Lassú Illara az tény, de azért nem hiszem el, hogy nem mozgott volna otthonosabban a kp-n, mint Ramos. Itt még a Ramos berobban dolog is halott volt, mert nem az Atmával játszottunk. Ramost Varane helyére, Illarra-Varane csere.csabi87 írta:Szánalmasok vagytok.![]()
Illara ma oktatott volna hát nem tudjátok bakker?![]()
Mivel nézte be?Mit kellett volna csináljon?
Vagy mondjuk Coentraoval a védelmet megerősíteni. Vagy Balet lehozni. Vagy inkább szólni neki, hogy segítsen be a kpn. Vagy akkor csak Bale helyére Illarrat.
De nem én kapok milliókat, neki kéne valamit húzni, de ez rohadt szar volt így, szerintem nem csalt a szemem. De oké, hagyjuk így, aztán hátha szerencsénk lesz, mert visszavágón ha így marad, ugyanígy nem lesz kp-nk.
És talán egy szóval nem írtam, hogy adjunk el mindenkit, sőt kiemelten még Carlot sem küldeném el, illetve kiesésről sem beszéltem, de a jó kurva éltebe hogy egyből támadni meg ekézni kell a másikat, és kiforgatni a ki nem mondott szavait. Éljen a normális fórumozás!
Most ezt komolyan gondolod? Hogy ennél, amit ma Ramos letett, nem tudott volna Silva kivételével egyik sem lehozni többet, vagy legalább ugyanazt??? Nemár, kamu.még egyszer leírom. Illarra, Silva, Khedira. Melyik hozott le egyszer is jobb teljesítményt mint most Ramos ott középen?
egyszerűen az volt a gond, amit nem volt nehéz észrevenni, hogy Kroos fáradt és képtelenek vagyunk koncentrálni az egész meccsen. visszajöttünk a meccsbe de a félidő után mintha pályán se lettünk volna. hibát hibára halmoztunk.