HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 4., hétfő 20:42
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 4., hétfő 20:39
Hanks újra behúzza a kémes filmjével .Remy írta:Én DiCaprionak már akkor odaadtam az Oscart, amikor hivatalossá vált, hogy milyen filmben fog játszani. Most már csak arra várok, hogy azt mondhassam, hogy n megmondtam.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 4., hétfő 20:37
Na ezt felírom akkor magamnak. Egyszer elkezdtem valami vígjátékot is, amiben Chris Pine-nal játszik, de azt nem fejeztem be.Remy írta:Illetve a Locke-ban is fasza, de az olyan film, hogy ha az első 10 percben nem kap el a hangulat, akkor unalmas lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 4., hétfő 20:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 20:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 4., hétfő 20:21
HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. május 4., hétfő 20:18
Sierra írta:Hardynak szerintetek melyek a legjobb filmjei? Mert én eddig nem sokat láttam tőle sajnos, de érdekelne melyeket érdemes megnézni. Én is bírom nagyon.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 4., hétfő 20:07
Rá is néztem már, mi a helyzet az öreggel, hát csapott egy kis murit az Arsenal FA kupa győzelmekor is.PEEtör írta:Bronson.Sierra írta:Hardynak szerintetek melyek a legjobb filmjei? Mert én eddig nem sokat láttam tőle sajnos, de érdekelne melyeket érdemes megnézni. Én is bírom nagyon.
Hejj, újra is kell már nézni majd valamikor.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. május 4., hétfő 20:03
Én sem láttam sok filmjét de a Lawless tetszett tőle legjobban.Sierra írta:Hardynak szerintetek melyek a legjobb filmjei? Mert én eddig nem sokat láttam tőle sajnos, de érdekelne melyeket érdemes megnézni. Én is bírom nagyon.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 4., hétfő 20:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 4., hétfő 20:00
Legjobb filmje a Mad Max, csak ez még titok.Sierra írta:Hardynak szerintetek melyek a legjobb filmjei? Mert én eddig nem sokat láttam tőle sajnos, de érdekelne melyiket érdemes megnézni.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 4., hétfő 19:59
Warriorban bírtam legjobban, de a Bronson is királyság.Sierra írta:Hardynak szerintetek melyek a legjobb filmjei? Mert én eddig nem sokat láttam tőle sajnos, de érdekelne melyeket érdemes megnézni. Én is bírom nagyon.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 4., hétfő 19:58
Bronson.Sierra írta:Hardynak szerintetek melyek a legjobb filmjei? Mert én eddig nem sokat láttam tőle sajnos, de érdekelne melyeket érdemes megnézni. Én is bírom nagyon.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 4., hétfő 19:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 19:34
Zodiákusban is bírtam, nem nagy szerep, de illett rá nagyon.Kerlon írta:Hardy filmjei nagyon adják, de pl szerintem Downeynak is vannak jó filmjei. PL. A bíró is bőven nézhető. Meg a Kirk Lazarus szerep.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 4., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 4., hétfő 16:27
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 4., hétfő 15:49
Oké, de állati sok pénzt keres vele. Könnyű meló, sok pénz. Hülye lett volna kihagyni. Amikor majd szögre akasztja a páncélt, még mindig csinálhat komolyabb filmeket.VanillaSky írta:Arra, hogy egy olyan ember aki képes egy Kiss Kiss Bang Bangre, egy Chaplinre vagy egy Tropic Thunderre (vagy akár egy Sherlock 1re) az súlyos eurotízmilliókért ne adja el magát arra, hogy évekre egy blockbusterlánc fejőstehene legyen, idiótábbnál-idiótább filmek arcaként.Itt mire gondolsz ? Kifejtenéd bővebben ? .
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 14:04
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 4., hétfő 13:08
Ezek már sokkal korrektebbnek tűnnek, de a linkelt forgatási képen is jobban hajaz a "krokodilra". Úgy tűnik, inkább a marketinges sara, hogy a promóképen nehezen vehető ki. Mondjuk úgyis "mozgásban" lesz érdekes.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem