Igen, engem is felhúzott hogy hatósági eljárás indult az éden hotel ellen..R.M.C.F írta:Index.hu rá aki átkocog az lehet 180as vérnyomással jön le róla.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 6., szerda 23:37
Igen, engem is felhúzott hogy hatósági eljárás indult az éden hotel ellen..R.M.C.F írta:Index.hu rá aki átkocog az lehet 180as vérnyomással jön le róla.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 6., szerda 23:37
petiamadridista írta:Na ez kár volt..Index.hu rá aki átkocog az lehet 180as vérnyomással jön le róla.
felnéztem rá, láttam a címet, most pedig bontanom kell egy sört és elszívnom egy cigit..
..
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 6., szerda 23:36
Ez kész, hol élnek ezek?nmate írta:ZseniálisR.M.C.F írta:Index.hu rá aki átkocog az lehet 180as vérnyomással jön le róla.![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. május 6., szerda 23:35
Na ez kár volt..Index.hu rá aki átkocog az lehet 180as vérnyomással jön le róla.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 6., szerda 23:35
Sierra írta:Túlzás az, hogy elspanyolosította, inkább el guardiolásította. Egyszerűen oda az ő filozófiája nem illik. Teljesen más típusú játékosok vannak ott, mint anno a Barcánál.
De azért tényleg sokkoló, az a szarból nem lehet várat építeni kijelentés.
Elég erős kerete van annak a Bayernnek... Robben, Ribery, Götze, Thiago, Lewandowski csak hogy egy pár klasszist említsek. Egyszerűen sok a sérült náluk.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 6., szerda 23:34
ZseniálisR.M.C.F írta:Index.hu rá aki átkocog az lehet 180as vérnyomással jön le róla.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 6., szerda 23:33
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 6., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: Jester » 2015. május 6., szerda 23:25
Igen, ebben azért van valami. Mellesleg én hiszek abban, hogy a footballban az egyéni teljesítmény felülemelkedik bármilyen taktikai zsinglőrködésen. De ez azért nekem sok márCsak nagyon röviden,és továbbikban már nem megyek bele. Nézd meg újra ezt a meccset és megvilágosodsz.![]()
![]()
Messi kettőt köhögött,LE hátbaveregetése nélkül....majd adott egy tuti passzt neymarnak. Nélküle kipottyant volna a barca az 100%.
Ezt elhiheted mind általában messi az aki ezeket megoldja,más nem......sem pep,sem LE.
Nehogy bárki azt képzelje el,hogy egy terstehen,vagy öregalves,rakitics vagy öreginiesta bármit is képes villantani egy szezonban 60 meccsből 45X mint messi.
Sitt.....ez a mókus egymaga döntött megint.....megint....megint.....lassan fel kell emelnem a legnagyobbak közé.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 6., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 6., szerda 23:19
Túlzás az, hogy elspanyolosította, inkább el guardiolásította. Egyszerűen oda az ő filozófiája nem illik. Teljesen más típusú játékosok vannak ott, mint anno a Barcánál.Prométheusz írta:mondjuk így hogy lehet szurkolni egy tipikusan spanyol csapatnak? nem provokálni akarok, csak kérdezem?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 6., szerda 23:18
Csak nagyon röviden,és továbbikban már nem megyek bele. Nézd meg újra ezt a meccset és megvilágosodsz.Akkor kinek van?
HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2015. május 6., szerda 23:17
Máskor olvasd végig pls...wZoLee7 írta:Azért ha a barca triplázik akkor azt már elkell ismerni. A másik meg hogy leírni eztmi, mi, mivaaaan? Egy világverő b...szóó gépet sikerült tönkretennie. Elspanyolosítani egy tipikusan német csapatot. Hazai pályán is vereséget szenvednek azt az embert vagy azonnal kirúgják vagy a drukkerek meglincselik.Nem akarom védeni Guardiolát, de szarból nem lehet várat építeni...
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 6., szerda 23:16
mondjuk így hogy lehet szurkolni egy tipikusan spanyol csapatnak? nem provokálni akarok, csak kérdezem?wZoLee7 írta:Azért ha a barca triplázik akkor azt már elkell ismerni. A másik meg hogy leírni eztmi, mi, mivaaaan? Egy világverő b...szóó gépet sikerült tönkretennie. Elspanyolosítani egy tipikusan német csapatot. Hazai pályán is vereséget szenvednek azt az embert vagy azonnal kirúgják vagy a drukkerek meglincselik.Nem akarom védeni Guardiolát, de szarból nem lehet várat építeni...
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 6., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 6., szerda 23:15
sok igazságod van, de nehéz két szitut összehasonlítani. ott volt egy csúcsévet futó Ribery - Robben páros. ezt azért ne felejtsd el.hehe írta:ugyanmár.Nem akarom védeni Guardiolát, de szarból nem lehet várat építeni... Ha kitámadnak,többet kapnak szerintem. Arról meg megintcsak nem tehet,hogy a Bundesliga nem egy szint, játékosai nincsenek az ilyenekre felkészülve.
heynckes a direkt foci csúcsát tette le a bájernnél, ezt sikerült szétbarmolnia gardiolának a szarjával.
a felfogással van a probléma, nem a játékosokkal.de az a felfogás nem működik mindenhol.
az igazán nagy edzők nem a játékosokat alakítják a stílushoz, hanem azt a stílust használják, amire a játékosai a legalkalmasabbak.
Ez a futball szégyene lesz hogy ez a csapat három sorozatot képes lesz behúzni.![]()
te miről beszélsz? nézed is, nem csak látod?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 6., szerda 23:14
mi, mi, mivaaaan? Egy világverő b...szóó gépet sikerült tönkretennie. Elspanyolosítani egy tipikusan német csapatot. Hazai pályán is vereséget szenvednek azt az embert vagy azonnal kirúgják vagy a drukkerek meglincselik.Nem akarom védeni Guardiolát, de szarból nem lehet várat építeni...
HozzászólásSzerző: Jester » 2015. május 6., szerda 23:12
Akkor kinek van? Én se tartom nagy edzőnek se Guardiola-t, se LE-t. De ugye nem a "Rijkard rakta le az alapokat" cuccal akarsz jönni, ugye?most nem azért, de LE-nek sztem semmi köze, pont úgy, mint anno gardiolának se volt![]()
Már vártam a romantikus kifakadást a 2000-es évek focija irántA Messi és CR után jövő másodvonalasok egész egyszerűen gyengék
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 6., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2015. május 6., szerda 23:04
Arra akartam kilyukadni,hogy ennyi sérülttel max azt bírta volna meglépni,hogy Götze játszik, mondjuk Rafinha helyett, Lahm meg jobbhátvéd. Ez nem biztos,hogy jó lett volna, így is átszaladtunk a középpályán. Azért Alves szedhette volna a lábát Ribéry mellett, Alba meg Robben mellett... Más változtatást nem nagyon tudok elképzelni, látva,mennyi sérült van.hehe írta:ugyanmár.Nem akarom védeni Guardiolát, de szarból nem lehet várat építeni... Ha kitámadnak,többet kapnak szerintem. Arról meg megintcsak nem tehet,hogy a Bundesliga nem egy szint, játékosai nincsenek az ilyenekre felkészülve.
heynckes a direkt foci csúcsát tette le a bájernnél, ezt sikerült szétbarmolnia gardiolának a szarjával.
a felfogással van a probléma, nem a játékosokkal.
de az a felfogás nem működik mindenhol.
az igazán nagy edzők nem a játékosokat alakítják a stílushoz, hanem azt a stílust használják, amire a játékosai a legalkalmasabbak.
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem