Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 10., vasárnap 10:24

Megint itt ez a Carlo téma. Nálam a fő hibás Perez. Okok:

- Nincs még egy olyan klubvezető/elnök/tulajdonos, aki ennyire belepofázik a csapat életébe. Ha van egy rossz kimenetelű meccs, akkor Perez már ugat a sajtóban, hogy ez hibás döntés volt, az hibás döntés volt. Ultimátumokat ad játékosoknak edzőknek. Kezdőkbe magyaráz bele (igen, aki olvas híreket, az tisztában van vele, hogy pl Bale kezdetése Perez "parancsa", de én ugyan ennek tudom be Iker szereplését is). 2 féle edző taktikája van Pereznek: vagy leültet egy középszert, aki a bábja, eredmények persze így nem nagyon jönnek és kirúgja, vagy igazol egy profit, akinek viszont nem engedi, hogy dolgozzon, mindig belemagyaráz mindenbe, így előbb utóbb ezek lelépnek. Azt nem tudom miért nem teszi már le az edzői vizsgát és ül le ő maga a padra.

- Pihentetések: a La Liga a legerősebb bajnokság. A legnagyobb harc itt van a bajnoki címért, a pontvesztés szinte megengedhetetlen, emellett elvárható a 3 fronton való helytállás. A csere padunk viszont zéró. Igen, zéró, a kis csapatok ellen is. Betonkezdő by Perez: Iker-Carvajal-Pepe-Ramos-Marci-Modric-Kroos-James-Bale-Benzema-CR. Padon:
- Isco: minőségi kezdő szintű játékos: pipa
- Chicha: középszint, most hajt, küzd, de emlékszem volt nem egy olyan meccse, ahol rendesen kikezdte az itteni közönség is. Padra nem rossz, pótolja is Benzemát úgy ahogy: pipa.
- Illarra: középszint alja, nem Real szint. Önbizalom hiányos alibi játékos, aki mindemellett saját kapura veszélyes azon a poszton, ami a mostani játékunk motorja, alfája és omegája: mínusz
- Khedira: ismerjük, sokat volt sérült, majd nem akart hosszabbítani. 100%, hogy Perez száműzte a lelátóra teljesen jogosan, de a pótlása elmaradt: mínusz.
- Silva: télen jött, vészmegoldás. Itt jönnek a nagyokosok, hogy Carlo kérése volt. Én nem hinném. Vagyis nem 100%-osan őt akarta, csak egy kp-st, Perez meg szállította az egyébként is kinézett aktuális brazil kp-s sztárocskát. Carlo kipróbálta, de csalódott benne. Pihentetésre jó, néha használja is, de inkább: mínusz.
- védelemmel nincs különösebb probléma, az hogy Arbeloa kevés, Coentrao meg mindig sérült mindenki számára világos.
Világosan látszik, hogy 2 normális játékos ül a padon a védelemtől fölfelé. Ez kevés, nagyon kevés.

Sajnos és kezdek azon a szinten lenni, hogy Pereznek több a negatív hatása a csapatra, mint a pozitív. :-(

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 6., szerda 13:31

Nálam Carlo hétvégén és szerdán újra vizsgázik...ha mindkét meccsen feltolja a "gálakezdőt" akkor rohadt pipa leszek...de hozzáteszem, ha mindkét meccset elveszítjük, nálam akkor is maradna még egy évet...senkinek sem hiányzik egy újabb edzőkeringő...

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2015. május 6., szerda 11:53

A keret olyan, amilyen. Ebben is van hibája az edzőnek, ha ő kérte ezeket az embereket akkor azért, ha meg nem tiltakozott elég hevesen egyesek ellen, akkor azért. De most ez van és kész, nézzük miből lehet főzni:

Casillas helyett már régen Navast kellene folyamatosan védetnie, Ancelotti vagy vak, vagy gyáva, de egy mínusz az edző mellé.

Varane már rég állandó kezdő kellene, hogy legyen, Ramos és Pepe meg forma, ill. taktika alapján kellene, hogy váltsák egymást.

Marcelo rossz forma ellenére is játszik, nem értem miért...

Illarramendit játszatni kellene ameddig nincs Modric.

