értelek, és szted van benne igazság? a pesszimista ember, pont azért pesszimista, mert képes hagyatkozni ilyen dolgokra. szóval hülyeséget nem írtam, pláne nem annyira, h "ez érv" hsz-el röhögő fej kíséretében legyintsünk. én pusztán arról beszéltem, h miért lehet pesszimizmus, egy szóval sem mondtam, h majd ezért esnénk ki vagy ilyesmi.Én mondtam hogy érv.A pesszimizmusod mellett.
de ne fektess már ilyen nagy súlyt neki, komolyan kár volt beleírnom.Ha úgy megy neki,hogy úgysem,meg soha,meg hogy pár éve sem,stb...
nem azt mondtam, h így megy neki a csapat, pontosan tudom, h ez nem így működik, ezen hozzászólásom második mondatára hivatkoznék ide is. puszta megállapítás volt, semmi több.
így van, ez pedig az optimista ember ismérve, azok akik kapaszkodnak.3;Rémlik valami 2014-ből,a BL döntőből.
szóval nincs itt probléma sztem.

én csak azért írtam, mert ugyanúgy bl cím után találkoztunk velük az elődöntőben, a címvédés előtt egy lépéssel és ugyanúgy le lettek írva, mint most.Én azt nem értem,hogy 2003-at miért negatív példaként hozzátok fel...