tostao írta:Isco Modrić helyén fog játszani. Ennek két útja van:

Hagyjuk már. Modric posztjától előrébb van Isco, ráadásul a horvát jobb nála, ha már feltétlen össze akarod vetni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 23., vasárnap 17:23
tostao írta:Isco Modrić helyén fog játszani. Ennek két útja van:
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 23., vasárnap 17:16
Kéne előre Böde Dani,mi?morientes írta:Hát akkor marad a fradi...velük biztos nincs ilyen megállapodás...habár...
HozzászólásSzerző: tostao » 2013. június 23., vasárnap 17:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 23., vasárnap 16:58
Hát nemtom hogy érezhette magát "El Nino" azon a nászúton,de rúgott neki négyet...Velük is van. A kapusuk, vagy ki a tököm Torresnek volt a nászútszervezője, és anno még azt mondta Torresnek, hülye ha nem a Realba megy.... :mrgreen:
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 23., vasárnap 16:36
morientes írta:A tahiti válogatottal asszem...amúgy van még olyan klub akikkel nem kötöttünk valamilyen egyezséget idén? :D![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 23., vasárnap 16:13
Július 13-án.tubatibi írta:Készülünk ajánlatot tenni Kondogbiáért? Vagy célpontban van?Mutatkozik rá olyan esély,hogy az U-20as Világbajnokság utáni 1-2 hétben bejelentjük?
OFF: Mikor van vége az U-20as Világbajnokságnak??
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 23., vasárnap 16:01
Azt kell mondjam, hogy sajnos ma ez a realitás! Minden nagyobb klub igyekszik megtartani az értékeit addig, amíg csak lehet; az elmúlt évtizedben hihetetlen, hogy mekkora verseny alakult ki a klubok között, már régen nem olyan egyszerű az átigazolási piac királyának lenni, mint 10-12 évvel ezelőtt! Így ha valami komolyat akarunk alakítani, domborítani türelmesnek kell maradni és szépen ki kell várni a sorunkat, amíg alkalmas nem lesz rá az idő, avagy időben eszmélni és helyesen cselekedni (lsd. Pogba, Vidal)! Egyébként semmi baj nincs ezekkel a gentlemen's agreement-ekkel (sőt), amíg mind2 fél kölcsönösen és valóban úriemberként állja a szavát, igaz Neymar papa?!?amúgy van még olyan klub akikkel nem kötöttünk valamilyen egyezséget idén?
Több portál szerint is érdeklődünk a fiatal francia iránt, pont ma olvastam valahol, hogy Zizou is figyelemmel követi a játékost (de nála nem prioritás egyelőre még), ettől függetlenül a legnagyobb támogatója pont Perez papa, akit lenyűgözött a csoki középpályás, de elvileg minden Ancelottin és a kívánságán múlik majd! Más vélemények szerint Casemiro érkezése picit megnehezítheti az átigazolását, meglátjuk!Madridronie vagy Realista24,esetleg más aki tudja.
Készülünk ajánlatot tenni Kondogbiáért?
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 23., vasárnap 15:58
Esély van rá. Szerintem rá van a legnagyobb.Készülünk ajánlatot tenni Kondogbiáért? Vagy célpontban van?Mutatkozik rá olyan esély,hogy az U-20as Világbajnokság utáni 1-2 hétben bejelentjük?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 23., vasárnap 15:50
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 23., vasárnap 15:46
Akkor ittvan, ezzel a videóval meg majd sározzák be Iniestát, aki még barca nevelésként is a Realban akart játszaniRealMadridFanatic írta: Közben meg olvastam DC-n, hogy a katalán lapok már azon ügyködnek, hogy hogyan sározzák be az Isco-transzfert. Előkutattak valami több éves nyilatkozatot Iscotól, amiben azt mondta, hogy nem igazán kedveli a Realt... Most ezen csámcsognak. Egyszerűen iszonyat szánalmas amit csinálnak. Gusztustalan pontosabban. Ők csak saját neveléseket menekítenek haza, a csúnya, elnyomó idegen kluboktól, de a Real minden mozdulatába bele kell kötni...