Bale nálam fix pados, max. utolsó 15-20 percre dobnám be, hogy szétfussa az elfáradt védelmeket.

Chicharito ameddig nincs Benzema fix kezdő, és benzema felépülése után is játszatnám 15-20 percekre, kupában pedig folyamatosan. Ja, megtartanám jövőre is, több játéklehetőséggel.

Tehát a jelenlegi kerettel ezt lehet kezdeni, sokra nem megyünk vele, de egyértelmű hibának tartom, hogy nem veszi észre Ancelotti Bale, Marcelo rossz formáját, valamint hibájának tartom a rotálás elmaradását, a cserék rossz alkalmazását.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 6., szerda 5:49

Abban igaza volt Kerlonnak, h a kp-n kell jatszatni Ramost, mert inkabb ott adja el a labdakat mint a vedelemben. Mar kozeliti az Adidas csucs labda eladasi statisztikait. :mrgreen:
Egyertelmu, h Varanenak kezdenie kell! Meg igy is a legstabilabban jatszott az eddigi meccseken, h volt par hibaja.
Lehet, h eretnekseggel vadoltok, de lassan meg kell talalni Varane parjat a vedelemben. Ramos mentalisan nagyon vissza esett, ha Casillast elovesszuk, h evrol evre esek vissza a teljesitmenye, akkor ez Ramosra is igaz. Ezzel nem azt mondom, h az egesz eves teljesitmenye kuka, de mindig van egy hosszabb periodus amikor idegrendszere felmondja a szolgalatot. O is lejt menetben van. Nem tudom, h jelenleg ki a kovetkezo nagy spanyol kozephatved, de ra kell repulni.
Pepe jo lesz kiegeszitonek, Ramost pedig, ha meg nem hosszabitottunk vele, akkor inkabb ne is tegyuk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 6., szerda 1:11

sonic írta:Meccs elott probaltam kitalalni hogy mi ertelme Ramosnak a kp-n, mi az amit o ott csinalni fog, aztan arra jutottam hogy talan (?) majd Pirlot semlegesiti. De Pirlo vigan osztogatott, szoval...
Ramos is osztogatta a labdákat... a szurkolóknak. :mrgreen:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 6., szerda 0:58

CS0ki írta:Hogy Bale a pályán maradhatott ennyi ideig...arra már tényleg nem tudok mit mondani.
En arra sem hogy Ramos azon a poszton tolta vegig a meccset. Hihetetlen hogy meg akkor sem valtoztatott Ancelotti mikor mar egyertelmuen latszott hogy mennyire elveszett otlet volt. Meccs elott probaltam kitalalni hogy mi ertelme Ramosnak a kp-n, mi az amit o ott csinalni fog, aztan arra jutottam hogy talan (?) majd Pirlot semlegesiti. De Pirlo vigan osztogatott, szoval...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 6., szerda 0:44

Ezt Carlo szabta el.

Ramos egyszer nagy húzás volt,az akkor oda az Atleti ellen tőkéletes volt,de ma ezzel átadtuk a kp-t a juvénak.

Coentrao-t nem is értem miért nem kezdett,megvoltam róla győződve,hogy itt a biztonságra fogunk rámenni.2ik hibapont.

Bale... Az még oké hogy kezdő mert miért ne,de hogy képes volt fenthagyni 85 percig... -1 emberrel toltunk végig egy Bl odavágót.

120% kell és akkor meglehet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 6., szerda 0:37

Eszembe nem jutna kihagyni varane-t a visszavágón... Itt is az egyik nagy fegyverük volt a kontra, akkor pláne az lesz, Tevez oda-vissza lefutja ramost és Pepét is. Pepét hagynám ki, mert Ramos szögleteknél jól használható támadásban.

Ezt a Ramos középpályán dolgot meg csúnyán benézte Ancelotti...Atletico ellen adta magát, mert lehetett tudni, hogy az nagyon speciális meccs lesz, de még ott is csak mérsékelten működött szerintem. De ahol egy középpályásnak középpályás feladatai vannak, ott Ramosnak annyi.

Hogy Bale a pályán maradhatott ennyi ideig...arra már tényleg nem tudok mit mondani.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 5., kedd 23:45

R.M.C.F írta:Pepe-ramos kell középen,igen,stabil,kemény védelem. Jó hogy varanet sokan imádják,mert tényleg jó,de még nem ér fel egyik "öreggel" sem.
Mennünk kell az eredményért,de nem észnélkül,ezt sajnos itt elkurtuk,mégpedig nagyon. Innen most nehéz lesz,meglehet,de nehezebb még a döntőnél is.....ezt komolyan mondom.
Pepe lassú, körülményes. Emberfogás rögzített szituknál még megy, meg amikor elé ívelik a labdát, de amikor átrúgják felette már csak kapkodja a csülkeit. Labdával meg bizonytalan. Ősztől alap a Varane - Ramos, Pepe 3. ember.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 5., kedd 23:29

Pepe-ramos kell középen,igen,stabil,kemény védelem. Jó hogy varanet sokan imádják,mert tényleg jó,de még nem ér fel egyik "öreggel" sem.
Mennünk kell az eredményért,de nem észnélkül,ezt sajnos itt elkurtuk,mégpedig nagyon. Innen most nehéz lesz,meglehet,de nehezebb még a döntőnél is.....ezt komolyan mondom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 5., kedd 23:19

PEEtör írta:Amúgy ha a visszavágón nem a Ramos-Pepe belső kettős kezd, akkor szerintem harangoztak. A Juve elég rendesen képes betalálni Tevez és Morata révén, a legnagyobb összhang kell majd oda és szembeötlő, hogy Pepe és Ramos egyik, vagy másik nélkül mennyivel bizonytalanabb. Varane kizárva innen.

Középre meg oldja meg valahogy.
Én most már előre félek, ha Ramos megint hozza az "okos" énjét, mint mondjuk szombaton, na akkor reszeltek. Szóval előre félek, hogy akármekkora topvédők, ha szar napot fognak ki és balfaszkodnak össze-vissza. Viszont Varane-t most én is kihagynám, túl nagy kockázat lenne szerintem.

Középre meg bassza be Khedirát vagy Lucas Silvát, szarom le. De középpályás legyen ott, ne védő...

Egyébként tök jó, most már azért kell izgulnunk, hogy jó napot fogjanak ki a játékosok. :lol: Mert lehet hétvégi bajnokin oktatnak, aztán hét közben meg suttyóskodnak.

Andrew Dawn
Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2015. május 5., kedd 23:12

Lehet rossz az időzítés, de leírom a véleményemet.
Van 4 top kp-sotok, Modric,Kroos,Isco,James, 3 helyre. Akármennyire is kimeríthetetlen Perez pénze, nincs olyan (hülye) topjátékos, aki leülne a padra arra az esetre, ha véletlenül lesérülne valaki. Játékok úgy vannak megcsinálva,hogy folyamatosan rotálni kelljen a csapatot, a valóságban senki sem szeret a padon ülni. Igaz, hogy a sok meccs fárasztja az embereket, de az is hozza csúcsformába őket. Ha folyamatosan rotálna Ancelotti, akkor senki se lenne csúcsformában (bár amit idén csinált az meg a másik véglet).
Általános tudnivaló, gondolom mindenki tudja,azért rakom spoilerbe:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Általánosságban ki lehet jelenteni,hogy egy játékos kb. 6hétig van csúcsformában, aztán leenged valamennyire.Ezt a formát a folyamatos játék hozza meg, valamint akkor következik be, amikor a heti edzések túlnyomóban nem kondiból állnak.
Egy szó mint száz, nem érzem Perez hibájának a középpálya karcsúságát, inkább az a gond, hogy ott sok olyan emberetek van, akivel egyáltalán nem számoltok (akkor meg minek?). Valamint Xabi most nagyon jó lenne, megelégedne a maga kevés játékidejével, viszont hozná a kötelezőt...
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 5., kedd 23:12

Amúgy ha a visszavágón nem a Ramos-Pepe belső kettős kezd, akkor szerintem harangoztak. A Juve elég rendesen képes betalálni Tevez és Morata révén, a legnagyobb összhang kell majd oda és szembeötlő, hogy Pepe és Ramos egyik, vagy másik nélkül mennyivel bizonytalanabb. Varane kizárva innen.

Középre meg oldja meg valahogy.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 5., kedd 23:08

Szóval nem tudott kit berakni. Az ember nagyjából egy kimeríthetetlen pénzeszközökkel rendelkező csapat élén áll. Erre idehoz egy Illaramendit 33 (+6ért) egy Lucas Silvat (14-ért) és a már itt lévő Khedirat sem használja még kapufának se! Ebből kettőt ő hozott, szóval a keret -3 fő, mert vagy képtelen felismerni ezen emberek erősségeit (már ha van nekik az árukon kívül) vagy rettentően félreismerte őket vagy Perez rakja össze a gárdát és intézi az igazolásokat, ő meg bólogató jános módjára asszisztál hozzá.
Illarát nem ő hozta.Pereznek a mániája volt hogy spanyolosítani kell és ő hozta el.
Lucast meg szerintem azért hozták el mert Modric nem úgy nézett ki,hogy felépül márciusra csak ezt nem mondták,meg akkor sérült le még plusszban James.
Szerintem.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 5., kedd 23:06

sonic írta:A mai Ramosnal? :ozil: Nezted te a meccset? Uristen, olyan rossz volt szegeny hogy nezni is fajdalmas volt.
Én nem is értem, hogy ezen így ki vannak akadva. Minden második labdája ellenfélhez (vagy taccsra) ment, rosszul helyezkedett, labdaszerzésben sem jeleskedett.. egyszerűen nem illik oda, nem feltétlenül az ő hibája, hogy szar volt ma, bár azért passzoláshoz nincs köze a posztnak.
Lehet, hogy Khedira egy falábú balfasz meg alibi, de legalább tud passzolni, és lehozott volna egy full átlagot. Ez egyértelműen nagy hiba volt, és gáz is, hogy ott van 3 középpályás a keretben, de Carlo csak egy kv-t rak oda...
Egyébként Illarra is olyan, hogy van szar meccse, van jó, lehet ma pont jót tolt volna, ki tudja.
PEEtör írta:Most ezt komolyan gondolod? Hogy ennél, amit ma Ramos letett, nem tudott volna Silva kivételével egyik sem lehozni többet, vagy legalább ugyanazt??? Nemár, kamu.
Szerintem még Silva is jobbat hozott volna.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 5., kedd 23:04

itt most Modric hiánya az ami borzasztóan kiütött...
Ez jól hangzik, de kétlem hogy ez ilyen egyszerű lenne. Ha lett volna Modrics, akkor Pepe meg Varane nem hozták volna le életük egyik legszánalmasabb meccsét? Vagy Marcelo beadásai pontosabbak lettek volna? Ramos nem adott volna mennyei szintű passzokat ha van Modrics (jó ez mondjuk esélyes)... Nem Modric hiánya miatt volt szar minden egyes játékosunk. Nyilván hiányzott, de itt ma nem osztott nem szorzott hogy van-e, egyszerűen fejben valahol máshol volt az összes.
még egyszer leírom. Illarra, Silva, Khedira. Melyik hozott le egyszer is jobb teljesítményt mint most Ramos ott középen?
A mai Ramosnál Nagy Sanyi a megye háromból jobb teljesítményt nyújtott volna.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 5., kedd 23:03

Nem tudom en elvarnam egy edzotol hogy ilyenkor valamit tudjon kitalalni. Akar meccs kozbe ha latja hogy valami nem jo.
sajnos abban a helyzetben vagyunk, ha a meccs előtt nem tud vmit húzni az olasz, akkor meccs közben sem fog
jó ez az "edző egy bábu" duma, de egyszerűen nem lehet mit csinálni a helyzettel, ebben a helyzetben, ennyi idő alatt nem lehet egy teljesen új szisztémát megtanulni hibamentesre
nyilván apró változtatásokat lehet eszközölni, amit meg is tett, de sajnos nem jár eredménnyel
ráadásul a használható játékosok lassan már teljesen kifulladnak

ezt részben saját magának, részben a vezetőségnek is köszönheti
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 5., kedd 23:03

BLaZE írta:még egyszer leírom. Illarra, Silva, Khedira. Melyik hozott le egyszer is jobb teljesítményt mint most Ramos ott középen?
egyszerűen az volt a gond, amit nem volt nehéz észrevenni, hogy Kroos fáradt és képtelenek vagyunk koncentrálni az egész meccsen. visszajöttünk a meccsbe de a félidő után mintha pályán se lettünk volna. hibát hibára halmoztunk.
A mai Ramosnal? :ozil: Nezted te a meccset? Uristen, olyan rossz volt szegeny hogy nezni is fajdalmas volt.

Valasz a kerdesre. Barmelyik a harombol hozott le ennel jobb teljesitmenyt.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 5., kedd 23:01

ezt én se értem, nem tudott volna kit berakni.
Csöppet idegbeteg vagyok, de hátha...

Szóval nem tudott kit berakni. Az ember nagyjából egy kimeríthetetlen pénzeszközökkel rendelkező csapat élén áll. Erre idehoz egy Illaramendit 33 (+6ért) egy Lucas Silvat (14-ért) és a már itt lévő Khedirat sem használja még kapufának se! Ebből kettőt ő hozott, szóval a keret -3 fő, mert vagy képtelen felismerni ezen emberek erősségeit (már ha van nekik az árukon kívül) vagy rettentően félreismerte őket vagy Perez rakja össze a gárdát és intézi az igazolásokat, ő meg bólogató jános módjára asszisztál hozzá.

Kettő. A kapuskérdést elkezdte megoldani Lopezzel, majd 180 fokos fordulat és Lopez lapátra került, Iker vissza a kapuba az ő általa igazolt Navas (10 millió) már átesett a hivatalos bemutatkozásán, ettől függetlenül a legelső mezét még Mari néninek nem kellett kimosnia. Itt is fennáll az eshetősége, hogy hőn szeretett elnököm keze van a dologban, de a helyzet ugyanaz, szó nélkül eltűrte.

A rozsdás bökőt a nyakamhoz merném tenni, hogy a második bajnoki versenyfutásában ismét a második helyen végez, a nullkilométeres LE-vel - egyesek szerint edző nélkül működő - katalánokkal szemben, legalább ez változatos. A kupából rég kihullottunk, szóval az legalább nem sok vizet zavart.

Kit hoznék? Jelenleg senkit, viszont ha kiesnék a Juventus ellen - b+ egy Allegri vezeti őket - akkor elég erősen elgondolkodnék, hogy Mr Ancelotti annyira tökéletes e ide.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 5., kedd 22:59

csabi87 írta:Szánalmasok vagytok. :lol:
Illara ma oktatott volna hát nem tudjátok bakker? :lol: :salute:

Mivel nézte be?Mit kellett volna csináljon?
Lassú Illara az tény, de azért nem hiszem el, hogy nem mozgott volna otthonosabban a kp-n, mint Ramos. Itt még a Ramos berobban dolog is halott volt, mert nem az Atmával játszottunk. Ramost Varane helyére, Illarra-Varane csere.
Vagy mondjuk Coentraoval a védelmet megerősíteni. Vagy Balet lehozni. Vagy inkább szólni neki, hogy segítsen be a kpn. Vagy akkor csak Bale helyére Illarrat.

De nem én kapok milliókat, neki kéne valamit húzni, de ez rohadt szar volt így, szerintem nem csalt a szemem. De oké, hagyjuk így, aztán hátha szerencsénk lesz, mert visszavágón ha így marad, ugyanígy nem lesz kp-nk.

És talán egy szóval nem írtam, hogy adjunk el mindenkit, sőt kiemelten még Carlot sem küldeném el, illetve kiesésről sem beszéltem, de a jó kurva éltebe hogy egyből támadni meg ekézni kell a másikat, és kiforgatni a ki nem mondott szavait. Éljen a normális fórumozás!
még egyszer leírom. Illarra, Silva, Khedira. Melyik hozott le egyszer is jobb teljesítményt mint most Ramos ott középen?
egyszerűen az volt a gond, amit nem volt nehéz észrevenni, hogy Kroos fáradt és képtelenek vagyunk koncentrálni az egész meccsen. visszajöttünk a meccsbe de a félidő után mintha pályán se lettünk volna. hibát hibára halmoztunk.
Most ezt komolyan gondolod? Hogy ennél, amit ma Ramos letett, nem tudott volna Silva kivételével egyik sem lehozni többet, vagy legalább ugyanazt??? Nemár, kamu.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Vissza: