The Duke of Burgundy
Azt hittem jó kis leszbikus film lesz (

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 5., kedd 11:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 5., kedd 9:53
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 4., hétfő 23:06
Az Egy kosaras Naplóját még nem láttam, és 96'-ban "csak" Nick Cage-et kellett volna beelőzni. Ezt elfogadom pro érvnek.VanillaSky írta:Eddig egyre egyértelműen, az pedig az Egy Kosaras Naplója. A többinél látni kéne az ellent is, talán még az Aviator.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 4., hétfő 22:52
Eddig egyre egyértelműen, az pedig az Egy Kosaras Naplója. A többinél látni kéne az ellent is, talán még az Aviator. Inception, Departed, Wall Street pedig egyértelműen nem, mire kapta volna itt ezek közül?Ha már előkerült a téma: melyik alakításáért is érdemelt Oscart DiCaprio?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 4., hétfő 22:12
Persze maga a szerep újdonság volt, de szerintem Zsombor arra gondolt, hogy egy Tarantino,Scorsese film úgyis tuti siker, Leo csak hab a tortán, McConaughey ezzel szemben kisebb nevű rendezők mellett vállalta a jóval kisebb költségvetésű - gondolok itt természetesen az Interstellar előtti filmekre -de annál változatosabb szerepekkel rendelkező filmeket, aztán amiket szépen el is vittDjango, Wall Street farkasa?
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. május 4., hétfő 21:42
Django, Wall Street farkasa?Zsombor írta:Én nagyon csípem Leot, de azért nem ártana neki kimozdulnia a komfortzónájából. Most nem fejtem ki bővebben, de ezt szerintem leírtam már pár hónapja.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 4., hétfő 21:40
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 4., hétfő 21:39
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. május 4., hétfő 21:36
Én ezekért gond nélkül odaadtam volna neki:Ha már előkerült a téma: melyik alakításáért is érdemelt Oscart DiCaprio?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 21:04
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 4., hétfő 21:01
Az semmi. Bullock egy évben megkapta az Oscart és az Arany Málnát. Mert ő a legjobb és a legrosszabb.mostani győztes arc, aki egy elég oscar barát szerepért kapta meg, előtte meg arany málnás alakítást nyújtott a mila kunisos filmben.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 4., hétfő 20:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 20:52
Egyikért se igazából. De kb 15 éve már hoz egy nagyon erős szintet, plusz kumma jó filmeket vállal be 90%-ban. Ilyen alapon szerintem jobban megérdemelné, mint a mostani győztes arc, aki egy elég oscar barát szerepért kapta meg, előtte meg arany málnás alakítást nyújtott a mila kunisos filmben.danianevem írta:Ha már előkerült a téma: melyik alakításáért is érdemelt Oscart DiCaprio?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 4., hétfő 20:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 4., hétfő 20:48
Nálam:danianevem írta:Ha már előkerült a téma: melyik alakításáért is érdemelt Oscart DiCaprio?
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 4., hétfő 20:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 20:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 4., hétfő 20:43
Akkor szerintem visszavonul az öreg LeoP. Krisz írta:Hanks újra behúzza a kémes filmjével .Remy írta:Én DiCaprionak már akkor odaadtam az Oscart, amikor hivatalossá vált, hogy milyen filmben fog játszani. Most már csak arra várok, hogy azt mondhassam, hogy n megmondtam.:Đ
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 4., hétfő 20:42
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 4., hétfő 20:39
Hanks újra behúzza a kémes filmjével .Remy írta:Én DiCaprionak már akkor odaadtam az Oscart, amikor hivatalossá vált, hogy milyen filmben fog játszani. Most már csak arra várok, hogy azt mondhassam, hogy n megmondtam.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem