Kezdjen el focizni megint aztán majd nem kell puffogniaMeg Isco is puffog Carlóra a lecserélése miatt.
amúgy meg kamu. ugye?

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 7., csütörtök 13:22
Kezdjen el focizni megint aztán majd nem kell puffogniaMeg Isco is puffog Carlóra a lecserélése miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 13:21
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 7., csütörtök 0:07
Nem akarok okoskodni, de még durvább a helyzet, ugyanis a Juve már 3 bajnoki óta ebben az alakzatban játszik. Tehát nem kellett volna, hogy meglepetés legyen.R.M.C.F írta: a juve meglepetésszerűen egy gyémánt kp-a alakzatban állt fel
HozzászólásSzerző: Matyas » 2015. május 6., szerda 23:32
Majdnem mindenben egyetértek veled és nem szeretnék kötekedni de az első gól előtti szitunál nekem úgy rémlik, hogyR.M.C.F írta:
A meccs,
A vereséget kizárólag CA nyakába varrom,nálam ezt ő vesztette el,taktikailag megverte allegri,ezen felül a juve fegyelmezettebb és céltudatosabb volt. HA egy öreg pirlo ennyit fut,akkor a mi 20....éveseink miért nem?
A felállásunk már ott problémás volt,hogy a rossz előjelű marcelot kezdette,bale alig épült fel és rossz a formája de kezdett,a mexicio meg formában volt és padozott,ramos ritka rossz meccse amit nem reagált le,bale pályán tartása amit nem reagált le,majd pedig a sorsdöntő taktikai tévedés,és hogy ezt nem korrigálta,vagyis az,hogy a juve meglepetésszerűen egy gyémánt kp-a alakzatban állt fel,mi pedig vonalban védekező kp-át állitottunk fel,kroos és ramos személyében.
A juve nem előrevágott labdákból kontrázott,hanem a kpán (középen!!) felpasszolt labdákból szépen és gyorsan hozta fel a labdát,mivel egy eltolt kp-a állt a rendelkezésükre,mélyen pirlo,jobbról balról marcisio és az új gyerek,előrébb meg vidal....nálunk ramos és kroos vonalban védekezett,elosztva a kpa szélességet,szélen isco és jamessel kiegészülve. A juve eltolt kp-ája lehetőséget adott a felpasszokra,mivel találhattak üres sávokat,területeket,és könnyen játszották át a mi vonalban helyezkedő védekező vonalunkat.....itt folyamatosan mentek a felfelé átjátszások,amiket CA nem vett észre,és nem reagálta le,itt taktikai hibát vétett,ebből tudott a juve felépiteni támadásokat és önbizalmat merített.....vissza kellett volna húzni kroost vagy ramost mélyre,és az eltolt vonalú kp-ra szintúgy egy több vonalas védekező terület fogást alakitani......és nem tudtak volna felpasszolni üresbe mozgó embereknek semmit.
Lásd az első gólunk. Isco helyén jött a felpassz,tevez üresen még rá is fordult a kapu felé,varane későn lépett ki(túl nagy táv a védők és a kp-a között) és tevez kitűnően lőtte el....sajnos iker pont morata elé paskolta,akinek még talán lőni sem kellett,csak beletenni a lábát.
Lehet ott pepézni,de köze nem volt hozzá,jól helyezkedett,morata kivülről vonalban állt,semmit sem tehetett ilyen kis idő alatt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 6., szerda 21:36
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 6., szerda 19:00
Ennyibol Isco is lehetne a ket ek mogott. Ha be lesznek tomorulve akkor oda gyorsabb es mozgekonyabb jatekos kell, foleg ezzel a taktival nem lesznek szelsok akik szethuznak a vedelmet. A te felallasod tul statikus lenne, nem lenne benne aki tudna egy varatlant huzni. Ja es ha Benzema bevetheto lesz, akkor nem is kerdeses, h inkabb a francia mint Csicsa. A mexikoinak hajtos hozza allasan kivul nincs semmi erzeke ehhez a jatekhoz....de ezt a hajtast is mar 30-40 percig birja max.kiserik írta:Viszont az Atma ellen pont ez volt a kp-s Ramos erőssége, hogy a felívelgetett labdákat elfejelte a csatárok elől. Előre tudom, hogy mindenki hülyének fog nézni, de én így állnék fel:Kerlon írta:4312
Benzema tkp Isco-James-Kroos előtt és CR meg Chicha robotol fenn. KP-s védekezés felesleges, mert átívelgetik és csak kontra lesz a részükről, szóval Ramos szerintem tök felesleges
Ramos-Kroos-Silva
--------James
---Chicha--CR7
Melós meccs lesz, ahol uralnunk kell majd a kp-t, még pedig fizikálisan. Láttuk a Zebrák nem mennek a szomszédba egy kis keménységért, így szerintem a James-Kroos-Isco kp súlytalan lenne.
És ami tegnap a legfontosabb volt szerintem, az hogy a játékosok közt is volt, aki lenézte az ellenfelet (pl Ramos) és ahogy wZoLee7 írja, miután bekezdett a Juve, csak néztek ki a fejükből, hogy kaka van. Ilyen telibesz@rok hozzáállással felállhat bárki, akkor sem megyünk semmire.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 6., szerda 18:15
Ezzel az a baj, hogy Ramos pont hogy nem azt csinálja. Meg, hogy állandóan átívelte Marcelo-nak, persze szarul... amikor mellette ott volt Carvajal...wZoLee7 írta:Nincs baj azzal ha Ramos a kp-n van, csak azt csinálja amiért ő ott van...védekezzen, tegye le a mellette állónak és kész. Ezekkel a hosszú magas passzokkal kikészítenek. De Marcelo beadásai is annyit érnek mintha én rugdosnám őket. Olyan volt a tegnapi meccs mintha beszartunk volna a Juvetól...ezen rohadt gyorsan változtatni kell, mert ha tegnap egy bayer-barca kaliberű csapat ellen hibáztak volna ennyit Pepéék, már az első meccsen eldőlt volna.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 6., szerda 18:07
Én ebből csak annyit vettem ki,hogy Ancelotti második bl győzelméhez a Milannal egy idegenbeli elődöntős vereségen át vezetett az út.adamzz írta:Visszatértünk kis hagyományunkhoz, miszerint szarul kezdjük az elődöntőt. Egy 2-1 nyilván nem egy rossz eredmény idegenben de amúgy csupa kíváncsiságból visszakerestem,hogy legutóbb elődöntőben ki ment tovább miután kikapott az első meccsen.
2007-ben a Milan egy 3-2-es Old traffordi vereség után hazai pályán lesimázta a MU-t. A vége 3-0. Nem ma volt.
Ráadásul ha nézzük a játék képét és azt,hogy a csapat milyen állapotban van..
Az ember reménykedik és bízik, aztán..
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. május 6., szerda 18:02
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 6., szerda 17:58
Viszont az Atma ellen pont ez volt a kp-s Ramos erőssége, hogy a felívelgetett labdákat elfejelte a csatárok elől. Előre tudom, hogy mindenki hülyének fog nézni, de én így állnék fel:Kerlon írta:4312
Benzema tkp Isco-James-Kroos előtt és CR meg Chicha robotol fenn. KP-s védekezés felesleges, mert átívelgetik és csak kontra lesz a részükről, szóval Ramos szerintem tök felesleges
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 6., szerda 17:50
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. május 6., szerda 17:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 6., szerda 17:33
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. május 6., szerda 14:52
Lehet, de Illarránál még feltűnőbb szerintem, hogy mennyire be tud szarni. Ramost meg mégegyszer nem akarom ott látni a kpn. Úgyhogy igazából meg vagyunk lőve, maximum Carlo matekozhat megint valamit, esetleg Varanet kipróbálhatja középen vagy ilyesmi, de szerintem ugyanúgy 4-4-2 lesz, Ramossal a kpn.Lucas szerintem már akkor bevizelne, mikor meglátja Vidalt meg a baltásgyilkos fejű Marchisiot a játékoskijáróban.A pályán meg csak simán elszórná a lasztit. Egy spanyol kiscsapat ellen sem bírt rendes passzokkal operálni, illetve játékban lenni, a juve kp-ja ellen aztán meg pláne halott lenne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 6., szerda 14:51
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 6., szerda 14:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 6., szerda 14:26
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2015. május 6., szerda 14:19
Én a Casillas - Marcelo, Pepe, Ramos, Arbeloa - Isco, Kroos, Illarramendi - C. Ronaldo, Chicharito, James kezdővel támadnék, aztán jöhet a megfáradt Juve ellen csodaKarim meg csodaBale az 55.-60. perc körül, ha nagyon kell.A visszavágóra
Dani, Ramos, Varane, Coentrao, James, Kroos, Isco, BBC.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 6., szerda 14:09
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 6., szerda 13:28
Jelenlévő fórumozók: 41 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem