Csöppet idegbeteg vagyok, de hátha...ezt én se értem, nem tudott volna kit berakni.
Szóval nem tudott kit berakni. Az ember nagyjából egy kimeríthetetlen pénzeszközökkel rendelkező csapat élén áll. Erre idehoz egy Illaramendit 33 (+6ért) egy Lucas Silvat (14-ért) és a már itt lévő Khedirat sem használja még kapufának se! Ebből kettőt ő hozott, szóval a keret -3 fő, mert vagy képtelen felismerni ezen emberek erősségeit (már ha van nekik az árukon kívül) vagy rettentően félreismerte őket vagy Perez rakja össze a gárdát és intézi az igazolásokat, ő meg bólogató jános módjára asszisztál hozzá.
Kettő. A kapuskérdést elkezdte megoldani Lopezzel, majd 180 fokos fordulat és Lopez lapátra került, Iker vissza a kapuba az ő általa igazolt Navas (10 millió) már átesett a hivatalos bemutatkozásán, ettől függetlenül a legelső mezét még Mari néninek nem kellett kimosnia. Itt is fennáll az eshetősége, hogy hőn szeretett elnököm keze van a dologban, de a helyzet ugyanaz, szó nélkül eltűrte.
A rozsdás bökőt a nyakamhoz merném tenni, hogy a második bajnoki versenyfutásában ismét a második helyen végez, a nullkilométeres LE-vel - egyesek szerint edző nélkül működő - katalánokkal szemben, legalább ez változatos. A kupából rég kihullottunk, szóval az legalább nem sok vizet zavart.
Kit hoznék? Jelenleg senkit, viszont ha kiesnék a Juventus ellen - b+ egy Allegri vezeti őket - akkor elég erősen elgondolkodnék, hogy Mr Ancelotti annyira tökéletes e ide.