- Nincs még egy olyan klubvezető/elnök/tulajdonos, aki ennyire belepofázik a csapat életébe. Ha van egy rossz kimenetelű meccs, akkor Perez már ugat a sajtóban, hogy ez hibás döntés volt, az hibás döntés volt. Ultimátumokat ad játékosoknak edzőknek. Kezdőkbe magyaráz bele (igen, aki olvas híreket, az tisztában van vele, hogy pl Bale kezdetése Perez "parancsa", de én ugyan ennek tudom be Iker szereplését is). 2 féle edző taktikája van Pereznek: vagy leültet egy középszert, aki a bábja, eredmények persze így nem nagyon jönnek és kirúgja, vagy igazol egy profit, akinek viszont nem engedi, hogy dolgozzon, mindig belemagyaráz mindenbe, így előbb utóbb ezek lelépnek. Azt nem tudom miért nem teszi már le az edzői vizsgát és ül le ő maga a padra.
- Pihentetések: a La Liga a legerősebb bajnokság. A legnagyobb harc itt van a bajnoki címért, a pontvesztés szinte megengedhetetlen, emellett elvárható a 3 fronton való helytállás. A csere padunk viszont zéró. Igen, zéró, a kis csapatok ellen is. Betonkezdő by Perez: Iker-Carvajal-Pepe-Ramos-Marci-Modric-Kroos-James-Bale-Benzema-CR. Padon:
- Isco: minőségi kezdő szintű játékos: pipa
- Chicha: középszint, most hajt, küzd, de emlékszem volt nem egy olyan meccse, ahol rendesen kikezdte az itteni közönség is. Padra nem rossz, pótolja is Benzemát úgy ahogy: pipa.
- Illarra: középszint alja, nem Real szint. Önbizalom hiányos alibi játékos, aki mindemellett saját kapura veszélyes azon a poszton, ami a mostani játékunk motorja, alfája és omegája: mínusz
- Khedira: ismerjük, sokat volt sérült, majd nem akart hosszabbítani. 100%, hogy Perez száműzte a lelátóra teljesen jogosan, de a pótlása elmaradt: mínusz.
- Silva: télen jött, vészmegoldás. Itt jönnek a nagyokosok, hogy Carlo kérése volt. Én nem hinném. Vagyis nem 100%-osan őt akarta, csak egy kp-st, Perez meg szállította az egyébként is kinézett aktuális brazil kp-s sztárocskát. Carlo kipróbálta, de csalódott benne. Pihentetésre jó, néha használja is, de inkább: mínusz.
- védelemmel nincs különösebb probléma, az hogy Arbeloa kevés, Coentrao meg mindig sérült mindenki számára világos.
Világosan látszik, hogy 2 normális játékos ül a padon a védelemtől fölfelé. Ez kevés, nagyon kevés.
Sajnos és kezdek azon a szinten lenni, hogy Pereznek több a negatív hatása a csapatra, mint a pozitív.