Arról miért nem cikkezett érdekes módon a csürhe, hogy Neymar próbajátékon volt a Realnal ovis korában, meg 2 éve is már szinte elkötelezte magát a klub irányába? Senkiháziak...
(persze alaposan nem néztem utána, így ha esetleg ez egy kamu, ferdítés, akkor elnézést kérek. meg az összes újságírót gyűlölöm amúgy, ez nem nemzetiség-specifikus...)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 23., vasárnap 15:42
A tahiti válogatottal asszem...amúgy van még olyan klub akikkel nem kötöttünk valamilyen egyezséget idén? :D
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 23., vasárnap 15:37
Nekem elég lenne ez a sor Suarez nélkül is. Már akkor elégedett lennék bőven, mert végre kezdtünk valamit a középpályával, a jobb védő poszttal, amikkel már egy ideje gond volt.Pont így, ahogy mondod. Ennyi kell nyárra. Kész. Casemiro, Carvajal, Isco, Kondogbia, Gündogan, Suárez.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 23., vasárnap 15:36
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 23., vasárnap 15:28
Szerencsétlen Cavani. Jobban járna, ha Japánban játszana. A jakuzák a kéz ujjait szokták levagdosni, esetleg a teljes kart, de mivel Cavani nem kapus, ez olyan nagy gondot nem okozhatna.madridronie írta:amennyiben azonban Cavani mégis távozni szeretne, úgy a bulit még július 20-ig le kell zárni a Nápoly elnöke szerint, különben állítása szerint levágja a csatár fejét!![]()
![]()
Nekem nem rémlik, hogy visszapofázott volna. Újságírói kérdésekre válaszolt, abszolút normális stílusban.nmate írta:De nem értem ezt a Jesé dolgot. Mourinho megadta neki egy előszezonban a lehetőséget, utána úgy döntött, hogy még nem alkalmas a felnőtt csapatban szereplésre, erre a kis spanyol berágott, visszapofázott, kritizálta Mourinho munkáját. Szóval inkább be kéne fognia a pofáját Jesének, aztán alázatosan tennie a dolgát.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 23., vasárnap 15:24
Ugyan már. 11-12-es szezonban hány éves volt? Pisis taknyos. Ha úgy dönt Mourinho, hogy még idő kell neki, akkor talán csendben kéne maradni és nem dumálni. Lehet, a következő szezonban már több lehetőséget kapott volna, ha befogja.Los Blancos írta:Előbb hívtak föl egy C csapatban játszó embert.
Ő az aki tette a dolgát, meg lehet nézni az eredményeit.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 23., vasárnap 15:21
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 23., vasárnap 15:20
Fent van a katalán Sporton és a MundoDeportivon is, szánalom a köbön!Közben meg olvastam DC-n, hogy a katalán lapok már azon ügyködnek, hogy hogyan sározzák be az Isco-transzfert. Előkutattak valami több éves nyilatkozatot Iscotól, amiben azt mondta, hogy nem igazán kedveli a Realt...
(persze alaposan nem néztem utána, így ha esetleg ez egy kamu, ferdítés, akkor elnézést kérek. meg az összes újságírót gyűlölöm amúgy, ez nem nemzetiség-specifikus...)
Az ő sorsa saját bevallása szerint az U-20-as Vb. után dől el!Kondogbia
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 23., vasárnap 15:19
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. június 23., vasárnap 15:07
Pont így, ahogy mondod. Ennyi kell nyárra. Kész. Casemiro, Carvajal, Isco, Kondogbia, Gündogan, Suárez.nmate írta:Suarez még jön 40-ért + Kondogbia, Gündogan duót megszerezzük, akkor jók vagyunk. Nagyon jók.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 23., vasárnap 15:05
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem