szerintem is modrics a világlegjobbja, de komolyannmate írta:#nemvagyokelfogultVanillaSky írta:Azért így estére ez jó poén volt, hangosan felnevettem.
aztán könnyen lehet, hogy te karimra gondoltál

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 6., szerda 23:34
szerintem is modrics a világlegjobbja, de komolyannmate írta:#nemvagyokelfogultVanillaSky írta:Azért így estére ez jó poén volt, hangosan felnevettem.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. május 6., szerda 23:33
csak negatívan tudsz hozzászólni mindenhez? kurvára idegesítő már.realistahuni írta:Jaja, nekik meg lenne messi, nekünk bél. majdnem ugyanaz.Nincs mese, kotelezo bejutni a dontobe es meg kell allitani oket! Modriccsal, Benzemaval kiegeszulve meg tudnank csinalni
eddig arról volt szó, hogy az utolsó fordulóban már játszhat. azóta nem volt új hír vele kapcsolatban. egy bl döntőre meg járókerettel is betennék főleg, hogy nincs világverseny a nyáron.azért azt meg kéne már érteni, hogy modrics idén nem játszik már többet.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 6., szerda 23:33
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 6., szerda 23:31
Jaja, nekik meg lenne messi, nekünk bél. majdnem ugyanaz.Nincs mese, kotelezo bejutni a dontobe es meg kell allitani oket! Modriccsal, Benzemaval kiegeszulve meg tudnank csinalni
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 6., szerda 23:28
Isten hozott a 21. századi fociban.Prométheusz írta:mondjuk azért, mert meccsenként járna egy lap neki a színészkedésért. komolyan, ebbe sérül bele, hogy dobálja magát
#nemvagyokelfogultVanillaSky írta:Azért így estére ez jó poén volt, hangosan felnevettem.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 6., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 6., szerda 23:22
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 6., szerda 23:21
Azért így estére ez jó poén volt, hangosan felnevettem.Van jobb, csak a betegszobában nézi a falat
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 6., szerda 23:20
Lehet kitiltanak ezért,vagy nem tom, le leszek hurrogva, de nem volt az sárga lap. Volt kontakt, de tizit sem ért, de sárgát sem szvsz. Akkor minden kétesnél lehetne sárgát adni a támadónak,hogy rájátszik.nmate írta:Neymar piros?Miért?
Ott nem akart neki sárgát adni, ha akart volna megállítja a játékot. Szimplán csak figyelmeztetni akarta.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. május 6., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 6., szerda 23:18
mondjuk azért, mert meccsenként járna egy lap neki a színészkedésért. komolyan, ebbe sérül bele, hogy dobálja magátnmate írta:Neymar piros?Miért? Ott nem akart neki sárgát adni, ha akart volna megállítja a játékot. Szimplán csak figyelmeztetni akarta.
Van jobb, csak a betegszobában nézi a falatInkább messin...ha van egy messink,a juve el sem jön madridba.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 6., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 6., szerda 23:14
Van jobb, csak a betegszobában nézi a falatInkább messin...ha van egy messink,a juve el sem jön madridba.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 6., szerda 23:13
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 6., szerda 23:06
legalább modriccsal adhatnák egymásnak a kilincset a klinikán.KAG írta:hehe írta:nyáron egy thiago-pogba csomag?
Ha nem lenne ennyire sérülékeny a gyerek.... top kp-s lenne. Így is az, ha épp játszik
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 6., szerda 23:05
hehe írta:nyáron egy thiago-pogba csomag?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. május 6., szerda 22:55
CR majd tolja a félmeztelen terminátor gólörömét.dzsi91 írta:Na megvan a döntős ellenfelünkodakell baszni a juvénak Berlinben meg lecsitítjuk őkezlt
HozzászólásSzerző: becike80 » 2015. május 6., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 6., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 6., szerda 22:51
hehe írta:fejben dől el.becike80 írta:hihetetlen hogy a barka tud esélyeshez méltóan játszani hozza amit kell mi meg szopunk ha kell ha nem![]()
![]()
![]()
minden.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem