https://www.youtube.com/watch?v=cXpEa52pwDk&sns=fb
Tényleg erre van igény manapság?

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 5., kedd 20:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 20:02
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. május 5., kedd 19:30
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 5., kedd 17:50
Biztos nincs is neki, mert a Google se dobja kidanianevem írta:Azért ez nem is olyan egyszerű.Mi a szekrény ellentéte?
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 5., kedd 17:47
Azért ez nem is olyan egyszerű.A minden szekrény barna mondat tagadása 2 pontért az nagyon megnevettetett.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 5., kedd 17:43
vagy gépfegyvertcsabi* írta:ezért kell csúnya cipőt venni
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 5., kedd 17:40
ezért kell csúnya cipőt venniziro4vr írta: Lemegy gyepre, kis joga bonito, jönnek a brazil gyerekek és elmennek focizni a cipőjében.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 5., kedd 17:30
A, Van olyan szekrény amelyik nem barna'shutterisland írta:várjá'.![]()
egy szekrény sem barna ?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 5., kedd 17:29
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 5., kedd 17:26
Hát én ahogy ránéztem, egyből mondtam, hogy aki konyít a matekhoz, annak ez 90% fölött lesz. Akik mérnökire mennek tovább, azoknak jól is sikerült. Én megelégedek a kb. 50%-ommalsebydani írta: Nem is értem a felháborodást a neten de komolyan, bele néztem , hogy mik voltak, hát én egyáltalán nem gondolom, hogy nehéz lenne. Az meg, hogy vannak benne olyan dolgok amik nem voltak egy ideje meg nem gyakoriak, hát basszus egy érettségiben legyen már nehezebb feladat is ne csak összeadás kivonás.A minden szekrény barna mondat tagadása 2 pontért az nagyon megnevettetett.
Mondjuk tudjuk, hogy minden évben az aktuális a valaha volt legnehezebb dolog a világom
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 5., kedd 17:25
várjá'.A minden szekrény barna mondat tagadása 2 pontért az nagyon megnevettetett.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 5., kedd 17:22
Nem is értem a felháborodást a neten de komolyan, bele néztem , hogy mik voltak, hát én egyáltalán nem gondolom, hogy nehéz lenne. Az meg, hogy vannak benne olyan dolgok amik nem voltak egy ideje meg nem gyakoriak, hát basszus egy érettségiben legyen már nehezebb feladat is ne csak összeadás kivonás.Ferencváros írta:Gyerekek, nagyon easy volt ez a matek![]()
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 5., kedd 17:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 5., kedd 16:43
Lemegy gyepre, kis joga bonito, jönnek a brazil gyerekek és elmennek focizni a cipőjében.csabi* írta:lemész gyepre, kis joga bonito, futsz 2 kört és elmész focizni
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 5., kedd 16:33
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. május 5., kedd 16:27
korrekt.én úgy járattam be hogy elmentem benne kutyátsétáltatni.
hazajöttem és takaríthattam le mert mert egy kurva nagy kutya szarba léptem.![]()
ettől nem tartok .rácseppentett egy kis fekete abszintot tartalmazó koktél és nem jött ki.
hát én már jó pár embertől halottam sőt neten is olvastam róla..ezeket nem is értem őszintén szólva, én még nem hallottam ilyenről
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 5., kedd 16:19
én úgy járattam be hogy elmentem benne kutyátsétáltatni.kupak17 írta:gyerekek azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy ki hogyan szokta bejáratni új foci cipőjét?![]()
halottam olyat h az egész csukát vízbe tenni majd úgy fel venni, vagy csak a zokni legyen vizes..![]()
kinek melyik módszer jött be a legjobban?
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. május 5., kedd 16:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 5., kedd 13:16
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 5., kedd 13:00
igazi fgy, akaratgyenge személy lehet. nincs annyi kitartás benne, hogy benn marad és ha kettesre nem is tudja akkor legalább szóbelire eljusson.ziro4vr írta:Lehet ment a hasa csak...![]()
Amúgy nem bánom, az ilyen ne is kapjon papírt, mateknál legalább nincs meg a lehetőség, hogy a jószívű tanár átengedje a bukdácsoló hülyegyereket.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem