én már az elődöntő visszavágóján is önkívületi állapotban leszek, ha pedig megint bejutunk a döntőbe, ráadásul El Clásicó lesz, akkor remélem legalább egy kórházban leszünkHa ez így lesz, akkor engem biztos, hogy engem mentő visz el![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 7., csütörtök 8:25
én már az elődöntő visszavágóján is önkívületi állapotban leszek, ha pedig megint bejutunk a döntőbe, ráadásul El Clásicó lesz, akkor remélem legalább egy kórházban leszünkHa ez így lesz, akkor engem biztos, hogy engem mentő visz el![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 8:21
Jó, azért a gatyába sem kell ám fosni. Tartani lehet tőlük, de túlzásokba nem kell esni.Most hol vannak azok, akik ősszel hónapokig leírták a Barcát, Messi kiégett, nem fog működni az MSN, nincs védelmük, stb? Mert voltak ám jó sokan, ki is nevettek, amikor írtam, hogy én azért tartok ettől a támadó triótól.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 7., csütörtök 8:02
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 7., csütörtök 7:54
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 7., csütörtök 7:27
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. május 7., csütörtök 4:22
Nagyon egyoldalú meccs lenne ha a Juve bejutna valahogy a döntőbe , a Barca támadna kb 90 percig a Juve meg keresné a labdát mert az tuti nem sokat lenne náluk..(bekkelne) mit is csinálhatna mást.. ettől még megnyerheti a juve de kicsi rá az esély..valószínű meg is lenne a Bl győztes ha isten ne adja kiesünk.Sierra írta:Mondjuk tényleg közhely, de a fociban bármi megtörténhet. HA (ne adj isten) a Juve fog döntőzni, nem biztos, hogy olyan könnyű dolga lenne a Barcának... minden meccs más. Nem lehet előre odaadni senkinek a kupákat.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 7., csütörtök 0:11
Dárdairól lehet hallanidzsi91 írta:Megvan már a bajorok új edzője?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 7., csütörtök 0:07
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 6., szerda 23:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 6., szerda 23:57
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 6., szerda 23:54
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 6., szerda 23:51
Ja, mert az úgy megy, hogy ha nem mi jutunk a döntőbe, akkor a Barcáé a kupa, nem?Remy írta:Be kell jutni. Nem adhatjuk oda a kupát a barcának, egyszerűen nem. Szét kell szedni a Juvét, a döntőben pedig teljes csapattal jobbak vagyunk, mint a Barca.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 6., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 6., szerda 23:36
reálisan. de persze én is tévedek, nem is mondtam, hogy nem.csak negatívan tudsz hozzászólni mindenhez? kurvára idegesítő már.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 6., szerda 23:34
szerintem is modrics a világlegjobbja, de komolyannmate írta:#nemvagyokelfogultVanillaSky írta:Azért így estére ez jó poén volt, hangosan felnevettem.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. május 6., szerda 23:33
csak negatívan tudsz hozzászólni mindenhez? kurvára idegesítő már.realistahuni írta:Jaja, nekik meg lenne messi, nekünk bél. majdnem ugyanaz.Nincs mese, kotelezo bejutni a dontobe es meg kell allitani oket! Modriccsal, Benzemaval kiegeszulve meg tudnank csinalni
eddig arról volt szó, hogy az utolsó fordulóban már játszhat. azóta nem volt új hír vele kapcsolatban. egy bl döntőre meg járókerettel is betennék főleg, hogy nincs világverseny a nyáron.azért azt meg kéne már érteni, hogy modrics idén nem játszik már többet.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 6., szerda 23:33
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 6., szerda 23:31
Jaja, nekik meg lenne messi, nekünk bél. majdnem ugyanaz.Nincs mese, kotelezo bejutni a dontobe es meg kell allitani oket! Modriccsal, Benzemaval kiegeszulve meg tudnank csinalni
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 6., szerda 23:28
Isten hozott a 21. századi fociban.Prométheusz írta:mondjuk azért, mert meccsenként járna egy lap neki a színészkedésért. komolyan, ebbe sérül bele, hogy dobálja magát
#nemvagyokelfogultVanillaSky írta:Azért így estére ez jó poén volt, hangosan felnevettem.
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem