Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 4., hétfő 19:33

mia san mia írta:
dzsi91 írta:Lahm egyébként egy inteligens palinak tűnik,nem hiszem el hogy ő nem látja mennyivel jobb neki az eredeti posztja és ezt nem közölte még a bohóccal.Én akkor reális esélyt látnék a bajorok sikerére,ha Guardiola most felköpne az égbe,szépen alá álna és Mindenkit visszapakolna oda ahova való... Na mind1 pont leszarom Melyiket kell elverni a döntőben :D Mi előbb üssük a digókat.
Lahm szereti az új szerepkörét, erről nyilatkozott is, hogy mennyire szeret középpályán játszani. Könnyen lehet, hogy részben az Ő kérésére játszik ott ahol...
Hát az gáz :D de ez kb ugyanakkora baromság mint amikor a mi fogalmatlan edzőink jobbekknek használták Ramost évekig a védelmünk közepe meg lyukas volt...
De mégha gondotok lenne a középpályásaitok minőségével mint nálunk Modric kiesésével,így kb csak ütött még1 léket az amúgy is sebbzett csapaton.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 4., hétfő 19:32

ziro4vr írta: Na gyere. A vesztes berakja a kedvenc játékosai közé a másikat a bl döntőig. :mrgreen:
benne vagyok, sima lesz :D
e z
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 19:29

csabi* írta:fogadok én veled ziro, házat rá, h védő lesz
:mrgreen:
Na gyere. A vesztes berakja a kedvenc játékosai közé a másikat a bl döntőig. :mrgreen:
Nem illik.

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. május 4., hétfő 19:23

dzsi91 írta:Lahm egyébként egy inteligens palinak tűnik,nem hiszem el hogy ő nem látja mennyivel jobb neki az eredeti posztja és ezt nem közölte még a bohóccal.Én akkor reális esélyt látnék a bajorok sikerére,ha Guardiola most felköpne az égbe,szépen alá álna és Mindenkit visszapakolna oda ahova való... Na mind1 pont leszarom Melyiket kell elverni a döntőben :D Mi előbb üssük a digókat.
Lahm szereti az új szerepkörét, erről nyilatkozott is, hogy mennyire szeret középpályán játszani. Könnyen lehet, hogy részben az Ő kérésére játszik ott ahol...

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. május 4., hétfő 19:22

csabi* írta:fogadok én veled ziro, házat rá, h védő lesz
Szerintem középpályás lesz. És ezen el is fog menni a meccs. (Rafinha jelenléte miatt) Én ezt tenném föl
Neuer
Lahm Boa Benatia Bernat
Martinez Schweini Thiago
Müller Lewa Götze

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 4., hétfő 19:20

Lahm egyébként egy inteligens palinak tűnik,nem hiszem el hogy ő nem látja mennyivel jobb neki az eredeti posztja és ezt nem közölte még a bohóccal.Én akkor reális esélyt látnék a bajorok sikerére,ha Guardiola most felköpne az égbe,szépen alá álna és Mindenkit visszapakolna oda ahova való... Na mind1 pont leszarom Melyiket kell elverni a döntőben :D Mi előbb üssük a digókat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 4., hétfő 19:19

fogadok én veled ziro, házat rá, h védő lesz
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 19:13

Lahm kp-s lesz, bárkivel fogadok...Zsombor? :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 4., hétfő 19:11

realmadridfan írta:Lewandowski már a csapattal edzett, ő is ott lesz.
Így akkor easy, :mrgreen: Rafinha helyett Lahm, Müller egyel hátrébb, Lewa előre, és akkor Neymart Lahm megfogja, amúgy se megy a brazilnak mostanában. :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 19:10

Nincs az az isten, hogy Lahmot visszarakja a védelembe. Az túl sablonos lenne, neki kell a trükközés, a brutálmegataktikázás. Az msn lábon szétszedi őket hátul, már egy wolfsburg is megtette könnyedén.
Nem illik.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 4., hétfő 19:09

Azon a Rafinha-Neymar párharcon a továbbjutás is eldőlhet simán. Hogy került ez az ember oda egyébként? Valami riválistól hozták? :mrgreen: Valamivel tuti zsarolja Pepet, hogy mindig kezdő.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 4., hétfő 19:08

Lewandowski már a csapattal edzett, ő is ott lesz.

Egyébként robben Meddig dőlt ki?Junius 6ra se épülne fel?

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 4., hétfő 19:05

Azért ettől a Bayern kezdőtől nem dobok hátast. Fizikálisan több lassú ember jut a védelembe és a középpályára. Ha nem fognak ki rossz napot Enriquéék, akkor meglesz az előny a Nou Campban. Tippmixen a helyetekben meg is raknám a hazait, ha nem jön, akkor annak örülhettek, hogy nem nyert a Barca. :D

Martinez eléggé kérdéses, ha ő játszik, akkor talán Rafinha is kikerül és úgy már izgalmasabb lehet.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 19:03

kelemen.istvan írta:Eleinte én is simának éreztem a Barca továbbjutást, mostanra valami megfordult bennem. Az ok elég triviális: kevésbé utálom a bajorokat. :mrgreen:
Lehetséges Bayern kezdő:
Neuer
Rafinha-Boateng-Benatia-Bernat
Alonso
Schweinsteiger-Thiago
Lahm ------------ Götze
Müller
Azért láttam már gyengébb nevekből álló csapatot amelyik megtréfálta a katalánokat.
Igen, tudom ez a bl, de ott is. :lol:
Micsoda taktika!!! Géniusz ez a guardiola én mondom. :lol:

Elöl a müller makkban bízik az nem vitás, de hátul.. :agree:
Nem illik.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 4., hétfő 19:00

Eleinte én is simának éreztem a Barca továbbjutást, mostanra valami megfordult bennem. Az ok elég triviális: kevésbé utálom a bajorokat. :mrgreen:
Lehetséges Bayern kezdő:
Neuer
Rafinha-Boateng-Benatia-Bernat
Alonso
Schweinsteiger-Thiago
Lahm ------------ Götze
Müller
Azért láttam már gyengébb nevekből álló csapatot amelyik megtréfálta a katalánokat.
Igen, tudom ez a bl, de ott is. :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 4., hétfő 18:55

A védelmük csak Guardiola miatt katasztrófa,ha Lahmot visszatenné jobb hátvédnek, vkp-nak martinezt és 4 védővel állna ki nem lenne ott nagy gond.

Mondom ha itt nagy Bayern verés lesz akkor az az ember tényleg egy nímand, idegenben a jelenlegi helyzetükben be kell állni védekezőbb focira és a Barca védelemben is benne van a hiba, azért nem olyan elveszett az a kezdő amit ki fognak állítani a Camp Nouban(a stílussal van a gond),csapat játékkal lehet kompenzálni Robben hiányát.

Én is a Barcát érzem,de itt megint annyit levan sajnálva az egyik csapat,hogy ilyenkor jön az ellenkezője.

A jó hír,hogy ha bejutunk a döntőbe mi leszünk lesajnálva:D

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 4., hétfő 18:39

dzsi91 írta:
hunmadridista írta: A másik párarcban, viszont sok gólt és sima Barca továbbjutást várok...nem csodálkoznék rajta, ha hasonló lenne a játék képe, mint a 2009-es összecsapásuk során...
Én csodálkoznék, amennyiben itt nagy arányú barca siker lenne az Guardiola teljes fogalmatlanságát bizonyítaná(nem tartom sokra de azért annyira hülyének se,hogy a tavalyi blama után idén is beleszaladjon egy nagy verésbe). Nincs az az idióta barom aki ilyen pofonok és előjelek után nem áll rá a kontrákra idegenben. Én egy döntetlenre számítok, 0-0,1-1,2-2 ... Annyira szélsőségekben gondolkozik mindenki és ezt most nem rád írom hanem úgy amblokk a világra. Most megy a barcának,bayern szarba van akkor biztos 5-0 lesz, ugyanez volt a Classico előtt is aztán egy félidő alatt eldönthettük volna.

A Barca az esélyesebb, de ez a bl ezen szakaszában szart sem ér, ugyanez igaz a mi párharcunkra is.
Hat pedig siman benne lehet egy csufos is, a vedelmuk katasztrofa, a kozeppalya sulytalan. Thiago jo meg minden, de vedekezesben nem tul jo, Alonso lassu, Lahm v Muller meg nem oda valo. Ha a Barca gyorsan atjatsza a bayern kp-jat(amit a Porto is megtehett volna) a vedelem sebezheto lesz, amit az MSN szintu tamadok siman kihasznalnak.....ezt erzem, de nem biztos, h ez is lesz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 4., hétfő 17:51

hunmadridista írta: A másik párarcban, viszont sok gólt és sima Barca továbbjutást várok...nem csodálkoznék rajta, ha hasonló lenne a játék képe, mint a 2009-es összecsapásuk során...
Én csodálkoznék, amennyiben itt nagy arányú barca siker lenne az Guardiola teljes fogalmatlanságát bizonyítaná(nem tartom sokra de azért annyira hülyének se,hogy a tavalyi blama után idén is beleszaladjon egy nagy verésbe). Nincs az az idióta barom aki ilyen pofonok és előjelek után nem áll rá a kontrákra idegenben. Én egy döntetlenre számítok, 0-0,1-1,2-2 ... Annyira szélsőségekben gondolkozik mindenki és ezt most nem rád írom hanem úgy amblokk a világra. Most megy a barcának,bayern szarba van akkor biztos 5-0 lesz, ugyanez volt a Classico előtt is aztán egy félidő alatt eldönthettük volna.

A Barca az esélyesebb, de ez a bl ezen szakaszában szart sem ér, ugyanez igaz a mi párharcunkra is.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 4., hétfő 15:44

Amúgy az angol Martin Atkinsont jelölte az UEFA a meccsünkre...nem tudom, hogy ez jó vagy rossz-e számunkra...

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 15:17

Vidal azért mostanában nem a régi, Tevez meg...BL-ben sokat ő sem alkotott eddig, Varane meg a haverok megeszik reggelire. Sanszosabb, hogy Morata makkol egyet. :lol:
Nem illik.

Vissza: