OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: OFF

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 5., kedd 12:54

Húgom egyik osztálytársa megkapta a feladatlapot, átnézte, ilyet szólt "majd jövőre" és hazament. :lol: :lol:
Trolling level 9999 . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 5., kedd 12:15

Lehet ment a hasa csak... :lol:

Amúgy nem bánom, az ilyen ne is kapjon papírt, mateknál legalább nincs meg a lehetőség, hogy a jószívű tanár átengedje a bukdácsoló hülyegyereket.
Nem illik.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 5., kedd 12:13

ziro4vr írta:Húgom egyik osztálytársa megkapta a feladatlapot, átnézte, ilyet szólt "majd jövőre" és hazament. :lol: :lol:

Az az igazi GG :agree:
ha valamit nagyon akarsz, nincs lehetetlen... ő meg nagyon haza akart jutni :lol:
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 5., kedd 12:11

Húgom egyik osztálytársa megkapta a feladatlapot, átnézte, ilyet szólt "majd jövőre" és hazament. :lol: :lol:

Az az igazi GG :agree:
Nem illik.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 5., kedd 11:48

Matyas írta:az első rész nagy hányada általános iskolás, százalékszámítás alapműveletek stb. ahhoz meg ne kelljen már érettségi hogy nyomsz egy shift sinuszt a számológépen... a követelmény meg nevetséges aki 25% nem ér el az tényleg ne menjen egyetemre még ha humán beállítottságú akkor se.
hát nálam pont fordítva van.
az első résznél alig tudtam valamit, a második résznél meg a 17 pontos szöveges feladatokat kitudtam számolni. :D
ami legjobban idegesít, az a kiöltözés. :mrgreen:

Matyas
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,

HozzászólásSzerző: Matyas » 2015. május 4., hétfő 21:16

matek érettségihez:
az első rész nagy hányada általános iskolás, százalékszámítás alapműveletek stb. ahhoz meg ne kelljen már érettségi hogy nyomsz egy shift sinuszt a számológépen... a követelmény meg nevetséges aki 25% nem ér el az tényleg ne menjen egyetemre még ha humán beállítottságú akkor se.

mondjuk a kémia emelt az nem volt egy ízi win de azért csak össze izzadtam egy 5öst.

más ha esetleg érdekel valakit a téma: http://index.hu/tudomany/altudomany/201 ... reg_halal/

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 4., hétfő 21:14

'shutterisland írta:gls hoz nekem belföldről egy csomagot, beírtam a csomagkövetőbe a számot, és azt írta ma 13:30-kor, hogy "ügyfeles adat fogadva".
elvielg "GLS 0-24" volt a szállítási mód, nem tudom, hogy mennyire vehető komolyan a 0-24.
fontos lenne, hogy holnapra itt legyen...reális ?
Mondjuk a nagy kérdés, hogy mikor adta fel a feladó és milyen feltételekkel... :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 4., hétfő 20:52

gls hoz nekem belföldről egy csomagot, beírtam a csomagkövetőbe a számot, és azt írta ma 13:30-kor, hogy "ügyfeles adat fogadva".
elvielg "GLS 0-24" volt a szállítási mód, nem tudom, hogy mennyire vehető komolyan a 0-24.
fontos lenne, hogy holnapra itt legyen...reális ?

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 4., hétfő 19:51

Van itt valaki, aki informatikusként dolgozik? (akár mérnökinfos, akár rendszergazda vagy ilyesmi)

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 4., hétfő 19:46

Marky írta:imadom, hogy minden evben a fel internet sir, mert nehez az erettsegi...
nem hittem el tavaly még én sem, hogy így lesz , de idén az egyetemen elég sokszor gondoltam azt, hogy inkább minden nap megírnám az érettségiket csak ne a zh-k, meg a vizsgák :mrgreen: egyébként én is azt bánom, hogy matekból nem mentem emeltezni mert lusta voltam,megelégedtem a középpel, pedig így visszanézve megérte volna, egyszerűbb lett volna az életem az első félévben biztosan.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 4., hétfő 19:29

beszélitek itt az érettségit, miközben meg star wars nap van :(

#maytheforcebewithyou
Kép

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. május 4., hétfő 17:06

imadom, hogy minden evben a fel internet sir, mert nehez az erettsegi... par eve, mikor mi toltuk is ez ment, de valamiert megis sikerult nekem es meg sok ezer tarsamnak minden 80% fole emelten... pedig en annyira nem tanultam, hogy minden ev vegen az osztalyfonokom joindulata miatt mehettem csak at, ilyen 300+ hianyzasokkal :mrgreen:
csak felvan fujva az egesz... ezt egy ertelmesebb 15 eves is megcsinalja legalabb 60%ra.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 16:03

Töri, magyar ezeknél én is úgy csináltam, hogy a tételek negyedét megtanultam, aztán ha onnan kapok 5, ha nem akkor is 3. De onnan kaptam. :mrgreen: Petőfit húztam, töriből meg Mo. a második vh-ban.

Matekból nem volt szarakodás, ott tutira mentem, kellett a sok pontocska.
Nem illik.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 4., hétfő 15:55

GT37 írta:
Ferencváros írta:Srácok, elhiszem, hogy nagy pengék vagytok matekból, de 30%-os középmateknál ugye nem fogtok kitagadni? :mrgreen:
Egész gimnáziumban közöm nem volt a matekhoz, nem érdekelt, nem figyeltem órán, így jó pár dolgot nem is értettem, de egy 75% körüli írásbelit (szintén középszint) még így is összehoztam valahogy. Szóval szerintem ne aggódj, aránylag könnyen lesz ebből 30%-nál több is. :mrgreen:
Nehezebb elérni a 30%-ot, mint a 70%-ot. De komolyan :mrgreen:
ziro4vr írta:Amúgy tételeknél én mindegyik tárgyból kb a legjobbat húztam anno. Folyosón parázik mindenki mellettem, mondom nyugi srácok a napos oldalon születtem, ízi, erre a legjobb tételek nálam landoltak. :lol:
Törinél voltam így, hogy írásbelin éreztem aznap reggel, hogy a 48as forradalmat és szabadságharcot át kell még néznem, mert az kimaradt. A kérdések nagy része onnan volt :mrgreen: Szóbeli előtt, mondom már csak babonából átnézem, írásbelin bejött. Kihúztam ->100% :lol:
Magyar kb a szóbeli tételek negyedét vágtam, a többit hiába próbáltam, gyűlöltem, szar volt, nem ment. Persze kihúztam Adyt -> 100% :mrgreen:
Persze pont a matekban nyúltam mellé.....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 15:49

Amúgy tételeknél én mindegyik tárgyból kb a legjobbat húztam anno. Folyosón parázik mindenki mellettem, mondom nyugi srácok a napos oldalon születtem, ízi, erre a legjobb tételek nálam landoltak. :lol:

Földrajznál az volt a jó, hogy beült a biosztanár súgni, de rosszat súgott, buktam miatta kb 10%-ot. :mrgreen:
Nem illik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 4., hétfő 15:46

Ferencváros írta:Srácok, elhiszem, hogy nagy pengék vagytok matekból, de 30%-os középmateknál ugye nem fogtok kitagadni? :mrgreen:
Egész gimnáziumban közöm nem volt a matekhoz, nem érdekelt, nem figyeltem órán, így jó pár dolgot nem is értettem, de egy 75% körüli írásbelit (szintén középszint) még így is összehoztam valahogy. Szóval szerintem ne aggódj, aránylag könnyen lesz ebből 30%-nál több is. :mrgreen:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 4., hétfő 15:45

ziro4vr írta: Őőőő, tényleg nem kellett volna inkább. :lol: :ozil: :he:
Hogy kicsit megnyugtassalak ez csak az írásbeli, én szóbelin izzadtam. Kidolgoztam minden tételt, de közvetlenül a szóbeli napja előtt csak az elejét, meg csak a végét tudtam átnézni.. aztán belehúztam a közepébe. így lement 97-re.
Fizika is annyi lett, de az csak közép.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 4., hétfő 15:43

nmate írta:
Ja, mert most már ilyen a rendszer? Kötelező egy term.tud. tárgy?
Nem. :) Nekem társadalomismeret a választott.

Srácok, elhiszem, hogy nagy pengék vagytok matekból, de 30%-os középmateknál ugye nem fogtok kitagadni? :mrgreen:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 4., hétfő 15:42

Zsombor írta:Hát, én ott az írásbelit szépen elszúrtam(relatíve, mert így is ötösre álltam), de szóbelin kiszuggeráltam a derékszögű háromszögek tételt. Szóbeli előtt csak röhögtek rajtam, mert én mondtam hogy azt fogom húzni. Aztán mikor kijöttem a teremből és mutattam a fukkot, kicsit lehűlt a hangulat. :lol: :lol: :lol:
Ugyanez volt. :lol:
Írásbelim nekem sem lett túl erős, majd kihúztam a legkönnyebb tételt, derékszögű háromszögek. :sziv:
100-as szóbeli. B-)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 4., hétfő 15:41

ziro4vr írta:természettudományos szükségletet
Ja, mert most már ilyen a rendszer? Kötelező egy term.tud. tárgy?
RealRaúl77 írta:100%
Oké és most szégyelljük magunkat, vagy mi? :mrgreen:

Vissza: