most nem azért, de LE-nek sztem semmi köze, pont úgy, mint anno gardiolának se volthunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a döntőbe jutáshoz! Nem gondoltam volna a szezon eléjén, hogy ilyen brutális csapatot rak össze LE...

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 6., szerda 22:51
most nem azért, de LE-nek sztem semmi köze, pont úgy, mint anno gardiolának se volthunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a döntőbe jutáshoz! Nem gondoltam volna a szezon eléjén, hogy ilyen brutális csapatot rak össze LE...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 6., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 6., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 6., szerda 22:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 6., szerda 8:12
+1, a fontos meccseken megy a szurkolás, amúgy meg csak az a néhány száz ultra nyomja végig. A maradék percekre kapcsolódik csak be.sonic írta:A zaszlok nem mutatnak jol egy elokepnel, szoval ez szamomra erthetetlen. Hangulatrol meg: Nekem sajnos nem igy tunt, persze biztos rangadokon nagyob szurkolas van, de amit en lattam az eleg lehangolo volt.sámat írta:Általában úgy szokott ez történni, h mindenki székén van egy papírdarab, aminek a hátoldalára rá van írva, h ekkor tessék felemelni, mert ez a koreo része, de a Berbaneuban általában a kis fehér zászlók vannak bekészítve.
Egyébként nagyon jó a hangulat, együtt szurkol az egész stadion, egyáltalán nem olyan, mint egy színház, szerintem egyik legjobb hangulat itt van, ami mondjuk a stadion felépítményének is köszönhető.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 6., szerda 1:06
A zaszlok nem mutatnak jol egy elokepnel, szoval ez szamomra erthetetlen. Hangulatrol meg: Nekem sajnos nem igy tunt, persze biztos rangadokon nagyob szurkolas van, de amit en lattam az eleg lehangolo volt.sámat írta:Általában úgy szokott ez történni, h mindenki székén van egy papírdarab, aminek a hátoldalára rá van írva, h ekkor tessék felemelni, mert ez a koreo része, de a Berbaneuban általában a kis fehér zászlók vannak bekészítve.
Egyébként nagyon jó a hangulat, együtt szurkol az egész stadion, egyáltalán nem olyan, mint egy színház, szerintem egyik legjobb hangulat itt van, ami mondjuk a stadion felépítményének is köszönhető.
HozzászólásSzerző: sámat » 2015. május 6., szerda 0:54
Általában úgy szokott ez történni, h mindenki székén van egy papírdarab, aminek a hátoldalára rá van írva, h ekkor tessék felemelni, mert ez a koreo része, de a Berbaneuban általában a kis fehér zászlók vannak bekészítve.sonic írta:Azert mert azon a rovid oldalon ulnek az ultraink, a stadion tobbi reszere meg csak szotyizni meg mozizni jarnak az emberek.dzsi91 írta:Egyébként nálunk legtöbbször miért mindig csak az egyik rövidoldalra van a koreo? Bayernnél is atom volt a tavalyi egész stadionos élőkép.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 6., szerda 0:47
Hát nálunk is több a szotyismozizó mint a szurkoló. Hiába a 90ezer ember, néha kínos csend van a stadionban,még ha megy a játék akkor is.sonic írta: Azert mert azon a rovid oldalon ulnek az ultraink, a stadion tobbi reszere meg csak szotyizni meg mozizni jarnak az emberek.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 6., szerda 0:38
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 6., szerda 0:26
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 5., kedd 15:29
Hát azt tudom, de gondolom az allianzba meg a Camp nou-ba sem csak ultrák járnaksonic írta:Azert mert azon a rovid oldalon ulnek az ultraink, a stadion tobbi reszere meg csak szotyizni meg mozizni jarnak az emberek.dzsi91 írta:Egyébként nálunk legtöbbször miért mindig csak az egyik rövidoldalra van a koreo? Bayernnél is atom volt a tavalyi egész stadionos élőkép.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 15:25
Még nincs, de még korai erről cikkezni. A koreo témája - ha lesz - függ a mai eredménytől.Babinho írta:Gondolom nincs hír, hogy idén tervezünk e még koreot...Juve ellen otthon pedig kellene!
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 5., kedd 15:22
Azert mert azon a rovid oldalon ulnek az ultraink, a stadion tobbi reszere meg csak szotyizni meg mozizni jarnak az emberek.dzsi91 írta:Egyébként nálunk legtöbbször miért mindig csak az egyik rövidoldalra van a koreo? Bayernnél is atom volt a tavalyi egész stadionos élőkép.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. május 5., kedd 15:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 13:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 5., kedd 13:33
Egyébként nálunk legtöbbször miért mindig csak az egyik rövidoldalra van a koreo? Bayernnél is atom volt a tavalyi egész stadionos élőkép.Realista24 írta:A szurkolók azért odarakják, már a Real ellen is szép koreóval készültek, de ez is jó lesz
http://hadoq.fractalmedia.es/embedcfg/WJdP6dV1Xf/
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 13:22
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 4., hétfő 14:26
GT37 írta:Holnap Lucho mellett Messi tart sajtótájékoztatót, ilyenre legutóbb a 2013-2014-es előszezonban volt példa.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 14:19
Játszani fog én úgy tudom. De nem tudom mit aggódsz, kitömitek őket simán.GT37 írta:Holnap Lucho mellett Messi tart sajtótájékoztatót, ilyenre legutóbb a 2013-2014-es előszezonban volt példa. Valószínűleg kevés kérdésben fog szerepelni Pep neve.![]()
Lewandowski játéka egyébként sajnos nincs kizárva az odavágón sem, mivel kapott egy speciális védőmaszkot. Azért valamennyivel nyugodtabb lennék, ha végül mégsem kapna lehetőséget.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 4., hétfő 14:18
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem