Trolling level 9999 .Húgom egyik osztálytársa megkapta a feladatlapot, átnézte, ilyet szólt "majd jövőre" és hazament.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 5., kedd 12:54
Trolling level 9999 .Húgom egyik osztálytársa megkapta a feladatlapot, átnézte, ilyet szólt "majd jövőre" és hazament.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 5., kedd 12:15
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 5., kedd 12:13
ha valamit nagyon akarsz, nincs lehetetlen... ő meg nagyon haza akart jutniziro4vr írta:Húgom egyik osztálytársa megkapta a feladatlapot, átnézte, ilyet szólt "majd jövőre" és hazament.![]()
![]()
Az az igazi GG
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 5., kedd 12:11
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 5., kedd 11:48
hát nálam pont fordítva van.Matyas írta:az első rész nagy hányada általános iskolás, százalékszámítás alapműveletek stb. ahhoz meg ne kelljen már érettségi hogy nyomsz egy shift sinuszt a számológépen... a követelmény meg nevetséges aki 25% nem ér el az tényleg ne menjen egyetemre még ha humán beállítottságú akkor se.
HozzászólásSzerző: Matyas » 2015. május 4., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 4., hétfő 21:14
Mondjuk a nagy kérdés, hogy mikor adta fel a feladó és milyen feltételekkel...'shutterisland írta:gls hoz nekem belföldről egy csomagot, beírtam a csomagkövetőbe a számot, és azt írta ma 13:30-kor, hogy "ügyfeles adat fogadva".
elvielg "GLS 0-24" volt a szállítási mód, nem tudom, hogy mennyire vehető komolyan a 0-24.
fontos lenne, hogy holnapra itt legyen...reális ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 4., hétfő 20:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 4., hétfő 19:51
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 4., hétfő 19:46
nem hittem el tavaly még én sem, hogy így lesz , de idén az egyetemen elég sokszor gondoltam azt, hogy inkább minden nap megírnám az érettségiket csak ne a zh-k, meg a vizsgákMarky írta:imadom, hogy minden evben a fel internet sir, mert nehez az erettsegi...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 4., hétfő 19:29
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. május 4., hétfő 17:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 16:03
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 4., hétfő 15:55
Nehezebb elérni a 30%-ot, mint a 70%-ot. De komolyanGT37 írta:Egész gimnáziumban közöm nem volt a matekhoz, nem érdekelt, nem figyeltem órán, így jó pár dolgot nem is értettem, de egy 75% körüli írásbelit (szintén középszint) még így is összehoztam valahogy. Szóval szerintem ne aggódj, aránylag könnyen lesz ebből 30%-nál több is.Ferencváros írta:Srácok, elhiszem, hogy nagy pengék vagytok matekból, de 30%-os középmateknál ugye nem fogtok kitagadni?
Törinél voltam így, hogy írásbelin éreztem aznap reggel, hogy a 48as forradalmat és szabadságharcot át kell még néznem, mert az kimaradt. A kérdések nagy része onnan voltziro4vr írta:Amúgy tételeknél én mindegyik tárgyból kb a legjobbat húztam anno. Folyosón parázik mindenki mellettem, mondom nyugi srácok a napos oldalon születtem, ízi, erre a legjobb tételek nálam landoltak.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 15:49
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 4., hétfő 15:46
Egész gimnáziumban közöm nem volt a matekhoz, nem érdekelt, nem figyeltem órán, így jó pár dolgot nem is értettem, de egy 75% körüli írásbelit (szintén középszint) még így is összehoztam valahogy. Szóval szerintem ne aggódj, aránylag könnyen lesz ebből 30%-nál több is.Ferencváros írta:Srácok, elhiszem, hogy nagy pengék vagytok matekból, de 30%-os középmateknál ugye nem fogtok kitagadni?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 4., hétfő 15:45
Hogy kicsit megnyugtassalak ez csak az írásbeli, én szóbelin izzadtam. Kidolgoztam minden tételt, de közvetlenül a szóbeli napja előtt csak az elejét, meg csak a végét tudtam átnézni.. aztán belehúztam a közepébe. így lement 97-re.ziro4vr írta: Őőőő, tényleg nem kellett volna inkább.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 4., hétfő 15:43
Nem.nmate írta:
Ja, mert most már ilyen a rendszer? Kötelező egy term.tud. tárgy?
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 4., hétfő 15:42
Ugyanez volt.Zsombor írta:Hát, én ott az írásbelit szépen elszúrtam(relatíve, mert így is ötösre álltam), de szóbelin kiszuggeráltam a derékszögű háromszögek tételt. Szóbeli előtt csak röhögtek rajtam, mert én mondtam hogy azt fogom húzni. Aztán mikor kijöttem a teremből és mutattam a fukkot, kicsit lehűlt a hangulat.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 4., hétfő 15:41
Ja, mert most már ilyen a rendszer? Kötelező egy term.tud. tárgy?ziro4vr írta:természettudományos szükségletet
Oké és most szégyelljük magunkat, vagy mi?RealRaúl77 írta:100%
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem