Casillas-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo; James-Isco-Kroos-Bale; Benzema-Ronaldo. talán ezt küldeném fel a visszavágóra

+1Mivel már a múltkori meccsen is totál homály volt ott, így nem értettem...ha a közepe nincs rendben, akkor semmi nincs rendben.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 6., szerda 8:33
+1Mivel már a múltkori meccsen is totál homály volt ott, így nem értettem...ha a közepe nincs rendben, akkor semmi nincs rendben.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 6., szerda 8:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 6., szerda 8:28
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. május 6., szerda 8:23
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 6., szerda 8:19
igen, és mindenki úgy akarta a 4-4-2-t, hogy Modric helyén Ramos játsszon, elől pedig Bale legyen a csatárÉrdekes, mindenki a 4-4-2-őt követelte, most hogy megkaptuk egyből Carlo a hibás![]()
megkaptuk egyből Carlo a hibás
most akkor te melyik oldalon vagy?em ezzel a 11-el kellett volna kiállni,
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 6., szerda 8:04
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 6., szerda 8:00
HozzászólásSzerző: pavel » 2015. május 6., szerda 7:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 6., szerda 6:35
Ennyi... mindenki látja, csak nálunk a két okos nem...numberone1 írta:„Bale egyszer sem próbálta meg megverni az emberét, mindig csak beadott és beadott, a Juventus védői pedig könnyedén elfejelték ezeket az íveléseket. Korántsem elég jó, amit nyújtott. Egyébként nem tízen voltak, hanem kilencen, Sergio Ramos még Bale-nél is rosszabb volt, rettentő gyengén futballozott” – vélekedett Paul Scholes.„Nagyon nehezen lehet egy ilyen nagy meccset megnyerni, amikor gyakorlatilag tíz emberrel küzdesz. Most pedig ez történt, Gareth Bale az égvilágon semmit sem nyújtott. Mondhatjuk, hogy elveszítette az önbizalmát, de ma mindig a könnyű utat választotta. Azért van a Real Madridnál, hogy bátran felvállalja az egy az egy elleni küzdelmeket. Ma inkább visszafordult ezekből. A társai biztosan nem örültek ennek” – kritizált Keane.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 6., szerda 2:22
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 6., szerda 2:17
„Bale egyszer sem próbálta meg megverni az emberét, mindig csak beadott és beadott, a Juventus védői pedig könnyedén elfejelték ezeket az íveléseket. Korántsem elég jó, amit nyújtott. Egyébként nem tízen voltak, hanem kilencen, Sergio Ramos még Bale-nél is rosszabb volt, rettentő gyengén futballozott” – vélekedett Paul Scholes.
„Nagyon nehezen lehet egy ilyen nagy meccset megnyerni, amikor gyakorlatilag tíz emberrel küzdesz. Most pedig ez történt, Gareth Bale az égvilágon semmit sem nyújtott. Mondhatjuk, hogy elveszítette az önbizalmát, de ma mindig a könnyű utat választotta. Azért van a Real Madridnál, hogy bátran felvállalja az egy az egy elleni küzdelmeket. Ma inkább visszafordult ezekből. A társai biztosan nem örültek ennek” – kritizált Keane.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 6., szerda 1:11
Ja. Tizenegyesekkel. Amíg bírtuk szuflával, addig momentumok nem volt. Máig nem értem Pepe birkózását, amiből 2-1-re, és ezzel hosszabításra hozta a Bayern. Utána már ők domináltak. Mindegy.petiamadridista írta:hát az a meccs után a döntőben voltak...
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 6., szerda 1:06
Így van, ATMA ellen bejött. Vagy több góllal kell nyerni, az is jó.sonic írta:Szoval ha nem nyerunk akkor se, ha nyerunk akkor se. Akkor dontetlent kell jatszani mindig az elso meccsen. Nincs mas ut...
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 6., szerda 0:50
Szoval ha nem nyerunk akkor se, ha nyerunk akkor se. Akkor dontetlent kell jatszani mindig az elso meccsen. Nincs mas ut...András93 írta:Fordítva sem. Ha mi nyerünk első meccsen 2-1-re, 3-2-re, nem nagyon jutunk tovább. Juve, Bayern meg tipikusan azok akik igen.
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 6., szerda 0:48
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 6., szerda 0:32
Utánanéztem, tényleg baszki, 2002-ben volt utoljára ilyen.Egyszerűen... bíznék én, de rohadtul nem olyan a csapatunk.
Tegye már fel a kezét aki emlékszik arra, hogy utoljára!!! mikor fordítottunk meg BL párharcot...
Nekem 2002 dereng, a Bayern ellen a negyeddöntőben... talán.. (2-1ről otthon lett 2-0...)
A Madridban valahogy nincs meg ez a.. tűz, vagy ez a mentális erő.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. május 6., szerda 0:16
hát az a meccs után a döntőben voltak...De, szétszedtük, sehol sem voltak.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 6., szerda 0:15
De tényleg így van, nem vagyunk jók ebben. Fordítva sem. Ha mi nyerünk első meccsen 2-1-re, 3-2-re, nem nagyon jutunk tovább. Juve, Bayern meg tipikusan azok akik igen.petiamadridista írta:A 90-10eket nem én írtam, én előre féltem ettől a mai meccstől.
Egyszerűen... bíznék én, de rohadtul nem olyan a csapatunk.
Tegye már fel a kezét aki emlékszik arra, hogy utoljára!!! mikor fordítottunk meg BL párharcot...
Nekem 2002 dereng, a Bayern ellen a negyeddöntőben... talán.. (2-1ről otthon lett 2-0...)
A Madridban valahogy nincs meg ez a.. tűz, vagy ez a mentális erő.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 6., szerda 0:12
kiegészíteném azzal, hogy ha nem lépünk oda, nem támadjuk meg, nem előzzük meg, nem próbáljuk szerelni, akkor ez van belőle, sztem 10-ből 10 felpasszolt labdát könnyedén meg tudott tartani.Realista24 írta:Egyébként le a kalappal Morata előtt, fejlődött. Persze kicsit felnagyítja a teljesítményét a mi sutaságunk, de elismerem a teljesítményét.
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 6., szerda 0:10
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem