Bajnokok Ligája
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: Bajnokok Ligája
Piqué, már két hiba, amiből majdnem gól lett. Élete formája 4 hétig tartott ki.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Götzét aki a Dortmundban középen remekelt, vmi csodálatos 5letnél fogva ki lett bacva jobb szélre.ziro4vr írta:Götze a BM-ben eddig kb 5 jó meccset hozott le. Az arca is nagy lett, főleg a vb győztes gól óta. Nagy kár érte, mert hatalmas potenciál volt benne.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Götze a BM-ben eddig kb 5 jó meccset hozott le. Az arca is nagy lett, főleg a vb győztes gól óta. Nagy kár érte, mert hatalmas potenciál volt benne.
Nem illik.
- ikarus93
Mindkét csapat ellen bőven lenne esélyünk a döntőbe. Talan a BM jobb lenne. Robben Ribery meg Alaba közül ki az aki játszhatna?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2015. május 6., szerda 21:46-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Götze hol van? Csodagyerek már ilyenkor sem fér be, amikor teli vannak sérülttel?
Lahm meg...teljesen nulla ezen a poszton
Nekem elég, ha nem lesz egyértelmű az első meccs, egy döntetlen tetszene mondjuk. 1-1 vagy ilyesmi.
Azt meg egyszerűen nem értem, hogy egyénileg nézem ezeket a védőket mindkét oldalon...aztán megnézem a mi védőinket. És egyszerűen nem értem, hogy miért mi kapjuk simán a legtöbb gólt ebből a három csapatból?? mi az oka, de tényleg? Mi a faszomon múlik?
Suarez szerencsére ma elég béna, de azért durva hogy októberi kezdéssel is 24 vagy hány gólnál tart. És nem csak a kiscsapatoknak lövöldözi a 1-eseket.
Lahm meg...teljesen nulla ezen a poszton
Nekem elég, ha nem lesz egyértelmű az első meccs, egy döntetlen tetszene mondjuk. 1-1 vagy ilyesmi.
Azt meg egyszerűen nem értem, hogy egyénileg nézem ezeket a védőket mindkét oldalon...aztán megnézem a mi védőinket. És egyszerűen nem értem, hogy miért mi kapjuk simán a legtöbb gólt ebből a három csapatból?? mi az oka, de tényleg? Mi a faszomon múlik?
Messi szintjén messi van...CR szépen termeli a gólokat, hálásak lehetünk érte, de amit az argentin művel mezőnyben, ahhoz CR-nek köze nincs.Úgy-úgy Messi szintjén csak CR van. Senki más kanyarba sincs hozzájuk képest
Suarez szerencsére ma elég béna, de azért durva hogy októberi kezdéssel is 24 vagy hány gólnál tart. És nem csak a kiscsapatoknak lövöldözi a 1-eseket.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
numberone1 írta:az a baj, h Thiago tudna jobban is, de ugy nezki mintha kicsit meglenne szeppenve.ziro4vr írta:Egyénileg brutális különbség van a két csapat játékosai között.
Túl van copva.Innen a fórumról indult,mert brazil gyökerű.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ikarus93
Úgy-úgy Messi szintjén csak CR van. Senki más kanyarba sincs hozzájuk képestR.M.C.F írta:nmate írta:MSN brutális, ha nem ma, majd 1 hét múlva eldöntik. 2 meccset nem húz ki a BM ellenük.
Messi....az brutális,a másik kettő kanyarba sincsen hozzá és nem is lesz soha.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- András93
Ezzel nehéz vitatkozni.R.M.C.F írta:Messi....az brutális,a másik kettő kanyarba sincsen hozzá és nem is lesz soha.
De Suarez nagyon érzi mostanában, jobb, mint a brazil.
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Azért a Barca elég magasan a BL leginkább esélyese. Abban bízok ,hogy egy meccsen valahogy megfogjuk őket, ha továbbmegyünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:MSN brutális, ha nem ma, majd 1 hét múlva eldöntik. 2 meccset nem húz ki a BM ellenük.
Messi....az brutális,a másik kettő kanyarba sincsen hozzá és nem is lesz soha.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bayern se rossz szerintem, most Lewa a végén rálőhette volna 16-ról, úgylátszik gvárdióla ezt is tiltja.
Müller mekkora szerencsétlen amúgy, itt mutatkozik meg a valós szintje.
Müller mekkora szerencsétlen amúgy, itt mutatkozik meg a valós szintje.

Bayernesek szerint Ő a szezon egyik legjobbjanmate írta:Szegény Bernat, nagyon rommá van szopatva![]()

Leírtam itt és haveromnak is mondtam: Bayern hol találkozik ilyen csapattal vagy ilyen támadótrióval?
Sehol!
És ezért voltam idegebeteg tegnap, mert most a Juve elhitte hogy jó csapat. Lelkesek lesznek... saját magunk szopattuk halálra, és szerdán vért fogunk izzadni egy-egy gólért, mert ezek 120%osan vérben forgó szemekkel jönnek majd ki megint a gyepre.
Ki fog ma kapni a BM... ez tuti! Meg majd Münchben is.
Hallottam olyant, hogy nem baj ha kikap 1 vagy 2 góllal a BM mert otthon majd 5öt rúgnak. Hogyne

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Biztos elfogult vagyok de ez lenne a futball csúcsa? Semmi iram megy a gyömöszölés buzizás... egyébként a Barca próbálkozik de a Bayernnél ha ott lenne a Robery szétfuthatnák őket nélkülük iszonyat lassúak. Mindkét csapatot vernünk kéne ha legyűrjük a juvét.
Szerintem a Barca azért behúzza.
Szerintem a Barca azért behúzza.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
András93 írta:Lehet, de az is lehet, hogy mondjuk jól jött ki.Anyaka írta:Mondjuk most telibe rúgták a lábát. De az előzőt valóban jól védte.
De nem csak ez az egy védése alapján mondom.
ez teljesen csak szituáció kérdése. emberfüggő szitu. valaki jól jön ki, valakibe meg csak belerúgják.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Vagy ha guardiola arra használná az állományát amire való. De önnön nagysága fontosabb.ikarus93 írta:Egy Robben, Alaba, Ribery ?, azért sokat számitanaziro4vr írta:Egyénileg brutális különbség van a két csapat játékosai között.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
MSN brutális, ha nem ma, majd 1 hét múlva eldöntik. 2 meccset nem húz ki a BM ellenük.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
az a baj, h Thiago tudna jobban is, de ugy nezki mintha kicsit meglenne szeppenve.ziro4vr írta:Egyénileg brutális különbség van a két csapat játékosai között.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ikarus93
Egy Robben, Alaba, Ribery ?, azért sokat számitanaziro4vr írta:Egyénileg brutális különbség van a két csapat játékosai között.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- András93
Lehet, de az is lehet, hogy mondjuk jól jött ki.Anyaka írta:Mondjuk most telibe rúgták a lábát. De az előzőt valóban jól védte.
De nem csak ez az egy védése alapján mondom.