Abban bízok,hogy az utolsó komoly erőpróba számukra viszonylag sima volt 2013ban a Bayern ellen.Remélem ma is kifog jönni,hogy ilyen minőségre még nincsenek felkészülve.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 5., kedd 12:40
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 5., kedd 11:53
Ilyesmire gondoltam.Ha megismétli sevillat,az már több mint elégschranzer írta:Hát kifoghatna egy jó napot, és elpakolhatna egy 3ast, mint anno a hódmorientes írta:Ez így van,de ha Ronaldo megint kifog egy jó napot,akkor Jónapot...a MANU-nak
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. május 5., kedd 11:49
Hát kifoghatna egy jó napot, és elpakolhatna egy 3ast, mint anno a hódmorientes írta:Ez így van,de ha Ronaldo megint kifog egy jó napot,akkor Jónapot...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 5., kedd 11:44
Ez így van,de ha Ronaldo megint kifog egy jó napot,akkor Jónapot...Realista24 írta:Idegenben lőtt gól, az ellenfél felmérése. Én ezt gondolom elsődleges célnak a győzelem mellett, de Carlo 1-1, 2-2-nél nem fog a győzelemre törekedni mindenáron, szerintem.mia san mia írta:Mit gondoltok óvatoskodni fogtok holnap ? (csak a tipszmix miatt kérdezem)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 4., hétfő 22:47
Idegenben lőtt gól, az ellenfél felmérése. Én ezt gondolom elsődleges célnak a győzelem mellett, de Carlo 1-1, 2-2-nél nem fog a győzelemre törekedni mindenáron, szerintem.mia san mia írta:Mit gondoltok óvatoskodni fogtok holnap ? (csak a tipszmix miatt kérdezem)
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. május 4., hétfő 22:44
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 4., hétfő 22:42
Mondjuk ez jó.dzsi91 írta:Ahogy olvasom Carlo megint benyomta a generátort a sajtótájékoztatón
Madridom.hu írta:Pirloról: “Pirlo olyan nekem, mint egy testvér, de ő azt mondja, én olyan vagyok mint egy apa. Nem nézek ki olyan öregnek”.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 4., hétfő 22:31
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 4., hétfő 21:42
mia san mia írta:Majd 30 ért két év múlvatorjack írta:100-ért vihetitek Bale-t. Pep majd fasza vkp-t csinál belőle
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. május 4., hétfő 21:28
Majd 30 ért két év múlvatorjack írta:100-ért vihetitek Bale-t. Pep majd fasza vkp-t csinál belőle
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 4., hétfő 21:21
mia san mia írta:Ezt nehéz lenne megmondani. Pénz van rá az tuti, de továbbra is az ésszerűség az első ez egészen biztos. Ribéryék nem lesznek fiatalabbak, ezért én arra számítok, hogy egy nagy név már idén érkezik, hogy ne egyszerre kelljen beépíteni az újakat. De azt se feledjük, hogy a mostani piaci viszonyok között is 40 M az eddigi rekordtranszfer. 50 fölött nem gondolnám, bár Dreesen szerint akár 100-at is kidobhat egy játékosért a klub. Bale miatt kérdezed ?csabi* írta:sziamiát kérdezném most, hogy mennyire tartod valószínűnek, hogy nyáron bankot robbantsatok valaki(k)ért? egy bmes span szerint meg van rá az esély
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. május 4., hétfő 21:18
Ezt nehéz lenne megmondani. Pénz van rá az tuti, de továbbra is az ésszerűség az első ez egészen biztos. Ribéryék nem lesznek fiatalabbak, ezért én arra számítok, hogy egy nagy név már idén érkezik, hogy ne egyszerre kelljen beépíteni az újakat. De azt se feledjük, hogy a mostani piaci viszonyok között is 40 M az eddigi rekordtranszfer. 50 fölött nem gondolnám, bár Dreesen szerint akár 100-at is kidobhat egy játékosért a klub. Bale miatt kérdezed ?csabi* írta:sziamiát kérdezném most, hogy mennyire tartod valószínűnek, hogy nyáron bankot robbantsatok valaki(k)ért? egy bmes span szerint meg van rá az esély
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 4., hétfő 20:01
ennyire egyértelmű?dzsi91 írta:
Tán sunyiban rá akarod sózni a pacinkat ?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 4., hétfő 19:52
Tán sunyiban rá akarod sózni a pacinkat ?csabi* írta:sziamiát kérdezném most, hogy mennyire tartod valószínűnek, hogy nyáron bankot robbantsatok valaki(k)ért? egy bmes span szerint meg van rá az esély
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 4., hétfő 19:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 19:35
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 4., hétfő 19:33
Hát az gázmia san mia írta:Lahm szereti az új szerepkörét, erről nyilatkozott is, hogy mennyire szeret középpályán játszani. Könnyen lehet, hogy részben az Ő kérésére játszik ott ahol...dzsi91 írta:Lahm egyébként egy inteligens palinak tűnik,nem hiszem el hogy ő nem látja mennyivel jobb neki az eredeti posztja és ezt nem közölte még a bohóccal.Én akkor reális esélyt látnék a bajorok sikerére,ha Guardiola most felköpne az égbe,szépen alá álna és Mindenkit visszapakolna oda ahova való... Na mind1 pont leszarom Melyiket kell elverni a döntőbenMi előbb üssük a digókat.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 4., hétfő 19:32
benne vagyok, sima leszziro4vr írta: Na gyere. A vesztes berakja a kedvenc játékosai közé a másikat a bl döntőig.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 19:29
Na gyere. A vesztes berakja a kedvenc játékosai közé a másikat a bl döntőig.csabi* írta:fogadok én veled ziro, házat rá, h védő lesz
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. május 4., hétfő 19:23
Lahm szereti az új szerepkörét, erről nyilatkozott is, hogy mennyire szeret középpályán játszani. Könnyen lehet, hogy részben az Ő kérésére játszik ott ahol...dzsi91 írta:Lahm egyébként egy inteligens palinak tűnik,nem hiszem el hogy ő nem látja mennyivel jobb neki az eredeti posztja és ezt nem közölte még a bohóccal.Én akkor reális esélyt látnék a bajorok sikerére,ha Guardiola most felköpne az égbe,szépen alá álna és Mindenkit visszapakolna oda ahova való... Na mind1 pont leszarom Melyiket kell elverni a döntőbenMi előbb üssük a digókat.
Jelenlévő fórumozók: 41 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem