utóbbi meccseken pontosan le is hozta mindegyik játékos, amit szokott. Messi ma a két legtöbbet látott gólját szerezte. Jobbról befelé és durr. A másik meg az alapvonal felé cselezve átpöccinteni a kapus felett. Azért ahogy Boateng eldőlt, élő képen azt hittem stroke-ot kapott.

Ronaldo a Sevilla és a Juve ellen is olyan gólokat szerzett, ami igazán meghatározza. A kapu előtti 6-8 méteres körbe érkezik úgy és olyan ütemben, ahogy senki se tud. Minden idegszálával erre koncentrál. A Juve 2x csúszott el védekezésben, egyik Ronaldo gól közelről, másik James kapufa. Ha ott is Cé van akkor gól. Ha kell támadja a labdát és erőfejes, ha kell tempóból, mint a kosarasok mikor lefelé esnek átfejeli a kapus felett, mellett.
Jelenleg a Real és a Barca kettőjük miatt a két legjobb csapat. Ez emeli ki őket.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A Barca a világ legjobb futballjával oktatta le a Bayernt: 3-0

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Azért Messi, ha odateszi magát itt a végén, még a 40+ gólos szezonja is meg lehet. Az sem gyenge azért.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na akkor én is írok már ide és mivel az én megmondtam a divat ezen az oldalon, most rendhagyó leszek és a tévedtem szlogent vezetem be
Messi: ámulok és bámulok a tavalyi lötyögős tötyögős tokás Messi-t nagyon leírtam,(nem gondoltam volna hogy onnan visszajön), adott is rá okot de ezt rendesen oda tette idén eddig, ahogy megetetette a bestever kapust meg a bayern védelmet hát én olyat röhögtem
Nálam eddig egyértelműen viszi az aranylabdát,de szerencsére még nem most osztják.
Barca: Őket is leírtam de magától a csapattól még most sem vagyok igazán elájulva, bőven verhetők, most egybe vannak nagyon komolyan kell őket venni,de én még mindig jobbnak érzem magunkat full kerettel, egyszerűen az a tempó amit mi képesek vagyunk diktálni az más mint amit ők... persze ehhez kikéne maxoljuk magunkat ami eddig nagyon nemjött össze idén. Lucho-t hasonlóan Guardiolához nem fogom elismerni, egy újabb makker aki beleült a tutiba, persze nem csak a tökét lógatta egész szezonban de mennyetek már, sehol nincs ebben a Barcában annyi edzői munka mint a mi csapatunkban vagy a Mourinho féle Real-ban. Messi a kulcs.
Msn: a félelmetes trió, legalább annyira félelmetes mint a bbc, jó játékos Neymar és Suarez is, Benzama és Bale is (ő csak volt) de ez még mindig rohadtul a két óriáson múlik,ők viszik a csapatokat amikor kell, ők adnak 50+ gólokat a gólátlaghoz aminek köszönhetően olyan félelmetesek a triók gólátlaga.
Néhány madridistának meg elküldeném az egyik golyómat legalább ha az asszony nem hagyna el egy félheréjű Real szurkolót
Most komolyan ha túljutunk a Juventuson egyszerre védhetünk Címet és szabhatjuk el az ősi riválisunk csodás szezonját... Mi kell még? Én ezért lettem Real szurkoló az ilyen lehetőségek miatt, mert ha ott leszünk Berlinben a Barca ellen már a lehetőség miatt is boldog leszek, különben lehetnék arsenal szurkoló is az örök vesztesek nyugalmával nyugtáznám a többi csapat sikerét.
Nagyon remélem,hogy a csapatot ez legalább annyira felspanolta mint engem, itt rohadt nagy dolgot lehetne véghezvinni júniusban, fel kell szívni magukat és hazaküldeni a Juvét, ha ezzel a lehetőséggel nem élünk és odavetjük az olaszokat a barcának,hogy tessék cincáljátok szét őket akkor meg is érdemeljük ,hogy triplázzának.Csak mi állíthatjuk meg őket.
Ja és Grat a Barcának, élveztem.

Messi: ámulok és bámulok a tavalyi lötyögős tötyögős tokás Messi-t nagyon leírtam,(nem gondoltam volna hogy onnan visszajön), adott is rá okot de ezt rendesen oda tette idén eddig, ahogy megetetette a bestever kapust meg a bayern védelmet hát én olyat röhögtem

Barca: Őket is leírtam de magától a csapattól még most sem vagyok igazán elájulva, bőven verhetők, most egybe vannak nagyon komolyan kell őket venni,de én még mindig jobbnak érzem magunkat full kerettel, egyszerűen az a tempó amit mi képesek vagyunk diktálni az más mint amit ők... persze ehhez kikéne maxoljuk magunkat ami eddig nagyon nemjött össze idén. Lucho-t hasonlóan Guardiolához nem fogom elismerni, egy újabb makker aki beleült a tutiba, persze nem csak a tökét lógatta egész szezonban de mennyetek már, sehol nincs ebben a Barcában annyi edzői munka mint a mi csapatunkban vagy a Mourinho féle Real-ban. Messi a kulcs.
Msn: a félelmetes trió, legalább annyira félelmetes mint a bbc, jó játékos Neymar és Suarez is, Benzama és Bale is (ő csak volt) de ez még mindig rohadtul a két óriáson múlik,ők viszik a csapatokat amikor kell, ők adnak 50+ gólokat a gólátlaghoz aminek köszönhetően olyan félelmetesek a triók gólátlaga.
Néhány madridistának meg elküldeném az egyik golyómat legalább ha az asszony nem hagyna el egy félheréjű Real szurkolót

Nagyon remélem,hogy a csapatot ez legalább annyira felspanolta mint engem, itt rohadt nagy dolgot lehetne véghezvinni júniusban, fel kell szívni magukat és hazaküldeni a Juvét, ha ezzel a lehetőséggel nem élünk és odavetjük az olaszokat a barcának,hogy tessék cincáljátok szét őket akkor meg is érdemeljük ,hogy triplázzának.Csak mi állíthatjuk meg őket.
Ja és Grat a Barcának, élveztem.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ha már világ legjobb futballja, biztosan állíthatom, hogy messze a legmagasabb szintű futballmeccs az elmúlt jópár évből az idei barca-real bajnoki volt.
(ott ismét bizonyítottuk, hogy fejben lófasz a csapat és nem tudjuk feltenni az i-re a pontot soha, de ez már csak lábjegyzet.)
(ott ismét bizonyítottuk, hogy fejben lófasz a csapat és nem tudjuk feltenni az i-re a pontot soha, de ez már csak lábjegyzet.)

-
alatta meg ott van, hogy jövő héttől fel van függesztve a bajnokság...

De nagy troll vagy te.ziro4vr írta:Igen, engem is felhúzott hogy hatósági eljárás indult az éden hotel ellen..R.M.C.F írta:Index.hu rá aki átkocog az lehet 180as vérnyomással jön le róla.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igen, engem is felhúzott hogy hatósági eljárás indult az éden hotel ellen..R.M.C.F írta:Index.hu rá aki átkocog az lehet 180as vérnyomással jön le róla.

Nem illik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
petiamadridista írta:Na ez kár volt..Index.hu rá aki átkocog az lehet 180as vérnyomással jön le róla.
felnéztem rá, láttam a címet, most pedig bontanom kell egy sört és elszívnom egy cigit..
..
Megyek en is ragyujtok.......
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Ez kész, hol élnek ezek?nmate írta:ZseniálisR.M.C.F írta:Index.hu rá aki átkocog az lehet 180as vérnyomással jön le róla.![]()